gönenden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vailenz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

vailenz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fatih özcan
Meslek
formen
İlgi Alanı
Kediler
iyi kötü yorumlaırnızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    47.6 KB · Görüntüleme: 1,514
  • 75286_104805139654357_100003746141255_20766_997760849_n.webp
    75286_104805139654357_100003746141255_20766_997760849_n.webp
    52.8 KB · Görüntüleme: 1,320
  • 2.webp
    2.webp
    82.3 KB · Görüntüleme: 1,499
  • 3.webp
    3.webp
    49.7 KB · Görüntüleme: 1,561
S A MASALLAH FATİH KARDESİM ÇOK GÜZEL KUSLAR ARAMIZA HOS GELDİNİZ

GÜLE GÜLE BESLEYİP UÇURUNUZ PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

fatih abi gayet güzel ve bakımlı kuşlar.kuşlarına temiz ve özenli baktığın çok belli birkaç fotodan bile belli oluyor bu.bunun için ayrıca teşekkür ederim sana.saygılar

teşekkür ederim kardeşim! yalnız tek bir sorunum ızgaralı olmasına rağmen pacalar kırılıyor buan bir çözüm bulmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

vailenz' Alıntı:
teşekkür ederim kardeşim! yalnız tek bir sorunum ızgaralı olmasına rağmen pacalar kırılıyor buan bir çözüm bulmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

PACALARIN KIRILMAMASI İÇİN İZGARALARIN DELİKLERİ KÜÇÜK OLANLARI VAR İSE ÇÖZÜM OLABİLİR

daha küçük delikli olaı yoktu baktığım yerlerde hep bu şekilde vardı! ama tavsiyene uyarak sanırım yeniden araştırmam ve daha küçük delikli olanından bulmam gerekicek çünkü paçaların kırık olması kuşun güzelliğini götürüyor

....

Ekli dosyalar

• 100APPLE_IMG_0068.JPG
    100APPLE_IMG_0068.JPG
    706.6 KB · Görüntüleme: 1,385
  • 100APPLE_IMG_0066.webp
    100APPLE_IMG_0066.webp
    468 KB · Görüntüleme: 1,412
hoş geldin foruma toprağım bende sarıköylüyüm kocaelı gebzede oturuyorum kuşlar iyi maşşallah pek taklacı bakmazlar bizim oralarda gorunce şaşırdım

Kuşlarınız çok güzel görünüyorlar. Zaten şebap kuşunu oldum olası sevmişimdir maşallah çok güzeller..

kaan ozkoyuncu' Alıntı:
hoş geldin foruma toprağım bende sarıköylüyüm kocaelı gebzede oturuyorum kuşlar iyi maşşallah pek taklacı bakmazlar bizim oralarda gorunce şaşırdım

hosbulduk kardeşim ben aslen kütahyalıyım ve sanırım gönende şebap besleyen tek kişi benim :) çok ilginç! sadece kelebek var burda

var besleyen de gizli kapaklı bakıyorlar kelebek yoğunlukta bende 1 takım şebab ön tepe beyaz var dişisi gönenden saygıdeğer bi abimin hediyesi gerçekten değerli kuş bakan çok kişi var

kaan ozkoyuncu' Alıntı:
var besleyen de gizli kapaklı bakıyorlar kelebek yoğunlukta bende 1 takım şebab ön tepe beyaz var dişisi gönenden saygıdeğer bi abimin hediyesi gerçekten değerli kuş bakan çok kişi var

ben kuş beslemeyi bırakmıştım aslında sonra dayanamadım tekrar başladım hastalık bırakmadı peşimi :)!! bu kuşları toplayabilmek için inan bana çok emek harcadım gönenden şebap bulamadım hiç alabileceğim cevre illerden hatta km lerce uzaktan getirdim bir çift! gecen sarıköyde fatih isminde bir arkadaşta gördüm yenimahallede oturuor almak istedim satmadı malesef :)

ben bir sorayım sarıköye akrabalarım var şebab kuş buluruz da ben köyde deilim işte :( bu tarz mı kuş istiyosunuz yani arka tepe şebab mı sadece bakıcaksınız

kaan ozkoyuncu' Alıntı:
ben bir sorayım sarıköye akrabalarım var şebab kuş buluruz da ben köyde deilim işte :( bu tarz mı kuş istiyosunuz yani arka tepe şebab mı sadece bakıcaksınız

evet kardeşim aynı arka tepe şebap arıorum suan 2 tane dişi ihtiyacım var 2 erkeğim var boşta

vailenz' Alıntı:
kaan ozkoyuncu' Alıntı:

evet kardeşim aynı arka tepe şebap arıorum suan 2 tane dişi ihtiyacım var 2 erkeğim var boşta

FATİH SENİN SEBABLARIN AYNISINDAN SİTEMİZ ÜYESİ//MEHMET BAHAR DA VAR ARAMA YAPARAK RESİMLERE ULASABİLİRSİN YADA FACE DEN MEHMET BAHAR YAZ YİNE ULASABİLİRSİN AYNI ZAMANDA FESTİVALLERDE YANİ YARISMALARDA KUPALARIDA VAR KALİTELİ KUSLARA SAHİP KENDİSİDE GÜZEL BİR İNSAN YARDIMCI OLABİLİR İYİDE BİR YETİŞTİRİCİDİR
SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
vailenz' Alıntı:
kaan ozkoyuncu' Alıntı:

FATİH SENİN SEBABLARIN AYNISINDAN SİTEMİZ ÜYESİ//MEHMET BAHAR DA VAR ARAMA YAPARAK RESİMLERE ULASABİLİRSİN YADA FACE DEN MEHMET BAHAR YAZ YİNE ULASABİLİRSİN AYNI ZAMANDA FESTİVALLERDE YANİ YARISMALARDA KUPALARIDA VAR KALİTELİ KUSLARA SAHİP KENDİSİDE GÜZEL BİR İNSAN YARDIMCI OLABİLİR İYİDE BİR YETİŞTİRİCİDİR
SAYGILAR

teşekkür ederim muharrem abi hemen bakıyorum inş. yakın bi yerdedir ve yardmıcı olabilir bana

HATTA SENİN ARKA TEPELERİN AYNISINDANDA VAR ULASABİLİRSEN SELAMIMI SÖYLEYEBİLİRSİN YARDIMCI OLUR İNSALLAH

kuscu_marik' Alıntı:
HATTA SENİN ARKA TEPELERİN AYNISINDANDA VAR ULASABİLİRSEN SELAMIMI SÖYLEYEBİLİRSİN YARDIMCI OLUR İNSALLAH

face de buldum sanırım adıyamanlı'ymış bu abimiz mesafe olarak uzak ama yinede ben bi konuşayım bakalım belki yardımcı oalbilir

vailenz' Alıntı:
kuscu_marik' Alıntı:

face de buldum sanırım adıyamanlı'ymış bu abimiz mesafe olarak uzak ama yinede ben bi konuşayım bakalım belki yardımcı oalbilir

15 NUMARADAKİ KUŞLAR SAKARYADAN KADİR ÖZE AİT

kuscu_marik' Alıntı:
vailenz' Alıntı:
kuscu_marik' Alıntı:

15 NUMARADAKİ KUŞLAR SAKARYADAN KADİR ÖZE AİT

tam aradığım kuşlar abi onunlada irtibata gecmekte fayda var onada ulaşmaya calışayım

yemek saati :)

Ekli dosyalar

Maşallah çok güzeller, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar,

Paylaşımınız için tesekkürler.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

RAMAZAN ABA' Alıntı:
Maşallah çok güzeller, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar,

Paylaşımınız için tesekkürler.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

iyi dileklerin için teşekkürler ramazan! yavru dönemini boş gecirecek erkeklerim var malesef :( hala bulmadım onlara eş :(

Geri