GÖK ERKEK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan filo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

filo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
filocu
Meslek
.
İlgi Alanı
1- 1,5 AY ÖNCE FALAN VİDEOYA ÇEKMİŞTİM O ANDA DA MİSAFİR FALAN GELİNCE ÇEKİM YARIM KALMIŞTI.. YENİSİNİ ÇEKECEKTİM SON 1 HAFTA 10 GÜNDÜR DEVAMLI RÜZGARLI BENDE BUNU YAYINLAMAYA KARAR VERDİM..VİDEODAN PEK BİŞEY BELLİ OLMUYOR AMA PAYLAŞIM OLSUN İSTEDİM.. ŞU AN SON 2 TELEĞE DÜŞTÜ KANATLARINI KESTİM.. 1 HAFTA VE ÖNCESİ OYUNLARINDA 6 7 TAKLALI 25 30 METRE (BELKİDE DAHA FAZLA)CİVARI NADİREN 15-20 KÜSÜR TAKLALI OYUNLARINIDA GÖRDÜK.. İYİ SEYİRLER..

[dailymotion]xroy8b[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/AhmetSayin#video=xroy8b

Bu seneye hızlı başladın Ahmet kardeşim :) güle güle besle maşallah kanı tutturdun giidiyorsun

maşallah kardeş güle gül besle.

yalnız ben video çekmeyi beceremiyorumda. sen bendende kötüsün. buna çok sevindim. benden kötü çeken biri varmış :)

evet video çekimi gerçekden iyi olmamış kuşuda pek anlamadım canlı izlemek lazımm :)

güle güle ucur abi

Selamun Aleyküm
Evet Ahmet kardeş dediğin gibi bu sene havalar pek kuş uçurmaya müsayit olmadı önce sürekli yağmurlar,sonra devamlı rüzgarlar ben de birkaç kuşun başını yedim bu sebebten olsun bunun da bir hikmeti vardır.
Çekim zayıf olmuş ama kuş güzel hırslı,taklalı yeni başlamasına rahmet fişek metresi de güzel,seri bir kuş hedefine biraz daha oturursa daha güzel olur inşaallah.Güle güle besle ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasib etsin.Selamlar

maasallah hırslı bir kuş ama çekim kusu göstermiyorrr

osman0606' Alıntı:
Bu seneye hızlı başladın Ahmet kardeşim :) güle güle besle maşallah kanı tutturdun giidiyorsun

Teşkler Osman çok çok iyi olmasa da bu kuşlar bizi eğliyor :)

kırıkkaleli metin' Alıntı:
maşallah kardeş güle gül besle.

yalnız ben video çekmeyi beceremiyorumda. sen bendende kötüsün. buna çok sevindim. benden kötü çeken biri varmış :)

Teşkler Metin hocam :) aslında makinada sıkıntı vardı.. makinada ki dandiklik ve benim üstün beceriksizliğim birleşin ce işte ortaya bu cıktı :)

mermerci-vedat' Alıntı:
evet video çekimi gerçekden iyi olmamış kuşuda pek anlamadım canlı izlemek lazımm :)

güle güle ucur abi

teşkler Vedat kardeşim.. birgün senide ağırlarız inşallah..

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Evet Ahmet kardeş dediğin gibi bu sene havalar pek kuş uçurmaya müsayit olmadı önce sürekli yağmurlar,sonra devamlı rüzgarlar ben de birkaç kuşun başını yedim bu sebebten olsun bunun da bir hikmeti vardır.
Çekim zayıf olmuş ama kuş güzel hırslı,taklalı yeni başlamasına rahmet fişek metresi de güzel,seri bir kuş hedefine biraz daha oturursa daha güzel olur inşaallah.Güle güle besle ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasib etsin.Selamlar

Teşkler Sağol Mustafa abi, farkındayım bu sene birkaç şanssızlık yaşadın ama dediğin gibi her işte bir hayır vardır.. Selamlar..

omer06' Alıntı:
maasallah hırslı bir kuş ama çekim kusu göstermiyorrr

teşk ederim.. çekin kötü oldu farkındayım.. teleklerini tamamladığında bir kez daha çekip izleriz İnşallah..

s a masallah ahmet çalıskan vede pratik bir kus ama çekimler biraz daha iyi olabilseydi dahada güzel izlerdik yinede masallah emeklerine saglık paylasım için tesekkürler

saygılar

Maşallah ahmet kardes, bu kus yenı baslamıstı 7 8 metre 1 2 vurup kacırıyodu ama cok duzgun sıstemlı oynuyordu, ahmettekı favorımdı haklıda cıktım:) canlı cok daha guzel, mesafeye gırme sorunu yok hedefcı bı hauyvan,ekelıgıde katbekat olur ınsallah,emegıne saglık ahmetcım

Maşallah,güle güle besleyin.İnşallah daha iyilerini'de yapar.Saygılar.

kuscu_marik' Alıntı:
s a masallah ahmet çalıskan vede pratik bir kus ama çekimler biraz daha iyi olabilseydi dahada güzel izlerdik yinede masallah emeklerine saglık paylasım için tesekkürler

saygılar

ÇEKİM KÖTÜ OLDU MUHARREM ABİ BİR DAHAKİNE İNŞ. :)

alidemirsmm' Alıntı:
Maşallah ahmet kardes, bu kus yenı baslamıstı 7 8 metre 1 2 vurup kacırıyodu ama cok duzgun sıstemlı oynuyordu, ahmettekı favorımdı haklıda cıktım:) canlı cok daha guzel, mesafeye gırme sorunu yok hedefcı bı hauyvan,ekelıgıde katbekat olur ınsallah,emegıne saglık ahmetcım

EVET SÖYLEMİŞTİN..BAŞTA BEN BU YAVRUYU HİÇ TUTMAMIŞTIM 6 7 METRE FİŞEK YAPIP 1 -2 TAKLA ÇEVİRİP KAÇIYORDU ŞİMDİ BENİMDE FAVORİM OLDU :) HELE O SENİ ARADIĞIM DA 22 TAKLALI 60-70 METRE SEFERİ GÖRÜNCE HEMEN ANASINI EŞİNDEN AYIRIP TEKRAR BABASINA EŞ YAPTIM :):):) BEYKOZ TAYFASI TAKRİBEN 2 HAFTA ÖNCE İZLEMEYE GELDİLER AKILLARI KALDI BÖYLE KUŞ BİZDE ŞU AN YOK MAŞALLAH DEDİLER :) KANATLARINI KESTİM İNŞALLAH TELEK DÜZÜP YUMURTA YAVRU GÖRDÜKTEN SONRA YİNE OYUNA DEVAM EDERSE PUANLATACAZ.. BAKALIM HAYIRLISI.. İLGİN İÇİN TEŞKLER ALİ..

zogoz' Alıntı:
Maşallah,güle güle besleyin.İnşallah daha iyilerini'de yapar.Saygılar.

TEŞK EDERİM.. TEMENNİMİZ O, EKE OLUR BÖYLE DEVAM EDERSE YİNE VİDEOLARINI PAYLAŞIRIZ.. SELAMLAR..

filo' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:

EVET SÖYLEMİŞTİN..BAŞTA BEN BU YAVRUYU HİÇ TUTMAMIŞTIM 6 7 METRE FİŞEK YAPIP 1 -2 TAKLA ÇEVİRİP KAÇIYORDU ŞİMDİ BENİMDE FAVORİM OLDU :) HELE O SENİ ARADIĞIM DA 22 TAKLALI 60-70 METRE SEFERİ GÖRÜNCE HEMEN ANASINI EŞİNDEN AYIRIP TEKRAR BABASINA EŞ YAPTIM :):):) BEYKOZ TAYFASI TAKRİBEN 2 HAFTA ÖNCE İZLEMEYE GELDİLER AKILLARI KALDI BÖYLE KUŞ BİZDE ŞU AN YOK MAŞALLAH DEDİLER :) KANATLARINI KESTİM İNŞALLAH TELEK DÜZÜP YUMURTA YAVRU GÖRDÜKTEN SONRA YİNE OYUNA DEVAM EDERSE PUANLATACAZ.. BAKALIM HAYIRLISI.. İLGİN İÇİN TEŞKLER ALİ..

ben geldiğimde çok daha uzun uçan uzun oynayan kuşda vardı ama bu başkaydı, ee herzaman demişimdir bakmakla görmek aynı şey değildir ahmetcim, öğrenicen yaşın genç :) merakla bekliyorum kardeş , çok daha iyi olur inşallah, geçen geçtim bahçeden uğricaktımda baktım içeri kalabalık dedim sonra uğrarım artık, heralde onların olduğu zamandı...

Büyük ihtimal onlardır.. neyse Ali yine beklerim.. Hoşçakal..

gök

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0011.webp
    Fotoğraf0011.webp
    507.3 KB · Görüntüleme: 1,020
filo' Alıntı:
mermerci-vedat' Alıntı:

güle güle ucur abi

teşkler Vedat kardeşim.. birgün senide ağırlarız inşallah..

kısmet abi maşallah sezona cok yavrulu basladın ya benım gıbı 2 yavru olsaydı elınde :) ve onlarıda ucurup kaybetseydın ne olucakdı :) hayırlısı ınsallah gelır ızlerız bır gun kurtköy yakınlarındayız devamlı saygılar

Maşallah .

Geri