Gönen kelebeklerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berat Ünal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berat Ünal
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bunlar benim damızlık gönen kelebeklerim.
Erkek

Ekli dosyalar

• Resim 022.webp
    Resim 022.webp
    5.2 KB · Görüntüleme: 2,583
  • Resim 023.webp
    Resim 023.webp
    4.8 KB · Görüntüleme: 2,542
  • Resim 024.webp
    Resim 024.webp
    4.6 KB · Görüntüleme: 2,582
Dişi

Ekli dosyalar

• Resim 018.webp
    Resim 018.webp
    6.6 KB · Görüntüleme: 2,576
  • Resim 019.webp
    Resim 019.webp
    5.6 KB · Görüntüleme: 2,502
  • Resim 020.webp
    Resim 020.webp
    5.3 KB · Görüntüleme: 2,596
Arkadaşlar daha uçurmadım ama görüştüğüm bu sitedem hayal_gemisi yani emre abi ve büyük kuşçulardan bu kuşlar hakkında olumlu bilgi aldım ama ben uçurmadım ama veren arkadaş sağ olsun benim için uçurdu güzel kuşlar şu an kümesimde damızlık olarak besliyorum yavru alıcam dişi yumurtlayabilir

kardeş gönen kelebeği derken bu resimdekinden mi bahsediyorsun, bunlar kırma, ikincisi gönenkelebeği diye bilinen kuş karakuyruktur. ben gönenliyim, ama senin kuşların kelebk ile dönek yada dolapçı kırmasına benziyor. ama yinede güzel sağlıklı kuşlar

viewtopic.php?f=47&t=2027 bunlarda benim kelebeklerim, içlerinde gönen kelebeklerinden yok ama baktığında aralarındaki farkı anlayabilirsin, paçalar başta olmaz üzere .
sevgi ve saygıyla...:)

Sewvgili kardesim bu Gonen Kelebegi filan degiL

Gonen Kelebegi Kara Kuyruk olur, ama bilhassa kirmizi kuyruklari cok Menshurdur, Kirmizi Kuyruklarda Badem Olur, Birde Tabiki pacali oLur, Sen Bu Kusu kimden aldiysan geri gotur, Once bir arastir Gonen Karakuyrugu nasil olur die..

tesekkurler

Bu göstermiş olduğun kuş muhtemelen kırık gönen kelebekleri hakkında ki açıklamaları arkadaşlarımız yapmış...fakat sana bu kuşu kim ne diye sattı veya hediye etti.!.gerçi yeni başlıyorsan kuş beslemeye bu kuşlarla oyalan tecrübe kazan yarın öbürgün eline iyi kuş geçtiği zaman kuşun kıymetini daha iyi anlar ve yetiştirirsin

berat kardeşim sen bu kuş hakkında benden bilgi almadın ki hatta kuşun resmini bile görmedim yanılıyorsun

bu kuş kırma yani bursa ile paçalı bir kuşun kırması ... kümesimde aynısından var dişi o yönden biliyorum ..

saygılar..

Geri