göz çevresinde soyulma...!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 54sefa54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

54sefa54

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sefa küçük
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Kediler
selamlar benim erkek çakalımın göz çevresi soyuluyor ilk başlarda az soyulurken git gide soyulma çoğalıyor bu ne tür bi hastalıktır tedavisi nasıldır lütfen yardım... ?

Ekli dosyalar

• Görüntü0513.webp
    Görüntü0513.webp
    521.7 KB · Görüntüleme: 1,598
  • Görüntü0514.webp
    Görüntü0514.webp
    290.6 KB · Görüntüleme: 1,603
kümestee kavga ederken olmuşş olabilirr bende de vardıı böle vakaa sonraa tekrar eskisi gibi oluyoo..bu aradaa kuşunn gözlerii maşallahh 10 numaraa rengii yerindee...

bu kümeste sadece bu çakalla eşi var kavga edemezler 1 aydan beri bendeler ilk geldiğinde vardı şimdi dahada büyüdü :S

kimse yorum yapmıyo yokmu bileniniz y... ?

biri devamisin adlı ilacı tavsiye etti sizce ?

gözs damlası alıp damlat.. her gün düzenli bir şekilde devam et

sayacı6060' Alıntı:
kardes gözde sulanma varmıı .varsa tetra 250 mg eczanede 3 liraa
sulanma göremedim ama şu ilacı bi alayım ins doğru ilaçtır...

sayacı6060' Alıntı:

Arkadaşım bir ilaç ismi öğrenip her hastalığı iyileştireceğini düşünmen açıkçası beni çok üzdü.Tetra dediğin ilaç hayvanın sindirim sistemindeki parazitleri temizlemesi içindir.Döz nezlesiyle alakasını nasıl kurabildin şaşkınlıklar içerisindeyim....

Tetra faydalı olmaz bu kuşun hastalığını boşuna uygulayıp hayvanı yıpratma güzel kardeşim.

Mesut24' Alıntı:
sayacı6060' Alıntı:

Arkadaşım bir ilaç ismi öğrenip her hastalığı iyileştireceğini düşünmen açıkçası beni çok üzdü.Tetra dediğin ilaç hayvanın sindirim sistemindeki parazitleri temizlemesi içindir.Döz nezlesiyle alakasını nasıl kurabildin şaşkınlıklar içerisindeyim....

Tetra faydalı olmaz bu kuşun hastalığını boşuna uygulayıp hayvanı yıpratma güzel kardeşim.
abi şimdi tam kararsız kaldım :S

sefa gidip göz damlası alıcaksın bu kadar basit ? her gun sabah aksam gozune bir damla sık yeter.. düzelmezse tekrardan buraya gelir yazarsın.. sen bakma herkes bir şey yazar buraya aklın çok karısır..

delicem46' Alıntı:
sefa gidip göz damlası alıcaksın bu kadar basit ? her gun sabah aksam gozune bir damla sık yeter.. düzelmezse tekrardan buraya gelir yazarsın.. sen bakma herkes bir şey yazar buraya aklın çok karısır..
abi şu göz damlasını nisim fiyatını yazarsan sevinirim..

normal göz damlası farketmez yani eczaneye gidip alırsın en fazla 4tl falan olur

Geri