GÖK RENGI KUSUMA NE OLDU !? +RESIMLER+ YARDIM LÜTFEN !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
A

Anonymous

Misafir
slm beyler....almanayada kaliyorum...bugün okuldan geldim kümesin kapisini actim.....yerde iki tane güvercin...bir ölmüs sanki ezilmis gibi digeri de ....diskinin üstüne yatiyo....öldü ölecek....(resimdeki gök rengi) !
neyse gök rengini eve getirdim ....yem vermeye calistim ama saatler sonra can vererek öldü...! :-(

benim anlamadigim...kus bir gün öncesi cin gibiydi bütün kuslarim öyleydi...!!!! bide yerde biraz kan vardi aceba ne olabilir !? ama cok nadir kan....kedi veya gelincik felan yok burda...giremez de...girse hepsini öldürür...onun icin o yorumlari gecelim !

kümesim demir den aceba soguktan mi ölmüs olabilir ?? ama ozaman coktan ölmesi lagzimdi....!?!?! 4 tane de 1 haftalik yavru kaybettim bugün donmuslar...! :-( valla aglamak istiyom ! yardim edin ! :hungur: :hungur: :hungur:

14tr9me.jpg

Kusum hala yasiyo, yem yemeye calisiyodu

2qbujqa.jpg

ix7fx1.jpg

eve getirdim yem yedirdim ama ne fayda ...kendi de yemeyi calisti...

rjmxld.jpg

ölmeden 1 saat önce hala yasiyodu kafayi kaldirmaya calisiyodu zavalli....

çok üzüldüm abi..
ama zehirlenmiş gibi geldi bana.kümes soğuk olsa diğerleri de halsiz olurlardı.ne gelincik ne kedi.bana göre zehirlenmiş.veya ciddi bi hastalığa yakalanmış ne kadar uğraşsan da iğleşmezmiş zaten kuşun her halinden belli.

çok geçmiş olsun...

saygılar...

kardes saol allah senden ragzi olsun !
zehirlenme olsa hepsi zehirlernir cünkü hepsi ayni yerden yem yiyo...bide aylardir ayni yerden yem yiyo kuslar....valla ben hala cikaramadim kuslar cin gibiydi bir günde nasil böyle oldu...bide 2 yavrusu vardi onlarda öldü esi zavalli yalniz basina kaldi ! :-( ! slmlar

estafurullah abi bu sadece benim görüşüm.

g.o allah yardımcın olsun kardeşim kuşlar dışarıda hastalık kapmış olabilir yerden başka buğday tarzı şeyler toplamış olabilir veya biri kasıtlı olarak fare zehiri gibi bişeyler vermmiş olabilir !

Saygılarımla ,

Alican Çekmez

Öncelikle gecmiş olsun, kuşunuzu elinize aldığınızda gögus kemikleri elinize batıyormuydu, belirgin zayıflık varmıy dı ? , iç kuruma gibi, kuşlarınız ne kadar canlı görünse de , yeme ısteksiz hale gelip zayıf düşerler, bünye zayıf olduğu için , hastalıklar baş gösterir ve ani ölümlerden kacınılmaz.Birde verdiğiniz yemler bayat ve rutubetli olmasın, bunlar kuşun kursağında mantar veya çeşitli yara oluşumları yapabilir, kan damlaları kuşun ağızından geliyor olabilir.Bu tip kuşların kursağı boştur, kursak dışardan bakıldığında şiş görünür, elinizle sıktığınızda içi boştur.

hmm herkesten allah ragzi olsun !
asilarini yaptirmadim....ondan olabilir mi aceba ? ama olsa hepsine olmasi lagzim ! :S anlamiyom valla.... ! neyse herkese tesekkür ederim ! slmlar!

Geri