A
Anonymous
Misafir
slm beyler....almanayada kaliyorum...bugün okuldan geldim kümesin kapisini actim.....yerde iki tane güvercin...bir ölmüs sanki ezilmis gibi digeri de ....diskinin üstüne yatiyo....öldü ölecek....(resimdeki gök rengi) !
neyse gök rengini eve getirdim ....yem vermeye calistim ama saatler sonra can vererek öldü...! :-(
benim anlamadigim...kus bir gün öncesi cin gibiydi bütün kuslarim öyleydi...!!!! bide yerde biraz kan vardi aceba ne olabilir !? ama cok nadir kan....kedi veya gelincik felan yok burda...giremez de...girse hepsini öldürür...onun icin o yorumlari gecelim !
kümesim demir den aceba soguktan mi ölmüs olabilir ?? ama ozaman coktan ölmesi lagzimdi....!?!?! 4 tane de 1 haftalik yavru kaybettim bugün donmuslar...! :-( valla aglamak istiyom ! yardim edin ! :hungur: :hungur: :hungur:
Kusum hala yasiyo, yem yemeye calisiyodu
eve getirdim yem yedirdim ama ne fayda ...kendi de yemeyi calisti...
ölmeden 1 saat önce hala yasiyodu kafayi kaldirmaya calisiyodu zavalli....
neyse gök rengini eve getirdim ....yem vermeye calistim ama saatler sonra can vererek öldü...! :-(
benim anlamadigim...kus bir gün öncesi cin gibiydi bütün kuslarim öyleydi...!!!! bide yerde biraz kan vardi aceba ne olabilir !? ama cok nadir kan....kedi veya gelincik felan yok burda...giremez de...girse hepsini öldürür...onun icin o yorumlari gecelim !
kümesim demir den aceba soguktan mi ölmüs olabilir ?? ama ozaman coktan ölmesi lagzimdi....!?!?! 4 tane de 1 haftalik yavru kaybettim bugün donmuslar...! :-( valla aglamak istiyom ! yardim edin ! :hungur: :hungur: :hungur:
Kusum hala yasiyo, yem yemeye calisiyodu
eve getirdim yem yedirdim ama ne fayda ...kendi de yemeyi calisti...
ölmeden 1 saat önce hala yasiyodu kafayi kaldirmaya calisiyodu zavalli....