GÖK AKKUYRUK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

tolga40

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLGA ÖZKAN
Meslek
teknik eleman
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://youtu.be/sG0jusRgEWo[/youtube]

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/sG0jusRgEWo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

merhabalar; sanırım değişik zamanda uçan değişik kuşlarla bir potbori yapmışsınız, hayırlısıyla uçurmak dileği ile atmacasız günler dilerim.. :slm:

sağol dostum değişik zaman derken 3 gün arayla çekilmiş 2 tane kuş daha güzellerini inş yakında izleteceğim

Evet daha öncede bolca sizin kuşlarınızın videolarını izleme imkanımız oldu .. Gerçekten iyi kuşlar beslediğinizi düşünüyorum. İlk yorumu okumadan önce videoyu izlemiştim ve farklı kuşlar olduğunu sizde ifade edince tekrardan izledim .. Aynı video içerisinde dikat edilmediği taktirde belki tekbir kuşun bir seferdeki performansı gibi algılanabiliyor .. Bu durumda ister istemez netice itibari ile yanılgılı bir sonuç doğurabiliyor .. Paylaşım olarak güzel lakin .. Bu şekli ile ben çok şık bulmadım videoyu .. İyiniyetli olarak bunu ifade etmek isterim .. selamlarŞEREF

Şerafettin abi bu kuşlar ön tarafta eski bir ev var benim oraya alıştırdım.kesinlikle kendi kuşlarım dan gelme değil hatta bu kuşların maliyeti tanesi 5 tl diyebilirim geldiklerinde göt atmayı bilmeyen kuşlardı fakat kuşların böyle olacaklarını biliyordum bu oyunları daha başlangıç oyunlarıdır dahada iyi olacaklarını düşünüyorum. .ön tarafa 8 tane kuş alıştırdım videoda bu kuşlardan sadece 2 tanesinin oyunları var.diğer 6 sıda kısa zamanda oyun söktü hepsi hazır oynuyor hergün kendileri uçup oynuyor ben işlerden bakamıyorum .ben bu kuşlara kötü kuş demiyorum sadece kuştan anlayınca ucuzada iyi kuş bulunuyor. inş aralarına kendi öz kuşlarımdan katıp sökeceğim yavruları burada paylaşacağım.ozaman bende ne kuşlar olduğunu herkez görecek.inş

Videodaki kuşların oyunları ve fişekleri gayet iyi gözüküyorlar. Başlangıç oyunları olduklarını belirtmişsiniz ileride daha güzel olacakları kesin. Maşallah herşey gönlünüzce olsun..

sağol kardeşim daha iyileri senin olsun inş çok kaliteli videolar ekleyeceğim bundan sonra

Maşallah güle güle besleyin.

sağol kardeş daha iyileri sizin olsun

sağol kardeş :slm:

Geri