Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Göğsünü ileriye kabartıp Dik Duruyor Hırıltı - Candida Ters Kursak - Güncel!
Arkadaşlar Mavimde uzun süredir hırıltı vardı forumda araştırıp Monodoks 100 Mg Kapsül aldım ilk gün kuşa verdim akşama doğru biraz nefesi rahatlamıştı bugun ilacı verdim yaklaşık 2 saat sonra kuşun duruşu falan değişti ve ishal olmus ishal olması normal olabilir sonucta antibiyotik verdim kuşta suan hırıltı falan kalmadı dikkatimi ceken tek şey kuşun duruşu ensesini kabartıp göğsünü ileriye cıkartıp dik duruyor alttaki videodan daha net anlarsınız bu durum normalmi yani ilacın etkisi falan mı yoksa başka bir problem mi var teşekkürler... https://www.youtube.com/watch?v=zPSZpG1dATI
merhaba,
ilacın tamamını yutturmuşsunuz gibi hayvan yutkunup duruyor :asla: bol su içirip ilacı kusturmayı deneyiniz. durumu iç mantar, bağırsaklarda çiçek "ağızda görülmeyebilir", Candida ters kursak hastalığını andırıyor, bu durumda antibiyotikler ters tepebilir! nidazol+mikostatin+ercefuryl iç tozundan+multivitamin vs. şeklinde uygun dozajlama ile karma tedavi gerekiyor. konuları siteden aratabilir veya buradaki https://goo.gl/TVOLqb güncellenebilen dökümandan öncelikle tip1 ve tehlikeli ishaller için tip2 konularını ve gerekirse diğerleri dahil bulup okuyabilirsiniz. dökümanı güncellenebileceğinden sadece linkiyle paylaşınız ve bilgisayar üzerinden açınız. uygulanan gerekli tedavisi yanında, destek olarak ilaç karışımına mısır kitlesinde karbonat ve magnezyum sülfat karışımı + 2-3 damla limon eklemek faydalı olacaktır.
* imkanınız varsa kanatlı uzmanı (ve hayvanların yaşam/refah vs. haklarını ihlal etmeyen) bir veterinerden yardım alabilirsiniz. mutlaka önceden dışkıya tahlil yaptırabilirseniz, doğrudan duyarlı olduğu etken maddeye göre kısa sürede iyleşmesini sağlarsınız.
** kuşlarınıza ilaç kullanacaksanız eczaneden temin edilen ilacın dozajlarını kuşlara verirken hesap yapın veya kanatlı uzmanı veteriner hekime danışın. geçmiş olsun..