Gönenli ---karakuyruk denince akla o gelir.video...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dushekimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

dushekimi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet fenerci
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kuşlar
[izlesene]397004[/izlesene]

bölgede karakuyrukta üzerine tanımam..

S.A ABI GERCEKTEN KUSLARIN ON NUMARA BENDE BI CIFT VAR ABI BOYLE DEĞİL TABIKI SATILIK VARSA CIFTIN ALMAK IZTERM BEN YESIL OVADAYIM İZMIRDE YANI CVP BEKILIYORM ABI

s.a mehmet kardeşim bu kuşları yetiştiren üstadın kuşlarını uçarken seyrettin mi nasıl oyun stilleri var ?

dostum kuşların sahibi tamamen kostüm amaçlı bakıyor bunları, bir çift vermişti hediye olarak oyun pek yok ama çok akıllılar, kendisi ise sadece salması var, kuşlar uçmuyor,bölgede kuş çıkaracak tanımıyorum üstüne, hepsi damızlıktır,

teşekkür ederim

kemal' Alıntı:
teşekkür ederim
Sevgili Dostum Forumdaki Kirliligi Engellemed Adina "Tesekkur Et" Ibaresi yerine Alttaki Tesekkur Et Butonunu Kullanirsaniz Bizleri Sevindirmis Olursunuz,
Anlayisiniz Icin Tesekkurler.

sakallılar çok güzel acaba bu sakallıların dönenleri var mı
:tamam:

karakuyruk olupda dönmeyen pek nadirdir, bana verdikleri normal kelbek dönüşü vardı ama bir çok kişide dönenlerde olduğunu duymuştum, ama genelde uçuran yok bunları, çiftini 250-600 arası satılıyor abi bunlar uçurulurmu? :):):)

Tavukmu bunlar :) ucururum abi, 750 de versem 1750 de versem ucururum, Aşağıda kelebek havada yoz, ters olmazmı, ne diye kuş besliyoruz, yaptiklari shovu seyredip huzur bulmak icin, e ucmadiktan sonra ben ne yapayim onlari, tavuk beslerim hic yoktan her gun yumurta garantisi var :)

öncelikle slmn alkm mehmet bey yanlış anlamadıysam bu kelebekleri kostüm için beslendigini yazmışsınız kusura bakmayın ama kostüm için biraz lekeli degilmi bu kelebekler.çünkü kostüm dedigimiz de kuşta biraz albenisi olması lazım duruş,paça,göz,gaga kuyruk felan tamam bunlarda güzel ama kostüm için dogru hayvanlar degil diye düşünüyorum.lütfen yanlış anlamayın beni...saygılar allaha emanet olun

karakuyruk ta elbette sadelik önemli bir kriterdir ama kelebek ırkına ne kadar vakıfsınız bilmiyorum özelliklede karakuyruklara, bu türde aranan ilk özellikler yapı,siyahtaki renk tonu parlaklığı, kuyruk altı temizliği vede sakallarıdır. ha sizin bahsettiğinizde elbet önemli bir özelliktir ama , hem bu yapıda olacak hem böyle sakalları olacak hemde sade olacak çok zor, elbette amaç odur,bu şartlarda dahi çifti 500-700 arası gidiyorsa yinede makuldür.. yani sizin dediğiniz gibi değil tamamen kostüm kuşudur. teşekkür ederim. Ayrıca ve özellikle bu kuşlar bana ait değil önceki mesajlarımda da belirtiğim gibi bölgede karakuyrukta naam yapmış bir abimin kuşlarıdır Tornacı Mehmet derler. selamlar...

SerdarBRS' Alıntı:
Tavukmu bunlar :) ucururum abi, 750 de versem 1750 de versem ucururum, Aşağıda kelebek havada yoz, ters olmazmı, ne diye kuş besliyoruz, yaptiklari shovu seyredip huzur bulmak icin, e ucmadiktan sonra ben ne yapayim onlari, tavuk beslerim hic yoktan her gun yumurta garantisi var :)
arkadaş dogru söylemiş :tamam: dostum kuşların sahibi tamamen kostüm amaçlı bakıyor bunları, bir çift vermişti hediye olarak oyun pek yok ama çok akıllılar, kendisi ise sadece salması var, kuşlar uçmuyor,bölgede kuş çıkaracak tanımıyorum üstüne, hepsi damızlıktır demek ki karakuyruk bakan fazla kimseyi tanımıyorsunuz.

yaklasık 4 yıl once bana verdiklerinden ucuruyordum çok ta iyi dönuyorlardı hatta bitanesi dönerken antene çarpıp ayagını kırmıstı
şu an baktıklarından da 2 çift var elimde kısmet olursa bu yaz onların yavrularını da ucurmayı düşünüyorum burda paylaşırım hep beraber izleriz ve görürüz nasıl döndüklerini

Geri