Göğüsleri Oksijenle Açılmış Mirolar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaCaKMaKLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÖzGüR aFaCaN
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar biyerde dolasırken farkettım bu kusları, oksijenlı suyla gogus renklerı saraltılmış deniyor yorumlarınız nedır?

Ekli dosyalar

• miro.webp
    miro.webp
    39.4 KB · Görüntüleme: 1,983
Nasıl olmaz oksijenli su sürdügü zaman aynı bu renk olur saclarda nasıl oluyorsa tugdede olur.

bence normal hali daha güzel

orjinal olmadığı anlaşılıyor..

ne alaka arkdasım bunlar miro sadece orjınal deyıller bızım buralarda bır suru cıftı 60 .70 den gıdıyor

bence olabilir özgür abi çünkü belli zaten tüylerin renginden..

nasıl olabilir..Bu kuşlar hiç tüy dökmüyor mu..Kırma cins zaten..Miro işte..Kaplama miskıler gibi..Renkleri doğal.

bazılarında yok.sanırım oksıjenlı suyu bıtmıs:D

Mustican Yeşilırmak' Alıntı:
nasıl olabilir..Bu kuşlar hiç tüy dökmüyor mu..Kırma cins zaten..Miro işte..Kaplama miskıler gibi..Renkleri doğal.

Mustafa abim yanlış anlama biz hepsine demiyoruz ama şu resimdeki birkaç tanesi oksijenli suyla bu hale getirilmiş bence.. Tüy döksün nolcak yeni oksijen suyu alır yine yapar aynısını ;)

bu insanların hiç uğraşacak başka bişeyi kalmamış oksijenli suyla renk sarartırlar sprey boyayla boyarlar yakında bu insanlar kuşların tüylerini yolup görüntü olsun die sülün tüyü de yapıştırırlar.

para butumus goznu ınsanların, sız daha once bole bısey duymusmuydunuz ben emın olamadım.

Geri