GÖK YAVRU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TACLI_GÜLLÜ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
CAGLAYAN
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
Kediler
GÖK YAVRU YENI YENI OYUN ACARKEN

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VWSpGybs6N4&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]

TAM DAMA OTURMUS DEGIL AMA GENEDE SEIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM ILERDE DAHADA IYI OLACAGINA EMINIM IYI SEYIRLER DILERIM

Mutlaka daha iyi olur ilerde , Allah tamamına erdirsin maşallah .. selamlarŞEREF

ALLAH RAZI OLSUN SERAFETTIN KARDESIM TSKLER IYI DILEKLERIN ICIN.

kardeş uçurmaya devam et kuş güzel yukardan alıyo yeni başlamış uçtukça indirir yakında altında çay içilir güle güle uçur

güle güle besle uçurdukca degişir daha ama mekan cok hoş yer cok musait

güle güle besleyiniz daha da güzel olur insallah yeriniz de çok güzel masallah

saygılar

TSKLER DILEKLERINIZ

TSKLER METIN KARDES

hareketli kus simdilik bisey demeye gerekyok ilerde iyi olaca belli yerde 10 numara saygılar

GÜZEL KUŞ OLUR,GÜLE GÜLE BESLEYİN

TSKLER ARKADASLAR INS ATMACAYA YEM OLMAZSA ILERDE TAM DAMA OTURMUS OLARAKTA IZLERIZ.

benimde bir sorum olacak rüstem amacayı nerden tanısun ve nerelisin

SLM ALI GARDAS BEN ALMANYADA KALIYORUM VE KARAMANLIYIM.BURDA DOSTLARIM GENELDE SIVASLI BILMEM TANIRMISIN TURAN ABI VAR LAKABI (FAKIR) COK IYI BIR ABIMDIR KENDISI.SENDEN IYI OLMASIN.BIRDE HOLLANDADA NIHAT VAR ODA COK IYI ARKADASIMDIR BENDE BU IKI DOSTLARIMIN KUSLARI VAR ONLARDA RAHMETLI MEKANI CENNET OLSUN RÜSTEM ABIDEN ALMISLAR KUSLARI ALLAH RAZI OLSUN DOSTLARIMDAN ONLARDA BANA VERDILER ONUN ICIN SORDUM RÜSTEM ABININ KUSLARINA GIRIYORMU DIYE.CÜNKÜ BENDEKI KUSLARIN STILINE COK BENZIYOR YANI RAHMETLI RÜSTEM ABININ KUSLARININ.KIB HOSCAKAL GRSRZ INS.

TACLI_GÜLLÜ' Alıntı:
SLM ALI GARDAS BEN ALMANYADA KALIYORUM VE KARAMANLIYIM.BURDA DOSTLARIM GENELDE SIVASLI BILMEM TANIRMISIN TURAN ABI VAR LAKABI (FAKIR) COK IYI BIR ABIMDIR KENDISI.SENDEN IYI OLMASIN.BIRDE HOLLANDADA NIHAT VAR ODA COK IYI ARKADASIMDIR BENDE BU IKI DOSTLARIMIN KUSLARI VAR ONLARDA RAHMETLI MEKANI CENNET OLSUN RÜSTEM ABIDEN ALMISLAR KUSLARI ALLAH RAZI OLSUN DOSTLARIMDAN ONLARDA BANA VERDILER ONUN ICIN SORDUM RÜSTEM ABININ KUSLARINA GIRIYORMU DIYE.CÜNKÜ BENDEKI KUSLARIN STILINE COK BENZIYOR YANI RAHMETLI RÜSTEM ABININ KUSLARININ.KIB HOSCAKAL GRSRZ INS.
fakır abiyede nihat abiyede slm söyle kürt velinin olu ali diye fakır abi dekiler agırlı rüstemabinin biliyorum nihat abi dekiler karısık iliminde var rüstem abinindevar ama bukusun onlarla alakası yok daha dorusu yuvamda odamara uzaktan yakından alakası olan kusyok nihatla fakır abiye ilfan sahininde selamını söylersen sevi nirim saygılar

A SLM GARDAS BASIMÜSTÜNE SELAMINI ILETIRIM TAMAM GARDAS DOGRUDUR ZATEN HEPSI SIVAS KÖKENLI KUSLAR BIR BIRLERINE BENZER KIB HAYIRLI GÜNLER HOSCAKAL

gardas bisey soracam bukus rüstem amcanınkilerden deyil heralda oyun sitili ilim abinin kuslarına dahacok benzili fakır abiden veya nihat abiden orensene hangilerinden

Geri