GÖMEÇLİ FATİH ÇUBUK'UN KELEBEKLERİ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tahirsadan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

tahirsadan

Üye
www.profesyonel.com
Ad Soyad
Tahir Sadan
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
1976 yılında Gömeç'te dünyaya geldi. Edremit Ayvalık şehirler arasındaki yolcu hattında Körfez Birliğe bağlı arabasıyla yolcu taşımacılığı yapıyor. Evli ve Ataberk isimli genlerinde dede ve babasından gelen iyi bir güvercinci olmanın özelliklerini taşıyan oğlu var. Babası Muharrem abi tüm yakın çevrelerce tanınan dönekçi ustamızdır. Fatih arkadaşım daha çok küçük yaşlardan beri paçalı güvercinlere aşırı bir sevgi duymuş performans kuşuna olan merağıyla beraber oyunlu taklacı soylarını ve Edremit kelebeğinin en orijinallerini özenle beslemeye özen gösteriyor. Askere gittiği yıllarda güvercinlerini deneyimli bir usta olan babası tarafından beslenmiş ve bunca yıldır hiç aralıksız bozmaksızın güvercin soylarını beslemeye devam ediyor. Performansın yanında orijinalliği ile birlikte kostüme de çok özen gösteriyor. Taklacılarının perçem yapılarına hassasiyetle dikkat ediyor Edremit kelebeğinin oynamasının beraberinde telkuyruk, yaka, göz ve fiziki özelliklerine çok dikkat ediyor.

akhsarfestvalzyaret013nqv8.jpg

Akhisar festivalinde tanıştığımız değerli arkadaşımız Adnan karabulut, Ayvalığımızın dönekçi abisi Tahir Sadan ve Fatih Çubuk arkadaşım bir aradalar.

resim050zs5.jpg

resim051nr6.jpg

resim052zf8.jpg

resim053nm8.jpg

resim054td4.jpg

resim055ca0.jpg

resim056jg7.jpg

resim057mv0.jpg

resim058qa0.jpg

resim059pm2.jpg

resim060vk9.jpg

resim061xx6.jpg

resim062gr3.jpg

resim063mg1.jpg

resim064yg5.jpg

resim065xy6.jpg

resim066cx4.jpg

Ayvalık'tan saygılar selamlar.

güzel kuşlarınız var maaşallah, tam aradığım özellikte hepsi, bişey merak ediyorum hatta burda büyük katılımla bir tartışmada olmuştu, bu edremit kelebeklerinin hakkında yazıdkalrınızı okudumda geçmişe dayanan bilgileriniz mevcut,
bize şu sizin yörenin kelebeklerinde bulunan tepe hakkında birşeyler anlatsanızda şu tepe hakkında hemfikir sahibi olsak, kimi derki kelebekte tepe olur normaldir... kimi de, ben de dahil olmak üzere kelbek kuşunun özelliklerinden değildir deriz tepeyi, ama sizin kuşlarda da gördüğümüz üzere tepe olayı yörenizde çok var,
niye özellikle sizin kelebeklerinizde tepe var ve düze dönmeside sizin yörenizdeki kelebeklerde birinci özellik, şimdiden teşekkür ederim...

Paylasim icin Tesekkur Ederiz Tahir Bey, Masallah Kuslarin boylari endamlari yerinde, Tabir-i caizse Kalem gibi kuslar, allah hastaliksiz gunler nasip etsin,
Saygilarimla.

Üstadım kuşlarının maşallahı var her biri birbirinden güzel benimde özelikle kara kuyruk, altınbaş ve bozalı merakım vardır fakat kuşlarım 2006 yılı hazıran ayında çalınmıştı o zamam da bu zaman kadar içimde kıpıdama var fakat işim gereği devamlı şehir dışında olduğum için kuşlara olan aşkımı sizler sayesinde bir nebzede olsa burada sizlerin güzel ve zafif dostlarımız (güvercinlerniz)izleyerek gideriyorum.allah önce sizlere sonra kuşlarınıza uzun ve sağlıklı ömürler dillerim. saygılar.

çok güzel kuşlarınız war maaşallah

tahirsadan' Alıntı:
1976 yılında Gömeç'te dünyaya geldi. Edremit Ayvalık şehirler arasındaki yolcu hattında Körfez Birliğe bağlı arabasıyla yolcu taşımacılığı yapıyor. Evli ve Ataberk isimli genlerinde dede ve babasından gelen iyi bir güvercinci olmanın özelliklerini taşıyan oğlu var. Babası Muharrem abi tüm yakın çevrelerce tanınan dönekçi ustamızdır. Fatih arkadaşım daha çok küçük yaşlardan beri paçalı güvercinlere aşırı bir sevgi duymuş performans kuşuna olan merağıyla beraber oyunlu taklacı soylarını ve Edremit kelebeğinin en orijinallerini özenle beslemeye özen gösteriyor. Askere gittiği yıllarda güvercinlerini deneyimli bir usta olan babası tarafından beslenmiş ve bunca yıldır hiç aralıksız bozmaksızın güvercin soylarını beslemeye devam ediyor. Performansın yanında orijinalliği ile birlikte kostüme de çok özen gösteriyor. Taklacılarının perçem yapılarına hassasiyetle dikkat ediyor Edremit kelebeğinin oynamasının beraberinde telkuyruk, yaka, göz ve fiziki özelliklerine çok dikkat ediyor.

akhsarfestvalzyaret013nqv8.jpg

Akhisar festivalinde tanıştığımız değerli arkadaşımız Adnan karabulut, Ayvalığımızın dönekçi abisi Tahir Sadan ve Fatih Çubuk arkadaşım bir aradalar.

resim050zs5.jpg
herşeye dikkat ediyorsun üstadım ama kümes temizliğine dikkat etmemişsin amaç güzeli beslemek ok katılıyorum yazımın başında üstadım dedim nedeni üstada saygıda kusur etmeyelim diye eyer uyarımı kale alırsan sevinirim teşekkürler kendimize gösterdiğimiz özeni onlarada gösterelimki benim gibi acemilere örnek olun sizlerden öğreneceğimiz çok şey var saygılarımla

resim051nr6.jpg

resim052zf8.jpg

resim053nm8.jpg

resim054td4.jpg

resim055ca0.jpg

resim056jg7.jpg

resim057mv0.jpg

resim058qa0.jpg

resim059pm2.jpg

resim060vk9.jpg

resim061xx6.jpg

resim062gr3.jpg

resim063mg1.jpg

resim064yg5.jpg

resim065xy6.jpg

resim066cx4.jpg

Ayvalık'tan saygılar selamlar.

kuşlarınız çok güzel zamanında bendede 3tane vardı şuan elimde bir tane kaldı oyunları benim çok hosuma gidiyor ilerde belki tekrar beslerim arkadasa verdim 1çiftini yavrularından alırsam bol yavrulu bir yıl geçirmek dilegiylee

fatih kardeş mükemmel güvercinleriniz var.uzun zamandır siteye girmiyorsunuz galiba.üretimlerinizi paylaşında gözümüz gönlümüz açılsın.bende Havranlıyım İstanbulda oturuyorum.SAYGILAR....

TAHİR ABİ KUŞLARINIZ GRÇEKTEN ÇOK SAĞLIKLI VE GÜZEL GÖRÜNÜYORLAR GÖMEÇTEN HER YAZ TATİLİNDE GEÇİYORUZ MÜSAİT OLURSANIZ UĞRAYIP BİR ÇAYINIZI İÇMEK İSTERİM SAYGILARIMLA SAĞLIKLI KÜMESLER VE SEZONLAR DİLİ,YORUM

Geri