GÖK ERKEK (EKE)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şusuçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

şusuçi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
osman yamak
Meslek
serbes
İlgi Alanı
Kediler
S.A. BİR HAFTADIR KOVALAMAYA BAŞLADIĞIMIZ GÖK ERKEĞİN PEŞPEŞE İKİ GÜN İÇİNDEKİ OYUNLARINDAN BAZILARI KUŞUN YATIRDĞIMIZDAN DOLAYI BİRAZ KİLO POROBLEMİ VAR:) SEYREDEN HERKEZE SAYGILAR...... http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=2885639"
[izlesene]2885639[/izlesene]

abi yer mükemmel. bana kalsa kuşta gayet güzel, şahsen benim zevkime hitap ediyor.güle güle besle... beğenen olur beğenmeyen olur bence sen tadını çıkar abi.. saygılar,

ekran20009' Alıntı:
abi yer mükemmel. bana kalsa kuşta gayet güzel, şahsen benim zevkime hitap ediyor.güle güle besle... beğenen olur beğenmeyen olur bence sen tadını çıkar abi.. saygılar,

Teşekkür ederim Erkan bey zaten bize yetiyo başkası beğenmesede olur maksat paylaşmak.Saygılar...

selam değerli dostum..öncelikle maşallah diyelim...sanırım üst üste ekli farklı günlerin çekimi.yanılıyormuyum bilmem..kuş kanadına pratik bir kuş ama uçumu artırması gerekiyor..çok sık terası yokluyor yani inmek istiyor,kuşun uçumuna katkıda bulunmanız lazım..bu kuşun öncesi nasılsdı uçum süresi anlamında yazarsan sevinirim..inişi sanırım taklalı oldu güzel bir olay bu taklalı yada harmanlı inmesi makbuldür..yani kısacası kuşun mazeretlerinin olduğu belli ama sakın arkasını bırakma seyretmek istiyorsanız sürekli kovalamaya devam edin...ben beğendim bir ay sonra bir daha seyretmek isterim..kalın sağlıcakla..(ayrıca yavru büyüttümü onuda yazarsanız sevinirim)..

ali hakan' Alıntı:
selam değerli dostum..öncelikle maşallah diyelim...sanırım üst üste ekli farklı günlerin çekimi.yanılıyormuyum bilmem..kuş kanadına pratik bir kuş ama uçumu artırması gerekiyor..çok sık terası yokluyor yani inmek istiyor,kuşun uçumuna katkıda bulunmanız lazım..bu kuşun öncesi nasılsdı uçum süresi anlamında yazarsan sevinirim..inişi sanırım taklalı oldu güzel bir olay bu taklalı yada harmanlı inmesi makbuldür..yani kısacası kuşun mazeretlerinin olduğu belli ama sakın arkasını bırakma seyretmek istiyorsanız sürekli kovalamaya devam edin...ben beğendim bir ay sonra bir daha seyretmek isterim..kalın sağlıcakla..(ayrıca yavru büyüttümü onuda yazarsanız sevinirim)..
Teşekkürler Ali bey evet dedğiniz gibi iki günlük oyun videosu kuşu zaten bir haftadır kovalıyoruz vede kuş yumurtadan kaldırılıp ucurulmuştur sefer aralıkları dört,beş dakika arayla siz son kısımı diyorsunuz kuş inmek icin sıkıştırıyor ondan peşpeşe geliyor kuş şu anda kırk,elli dakika havada kalıyor ortalama 10,12 sever oynuyor zaten tam olduundada 2 saati dolduruyor anca yavruda görmüş bir kuş çok yatırdık o yüzden kilo poroblemi var havalar müsait olursa 1 ay sonrasınıda seyrettiririz inşallah.SAYGILAR....

selam değerli dostum...şimdi bak ne diyecem sana yumurtadan kaldırılıp uçurulan kuş uykudan kalkan insan gibi olur..istersen kuş yavru çıksın mayayı kusup bitirsin yavruya yem kusmaya başladığında kovala ne dersin büyük kaybın olmaz ..maya kusumu sonrası kuşun mazereti kalmayacaktır...en rahat dönemi olacaktır beni dinlersen sevinirim..

ali hakan' Alıntı:
selam değerli dostum...şimdi bak ne diyecem sana yumurtadan kaldırılıp uçurulan kuş uykudan kalkan insan gibi olur..istersen kuş yavru çıksın mayayı kusup bitirsin yavruya yem kusmaya başladığında kovala ne dersin büyük kaybın olmaz ..maya kusumu sonrası kuşun mazereti kalmayacaktır...en rahat dönemi olacaktır beni dinlersen sevinirim..
Ali bey havalar müsait olduğu sürece kovalamayı düşünüyoruz zaten.Kuşun ensede yumurtada yavruda her evresini gördük biz zaten biliyoruz sonunu maksat paylaşım olsun diye koyduk .Saygılar...

şusuçi' Alıntı:
ali hakan' Alıntı:
Ali bey havalar müsait olduğu sürece kovalamayı düşünüyoruz zaten.Kuşun ensede yumurtada yavruda her evresini gördük biz zaten biliyoruz sonunu maksat paylaşım olsun diye koyduk .Saygılar...

DOSTUM ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN..

Çok teşekkürler Ali bey ALLAH cümlemizin gönlüne göre versin .Saygılar....

öncelikle teşekkür ederim size, böyle bir güzelliği bizimle paylaştığınız için, güzel günlerde güle güle besleyin, umarım altıda çalışan bir kuştur yavrularını da çeker eklersiniz.

hakan_23el' Alıntı:
öncelikle teşekkür ederim size, böyle bir güzelliği bizimle paylaştığınız için, güzel günlerde güle güle besleyin, umarım altıda çalışan bir kuştur yavrularını da çeker eklersiniz.
Hakan bey ben teşekkür ederim iyi dilekleriniz için şu anda büyüyen yavruları var ALLAH nasip ederse onlarıda paylaşırız amac paylaşım zaten.Saygılar....

Maşallah abi çok güzel..allah inş. tüyü kadar ömrü nasip eder..
Tam benim göz zevkime hitap eden bir kuş cinsi olsun-oyunu olsun.. (:
Yer de güzelmiş ama abi..Allah daha nicelerini uçurmayı nasip etsin (:

Legion' Alıntı:
Maşallah abi çok güzel..allah inş. tüyü kadar ömrü nasip eder..
Tam benim göz zevkime hitap eden bir kuş cinsi olsun-oyunu olsun.. (:
Yer de güzelmiş ama abi..Allah daha nicelerini uçurmayı nasip etsin (:
Teşekkür ederim kardeşim ALLAH daha iyilerini size nasip etsin inşallah.saygılar....

S.A. Arkadaşlar bir ayda 6 tane yeni söktüğümüz yavruyu şahine verdik nefes aldırmıyor bu aralar o yüzden kuşları tıraşlamak zorunda kaldık kısmet artık yaz´a. Saygılar.....

thundereblue' Alıntı:
Maşallah maşallah maşallah
Teşekkürler... Saygılar....

Geri