gök dişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kırıkkaleli metin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
metin yıldız
Meslek
Polis
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar kuş yeni oyuna başlamıştır 2 yaşındadır busene taze yavru gibi uçurup oyuna sokulmuştur.
ilerleyen günlerde fişigi uzatıp taklasınıda çoğlatır. hava biraz rüzgarlı ve yagmurluydu fırsat buldum videosunu çektim herkeze saygılar
http://www.izlesene.com/video/gok-disi/2752411
http://www.izlesene.com/video/gok-disi/2752423
http://www.izlesene.com/video/gok-disi/2752433
http://www.izlesene.com/video/gok-disi-inis/2752441

[izlesene]2752411[/izlesene]
[izlesene]2752423[/izlesene]
[izlesene]2752433[/izlesene]
[izlesene]2752441[/izlesene]

tebrikler metin abi helal olsun .

S.A. Metin bey maşallah çok seri bi kuş taklası çok olmasada şakırtısı yeter ALLAH gönlünce ucurmayı nasip etsin.

şusuçi' Alıntı:
S.A. Metin bey maşallah çok seri bi kuş taklası çok olmasada şakırtısı yeter ALLAH gönlünce ucurmayı nasip etsin.
a.s sağolasın
bu kuş 2 yaşında, tüyden çıktı taze yavru gibi uçurup oyuna soktuk. normalde taklaları daha fazladır
kuş daha yeni tüyden çıktığı için kilolu ve nefessiz.birde yeni başladı ve hava şartları malum. ben şuan trakyadayım işdolayısıyla burda uçuruyoruz buraların rüzgarı kesilmiyor hiç. bugünde hava rüzgarlı ve yagmur atıştıtıyodu. kuşun tam performansını engelledi. zamanla fişeğini uzatır taklalarını çogaltır. biz bunu bi iddea üzerine uçurduk bu yaştan sonra normalde damızlık için ayırdığımız bi dişimizdi. teşekkürler

S.A. Metin bey kuşun Maşallahı var zaten bana göre. Bizde rüzgar yüzünden ağaz tatıyla kuş ucuramıyoruz İstanbulda nerdeyse her gün rüzgar lı sonucta kuşunuzun potansiyelini siz bilirsiniz tabiki ama şu haliyle bile zevkle seredilecek bir kuş vede bence fişek mesafeside o kadar kısa değil sanki ALLAH gönlünüze göre versin. Saygılar...

şusuçi' Alıntı:
S.A. Metin bey kuşun Maşallahı var zaten bana göre. Bizde rüzgar yüzünden ağaz tatıyla kuş ucuramıyoruz İstanbulda nerdeyse her gün rüzgar lı sonucta kuşunuzun potansiyelini siz bilirsiniz tabiki ama şu haliyle bile zevkle seredilecek bir kuş vede bence fişek mesafeside o kadar kısa değil sanki ALLAH gönlünüze göre versin. Saygılar...
teşekkürler.evet okadar kısa değil ama bunlar bir nesil uzun zamandan beri beslemekteyiz. bunların en önemli özelliği uzun fişekleri ve seri atışları. birde kış başlıyor kuşta tam olmadıdaha videoyu erken çektik ama ilerleyen zamanlarda uçurma imkanımızda kış şartlarından olamyabilir bu yüzden açıklama yaptım.

s.alyküm metin bey maşallah güzel kuş gezmesi uzaktan atması alt sağlamlığı seferide güzel seri , 2 yaşında kuş allah gönlünce versin.

oğuzhan61' Alıntı:
s.alyküm metin bey maşallah güzel kuş gezmesi uzaktan atması alt sağlamlığı seferide güzel seri , 2 yaşında kuş allah gönlünce versin.
a.s
teşekkürler allah herkezin gönlüne göre versin. trabzona selamlar

güle güle uçur allah emeğin karşılığını verir bu iş emek işi saygılar

S A Metin kardeş güle güle besle nefeslendikce düzenli uçumla dahada iyi olur inşallah kırıkkaleliler bu işi her zaman bilinçli yaparlar tanıyorsan
SSK DAN NURİ YE
RAMAZAN A
ÖMAÇ A SELAMLAR SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
S A Metin kardeş güle güle besle nefeslendikce düzenli uçumla dahada iyi olur inşallah kırıkkaleliler bu işi her zaman bilinçli yaparlar tanıyorsan
SSK DAN NURİ YE
RAMAZAN A
ÖMAÇ A SELAMLAR SAYGILAR
a.s
tanırım . bizdende sizlere selamlar
kuş daha yeni ilerleyen günlerde iyi olur.

kırıkkaleli metin' Alıntı:
muharrem bey kırıkkaleye gelir gidrmisiniz.
S A 8 10 YILDIR PEK GELİP GİTTİM YOK AGBİLERİM OTURURLARDI ETİLERDE ŞİMDİ EMEKLİLER KİMSEM KALMADI ESKİDEN NURİYE UGRARDIM SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
kırıkkaleli metin' Alıntı:
muharrem bey kırıkkaleye gelir gidrmisiniz.
S A 8 10 YILDIR PEK GELİP GİTTİM YOK AGBİLERİM OTURURLARDI ETİLERDE ŞİMDİ EMEKLİLER KİMSEM KALMADI ESKİDEN NURİYE UGRARDIM SAYGILAR

TEŞEKKÜRLER İYİ KUŞÇULARDIR.

Maşallah abim iyi kuş belli ediyor kendini.. Taklaları bir başka güzelde şu uçuş tarzı çok hoşuma gidiyor be zıpkın gibi Maşallah :) ...ÖYle yumuşaklardan hoşlanmamda..

S.A MAŞALLAH KUŞUN GEZMESİ VE DÜŞMESİ ARTI KAÇIMIDA AYRICA UÇUM SİTİLİDE ÇOK HIZLI KISACA BAYA PRATİK Bİ KUŞ HAYIRLI GÜNLERDE UÇURURSUNUZ İNŞALLAH... ALLAHA EMANET OLUN SAYGILAR

bedez_38' Alıntı:
S.A MAŞALLAH KUŞUN GEZMESİ VE DÜŞMESİ ARTI KAÇIMIDA AYRICA UÇUM SİTİLİDE ÇOK HIZLI KISACA BAYA PRATİK Bİ KUŞ HAYIRLI GÜNLERDE UÇURURSUNUZ İNŞALLAH... ALLAHA EMANET OLUN SAYGILAR
a.s teşekkürederim hemşerim

Geri