GÖK İBİKLİ DİŞİ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan filo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

filo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
filocu
Meslek
.
İlgi Alanı
BU DİŞİDE YENİ YENİ YOKLAMA YA BAŞLADI İNŞALLAH SONU HAYIRLI OLUR..
[dailymotion]xr0685[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/AhmetSayin#video=xr0685

UÇAN İBİKLİ DİŞİ

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0013.webp
    Fotoğraf0013.webp
    230.3 KB · Görüntüleme: 1,529
s a ahmet kardesim video dan izlenildigi kadar ortam çok gürültülü kusda etkileniyordur sanırım ama çalıskan hevesli bir kus

zaman olurda düzenli uçumla birazdaha hedefe sokulmaya baslarsa daha da iyi olur güle güle besle paylasım için teskkürler

saygılar

Maşallah .

METİN HOCAM TEŞK. EDERİM.
MUHARREM ABİ FİDANLIKTA UCURUYORUM VE TAM YOL KENARI SES BİRAZ VAR.. YORUMUN İÇİN TEŞK EDERİM..
ENES KARDEŞİM TEŞK EDERİM.. SAĞOL..

Eyüp mü burası?

maskeler' Alıntı:
maşallah inşallah daha da güzel olur :)

Bizim kültürümüzde güzele Maşallah, Olmasını istediğimiz şeyler içinde İnşallah deriz.. bunun nesi komik ayrıca İnşallah sonu da iyi olur derken Şahin Atmaca vs. gibi durumları kastettim.. güldüğüne göre oyun bırakır yapışır falan sanıyorsun galiba.. Bırakmaz yapışmaz..

iyi günlerde uçur emekçi dost :)) , selamlar...

:) sağolasan ali gardaşam :):)

Maşallah,heyecan yaratan bir kuş.Kuşun sesinide duyabilseydik dahada güzel olurdu.İnşallah kuş performansını geliştirerek istediğniz gibi devam eder.Güle güle uçurun.Saygılar.

Maşşallah Ahmet kardeşim güle güle besle hayırlısı ile uçur inşallah.Uçtukça olacak inşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.

maşallah idman aldıkça dahada güzel olacak iyi günlerde uçurman dileğiyle selamlar

Maşallah Ahmet kardeşim bu sene hızlı başladın :) güzel hırslı hayvan maşşalhdan başka birsey denmez

filo' Alıntı:
maskeler' Alıntı:
maşallah inşallah daha da güzel olur :)

Bizim kültürümüzde güzele Maşallah, Olmasını istediğimiz şeyler içinde İnşallah deriz.. bunun nesi komik ayrıca İnşallah sonu da iyi olur derken Şahin Atmaca vs. gibi durumları kastettim.. güldüğüne göre oyun bırakır yapışır falan sanıyorsun galiba.. Bırakmaz yapışmaz..
öncelikle gülen yüz komik anlamında değil gülümseme anlamında kullandım. ayrıyetten ben bu zamana kadar hiçbir kiseye öyle bir terbiyesizlik yapmadım yapmam da. benim videoma attığınız mesajı kendi sayfanızdaki yazımda maşallah demediğim için yazdığınızı düşünüp altına mesaj alındı yazdım ve tekrardan sizin sayfanıza maşallah sözüyle başladım ve gülümseme koydum. bu tamamen bir iyi niyet göstergesiydi ama siz yanlış anlamışsınız . neyse durum bundan ibarettir.

Maşallah Ahmet Abi,
Kuşunuz pratik ve güzel seferler çıkarıyor.
Zor bir hedefe oynuyor,henüz tamamlamadığından olsa gerek biraz yüksekten alıyor gibi.
İnşallah antrenmanla ilerleyen zamanda çok daha iyi olur.
İyi günlerde uçurup seyretmeniz,seyrettirmeniz temennisiyle...
Khalid

Teşekkür ederim Halit kardeşim.. Kuş hala uçuyor eksiltmedi yalnız alçaltmadı da :) bakalım antrenmanlara devam.. selamlar..

Geri