- Ad Soyad
- metin yıldız
- Meslek
- Polis
- İlgi Alanı
- Kediler
[dailymotion]xv60ec_gokbenekly-2-5-yayinda-dyyy-ydman-ucuylari_animals[/dailymotion]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürederimFeLix_' Alıntı:maşallah
mesut kardeşim çok teşekkürederim. dikkatli bir insansınız. evet dediğin gibi benim burda rüzgar yaz ve kış hiç eksik olmuyor bulunduğum konum itibariyle. ama bu hobi bir aşk. ve bu aşk bitene kadar yola devam. uçuracagız.FeLix_' Alıntı:metin usta, diğer videolarında da dikkat ettiğim husus, senin orası açık alan olduğundan rüzgar az da olsa çok da olsa, pek eksik olmuyor sanırım, buna rağmen kuşlarınız hünerlerini sergiliyorsa, açık ve rüzgarsız bir havada bu kuşlar hem fişek takla manyağı olurlar, ne de yere inmek bilirler özetle, seyisliğiniz takdire şayan..
çok teşekkürler kadir.Khalid' Alıntı:Maşallah Metin Abi,
Hakikaten keyifle izlediğimiz bir kuş daha uçurup, kaydetmişsiniz.
Kalkışı,hedefe girişi,pratik bir şekilde kafayı kaldırması,fişeği, takla adedi ve inişiyle hakikaten çok güzel.
Kuşun eke olması bütün bunların kıymetini daha da bir artırıyor.
Kuşlar bir yana sizin kuş uçurma performansınız da takdire şayan, şu son bir haftada eklediğiniz kuşların hepsini siz hazırladıysanız; muhasebeye kim bakıyor
Güzel günlerde uçurup seyretmeniz, buranda da bizlere seyrettirmeniz temennisiyle...
Khalid
teşekkürederim ömer bey.Ömer ÖZKURT' Alıntı:Metin Bey maşallah eke uçuran nadir yetiştiricilerimizdensiniz.
çokteşekkürderim ali kardeşim. seninde yüreğine sağlık. evelsi günkü bahsettiğim eke bu değil. fırsar bulursam onada video çekerim.havalar bozdu atmaca çogalmaya kuşlara sarkmaya başladı. onu uçurduğumda başında beklemem lazım.en azından atmaca saldırdımı ışlıkla felan sava biliyoruz. fırsat bulursam onuda çekecem. selamlaralidemirsmm' Alıntı:bahsettiğin dişi sanırım abi, dediğin kadar varmış , Allahına kurban, gördün mü ekeyi ... emeğine sağlık abi çok beğendim kazasız belasız neticeye erer inşallah )
TEŞEKKÜRLER EMREemreert' Alıntı:maşallah abi
ıslık demek istemişsin yanlış anlaşıldı.emeğine sağlık kardeşimçanakkale boğaz' Alıntı:metin kardeş emeğine sağlık.şu atmaca ışık olayını bi açarak yazarsan bizede yol olur sağolasın
teşekkürler.çanakkale boğaz' Alıntı:ıslık demek istemişsin yanlış anlaşıldı.emeğine sağlık kardeşimçanakkale boğaz' Alıntı:metin kardeş emeğine sağlık.şu atmaca ışık olayını bi açarak yazarsan bizede yol olur sağolasın
teşekkürler ahmetfilo' Alıntı:metin üstadım kuşun maşallahı var. üstüne birde eke..ben çok beğendim.. tekrar maşallah.. esen kal..
a.s teşekkürler türker bey.[email protected]' Alıntı:MAŞALLAH MAŞALLAH ...ALİ ;; GÖNLÜNCE OLSUN..! SEVGİLERİMLE.. :slm:
alidemirsmm' Alıntı:ahmete latife yaptım türker abi , metin abi de biliyor muhabbeti )
filo' Alıntı:yok ali sen herkuşu 400 e alıyosunya,hatırlamıyorum lakin ben 500 demişsem yine iyi demişim..
metin hocam üzerine alınmasın konu videodaki kuş değil..
TEŞEKÜR EDERİM SEFA KARDEŞİM.albasansefa' Alıntı:masalllah, allah atmacasız kazasız kayıpsız ucurmalar nasip etsin.