gok yavrumun goz rengi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mikail125
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mikail125

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mikail bozkurt
Meslek
suvaci
İlgi Alanı
Kediler
Herkese iyi aksamlar arkadaslar bu sene aldigim gok yavrunun gozunun ayni sut beyazlarinki gibi siyah oldugunu farketim dedim ilk zamanlar yavru sonrada açilir ne 3 aylik hala gozu siyah diger yavrular normal açik renkte, bu yavrunun annesi sut beyaz babasida gok,

Ilk defa siyah gozlu gok goruruyorum. bu durum normalmidir

ben hiç siyah gözlü gök görmedim ama az rastlanan bi durum olsada normal denebilir

annesi beyazsa neden şaşırıyosunkiş kardeş, bende de sazlı bi mavi vardı aynı renk gözde, garip bi durum degıl, soyunda beyaz olan kuslarda az da olsa verir orengi saygılar

annesi beyazsa normaldir siyah gözlü olması.bunda anarmal bi durum yok.

A oldu sagolun ilk defa boyle bir kusla karsilastigimdan biraz saskinim ama guzel de durmuyor deil siyah gozlu

Selamlar kardeşim siyah göz rengi beyazlarda rastlanan bir göz rengi koyu oldukları için siyaha yakındır.Göz rengi anneye çekmiş olabilir sendeki bu yavru büyük ihtimal erkek 3 aylık yavrunun daha gözleri aşamalı olarak gerçek rengine ulaşır 6-7 aylık olduklarında göz renginin değiştiğini farkedeceksin.

neslinde beyazlık olan kuşlarda siyah göz olması normaldir yavru ise ekeleşirken degişebilir

mesela pekçok kişi rastlamıstır kendi deyimimizle AKIK göz deriz bu şekil akık gözlü kuşların gözlerinin akık olmasıda soyunda beyazlık olmasın dandır

kırkanat akbaş akkuyruk her hangi bir yerinde beyazlık olması kuşun neslınde beyazlık vardır anlamını tasır

zaten en önemlisi vede bilinmesi gereken kuşu hangi renge eş ederseniz edin kuş neslinde ne kadar renk ve ne varsa onu verir zümrüt araptan beyaz beyazdan arap çıkması gibi

SAYGILAR

Geri