GÖK ERKEK 7,5 AYLIK YAVRU YENİ SIKIDAN ÇIKTI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kırıkkaleli metin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
metin yıldız
Meslek
Polis
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bu yavrumuz yeni sıkıdan çıktı. çok sertti artıkhedefe girmeye başladı. yalnız biraz fişekte taklaya boğuyuyo ve yatırıyo zamanla düzelecektir. çok sertten çıktığı için takla aralarını daha açamadı. ama begendiğimiz bi yavrumuz ilerisi parlak. şuandada eş tuttu ve yumurta üstündedir. uzun bi video çekemedik. işyeri olduğundan. normalde uzun bi video olsun istedik ama nasip olmadı ilerleyen zamanlarda güzel bi videosunu çekip siz değerli arkadaş ve doşalrımla paylaşacam. herkeze saygılar.

[izlesene]2787563[/izlesene]

http://www.izlesene.com/video/gok-erkek ... ru/2787563

inşallah ilerde temennilerin gibi olur ne deyim. kaliteli kuş ama belli...

ekran20009' Alıntı:
inşallah ilerde temennilerin gibi olur ne deyim. kaliteli kuş ama belli...
teşekkürler
bunlar bir nesil ilerleyen zamanlarda 3aşşaga beş yukarı nasıl olabileceklerini tahmin edebiliyoruz uzun yıllardır besliyoruz bunları zamanla güzel olur bu yavruyu seviyorum

Tüh tüh MAŞALLAH !! siz bu işi biliyorsunuz Allal bozmasın .. selamlarŞEREF

S A METİN
kARDEŞİM EMEGİNE SAGLIK DAHADA GÜZEL OLUR İNŞALLAH
MEiTİN yıldız sarıyı omaçmı nurimi uçurmuştu kuşun performansı ile nereden geldigini biraz anlatabilirmisin yıldız sarıyı pazardan alınmış duymuştum ne kadar dogru sen daha iyi bilirsin gençlerede izah etmiş olursun nereden nasıl kuş çıktıgını ve şans faktörünün de çok önemli oldugunu SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
S A METİN
kARDEŞİM EMEGİNE SAGLIK DAHADA GÜZEL OLUR İNŞALLAH
MEiTİN yıldız sarıyı omaçmı nurimi uçurmuştu kuşun performansı ile nereden geldigini biraz anlatabilirmisin yıldız sarıyı pazardan alınmış duymuştum ne kadar dogru sen daha iyi bilirsin gençlerede izah etmiş olursun nereden nasıl kuş çıktıgını ve şans faktörünün de çok önemli oldugunu SAYGILAR

teşekkürler
ya şimdi yanlışbilgi vermek istemem ama hatırladığım kadarı nuri uçurmuştu evet bizde öyle duyduk
eline şans eseri geçtiğini. ama çok iyi bir kuşmuş. anlatırlar kuşu
ama biz o kuşun eskiden inekçi ergün vardı onun kuşlarından olduğunu düşünürüz. yanlışımızda olabilir tabiki
herkeze saygılar

selamunaleykum
masallah umarim gonlunuzce ucurur hazini alirsiniz kanat dovmesi ve hizi benim cok hosuma gitti
paylasim icin cok tesekkur ederim
saygilarimla

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum
masallah umarim gonlunuzce ucurur hazini alirsiniz kanat dovmesi ve hizi benim cok hosuma gitti
paylasim icin cok tesekkur ederim
saygilarimla
teşekkür ederim.
evet çok hızlı ve seriler benşmde en çok sevdiğim yanları bunların

maşallah çok seri ve hızlı gelip,kurşun gibi fırlıyor.iyi günlerde uçur Metin abi.

Maşallah dahada güzel olacak inşallah..

filo' Alıntı:
Maşallah dahada güzel olacak inşallah..
teşekkürler ahmet bey
evet zamanla bişeyle olur bu yavrudan çok şey bekliyoruz

maşallah usta bunun ilerisini düşünemiyorum. hayrını görün onasılbi giriş hedefe maşallah

S.A. MAŞALLAH çok seri bi kuş kanla alakalı galiba zaten elinizde yeterli mazeme olduğu belli ALLAH ağaz tatıyla uçurmayı nasip etsin.Saygılar...

şusuçi' Alıntı:
S.A. MAŞALLAH çok seri bi kuş kanla alakalı galiba zaten elinizde yeterli mazeme olduğu belli ALLAH ağaz tatıyla uçurmayı nasip etsin.Saygılar...
a.s teşekkürederim.
evet bunlar tek nesil
ve uzun zamandır besliyoruz

S.A. Metin Bey;

Çok güzel kuş. Maşallah.
Bize güzel bir sefer seyrettirdiği için, kuşunuza teşekkürlerimizi iletin.
Selamlar.

Şenol

teşekkürederim ramazan bey

Geri