goklerin sahinleri almanya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osman19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

osman19

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
osmansirin
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• 01.webp
    01.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,332
  • 02.webp
    02.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,369
simdi resim yukleye bildim yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar simdiden tskler herkese saygilarimla

Osman kardeşim gurbette de bu merakı devam ettiriyorsunuz ya, helal olsun!! Güle güle besle. Kuşlar oldukça sağlıklı. Tabi resimleri koydun şimdi yorum bekliyorsun. Bu resimlere şahsım olarak ancak şu yorumu yapabiliyorum.
KUŞLARIN ÇOK FOTOJENİK.
Selamlar..

cok saol abi elimden geldigi sure icerisinde bu zevki devam ettirecegim saygilarimla

MASALLAH GÜZEL KUŞLAR OSMAN KARDESİM GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ

SAYGILAR

saolun beyler en iyileri sizlerin olsun saygilarimla

saolasin kardesim iyileri sizlerin olsun saygilar

maşallah..

Masallah, kalpakliyi görmemistim cok hos durusu var, güle güle besle Osmanim, keske yakin olsaydik bi ziyaretine gelirdim. Selamlar Kenan

saolasin kenan abi iyileri senin olsun keske yakin olsaydik ins.birgun oda olur saygilar abi ayrica timsah_brs ins.kumesimin 1veya 2 siradaki erkegidir saygilar

osman bey kuşlarınız cok güzel daha öncede beyediğimi belirtmiştim oyunları nasıl anlatırsanız seviniriz selamlar

valla abi soyle soyleye biliyim bir kusta aradigin ozelliklerin yaklasik %80 bulunmamaktadir ayrica 4 veya 5 taklalidir saygilar

senol bey ilginizden dolayi tskler yanlis anlamayin ama siradan kus beslemek istemiyorum en iyisini beslemek isterim elimden geldigi sure icerisindede yapmaya calistim ve devamda ediyorum saygilar

allah razi olsun levent abi iyileri sizlerinolsun saygilar

Geri