vailenz
Üye
- Ad Soyad
- fatih özcan
- Meslek
- formen
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vailenz' Alıntı:teşekkür ederim kardeşim! yalnız tek bir sorunum ızgaralı olmasına rağmen pacalar kırılıyor buan bir çözüm bulmam gerek yardımcı olursanız sevinirim
kaan ozkoyuncu' Alıntı:hoş geldin foruma toprağım bende sarıköylüyüm kocaelı gebzede oturuyorum kuşlar iyi maşşallah pek taklacı bakmazlar bizim oralarda gorunce şaşırdım
kaan ozkoyuncu' Alıntı:var besleyen de gizli kapaklı bakıyorlar kelebek yoğunlukta bende 1 takım şebab ön tepe beyaz var dişisi gönenden saygıdeğer bi abimin hediyesi gerçekten değerli kuş bakan çok kişi var
kaan ozkoyuncu' Alıntı:ben bir sorayım sarıköye akrabalarım var şebab kuş buluruz da ben köyde deilim işte bu tarz mı kuş istiyosunuz yani arka tepe şebab mı sadece bakıcaksınız
vailenz' Alıntı:kaan ozkoyuncu' Alıntı:ben bir sorayım sarıköye akrabalarım var şebab kuş buluruz da ben köyde deilim işte bu tarz mı kuş istiyosunuz yani arka tepe şebab mı sadece bakıcaksınız
evet kardeşim aynı arka tepe şebap arıorum suan 2 tane dişi ihtiyacım var 2 erkeğim var boşta
kuscu_marik' Alıntı:vailenz' Alıntı:kaan ozkoyuncu' Alıntı:ben bir sorayım sarıköye akrabalarım var şebab kuş buluruz da ben köyde deilim işte bu tarz mı kuş istiyosunuz yani arka tepe şebab mı sadece bakıcaksınız
evet kardeşim aynı arka tepe şebap arıorum suan 2 tane dişi ihtiyacım var 2 erkeğim var boşta
FATİH SENİN SEBABLARIN AYNISINDAN SİTEMİZ ÜYESİ//MEHMET BAHAR DA VAR ARAMA YAPARAK RESİMLERE ULASABİLİRSİN YADA FACE DEN MEHMET BAHAR YAZ YİNE ULASABİLİRSİN AYNI ZAMANDA FESTİVALLERDE YANİ YARISMALARDA KUPALARIDA VAR KALİTELİ KUSLARA SAHİP KENDİSİDE GÜZEL BİR İNSAN YARDIMCI OLABİLİR İYİDE BİR YETİŞTİRİCİDİR
SAYGILAR
kuscu_marik' Alıntı:HATTA SENİN ARKA TEPELERİN AYNISINDANDA VAR ULASABİLİRSEN SELAMIMI SÖYLEYEBİLİRSİN YARDIMCI OLUR İNSALLAH
vailenz' Alıntı:kuscu_marik' Alıntı:HATTA SENİN ARKA TEPELERİN AYNISINDANDA VAR ULASABİLİRSEN SELAMIMI SÖYLEYEBİLİRSİN YARDIMCI OLUR İNSALLAH
face de buldum sanırım adıyamanlı'ymış bu abimiz mesafe olarak uzak ama yinede ben bi konuşayım bakalım belki yardımcı oalbilir
kuscu_marik' Alıntı:vailenz' Alıntı:kuscu_marik' Alıntı:HATTA SENİN ARKA TEPELERİN AYNISINDANDA VAR ULASABİLİRSEN SELAMIMI SÖYLEYEBİLİRSİN YARDIMCI OLUR İNSALLAH
face de buldum sanırım adıyamanlı'ymış bu abimiz mesafe olarak uzak ama yinede ben bi konuşayım bakalım belki yardımcı oalbilir
15 NUMARADAKİ KUŞLAR SAKARYADAN KADİR ÖZE AİT
RAMAZAN ABA' Alıntı:Maşallah çok güzeller, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar,
Paylaşımınız için tesekkürler.
Saygılarımla,
Ramazan ABA