Göğsünü ileriye kabartıp Dik Duruyor Hırıltı - Candida Ters Kursak - Güncel!

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tetikmusty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tetikmusty

Üye
Katılım
20 Nis 2013
Mesajlar
35
Tepkime puanı
0
Yaş
28
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa semizoğlu
Meslek
öğrenci
Şehir
İstanbul-II (Anadolu)
İlgi Alanı
Diğer
Arkadaşlar Mavimde uzun süredir hırıltı vardı forumda araştırıp Monodoks 100 Mg Kapsül aldım ilk gün kuşa verdim akşama doğru biraz nefesi rahatlamıştı bugun ilacı verdim yaklaşık 2 saat sonra kuşun duruşu falan değişti ve ishal olmus ishal olması normal olabilir sonucta antibiyotik verdim kuşta suan hırıltı falan kalmadı dikkatimi ceken tek şey kuşun duruşu ensesini kabartıp göğsünü ileriye cıkartıp dik duruyor alttaki videodan daha net anlarsınız bu durum normalmi yani ilacın etkisi falan mı yoksa başka bir problem mi var teşekkürler...
https://www.youtube.com/watch?v=zPSZpG1dATI
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
merhaba,
ilacın tamamını yutturmuşsunuz gibi hayvan yutkunup duruyor :asla: bol su içirip ilacı kusturmayı deneyiniz. durumu iç mantar, bağırsaklarda çiçek "ağızda görülmeyebilir", Candida ters kursak hastalığını andırıyor, bu durumda antibiyotikler ters tepebilir! nidazol+mikostatin+ercefuryl iç tozundan+multivitamin vs. şeklinde uygun dozajlama ile karma tedavi gerekiyor. konuları siteden aratabilir veya buradaki https://goo.gl/TVOLqb güncellenebilen dökümandan öncelikle tip1 ve tehlikeli ishaller için tip2 konularını ve gerekirse diğerleri dahil bulup okuyabilirsiniz. dökümanı güncellenebileceğinden sadece linkiyle paylaşınız ve bilgisayar üzerinden açınız. uygulanan gerekli tedavisi yanında, destek olarak ilaç karışımına mısır kitlesinde karbonat ve magnezyum sülfat karışımı + 2-3 damla limon eklemek faydalı olacaktır.
* imkanınız varsa kanatlı uzmanı (ve hayvanların yaşam/refah vs. haklarını ihlal etmeyen) bir veterinerden yardım alabilirsiniz. mutlaka önceden dışkıya tahlil yaptırabilirseniz, doğrudan duyarlı olduğu etken maddeye göre kısa sürede iyleşmesini sağlarsınız.
** kuşlarınıza ilaç kullanacaksanız eczaneden temin edilen ilacın dozajlarını kuşlara verirken hesap yapın veya kanatlı uzmanı veteriner hekime danışın. geçmiş olsun..
 
Cevap için teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst