54sefa54
Üye
- Ad Soyad
- sefa küçük
- Meslek
- esnaf
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sulanma göremedim ama şu ilacı bi alayım ins doğru ilaçtır...sayacı6060' Alıntı:kardes gözde sulanma varmıı .varsa tetra 250 mg eczanede 3 liraa
sayacı6060' Alıntı:kardes gözde sulanma varmıı .varsa tetra 250 mg eczanede 3 liraa
abi şimdi tam kararsız kaldım :SMesut24' Alıntı:sayacı6060' Alıntı:kardes gözde sulanma varmıı .varsa tetra 250 mg eczanede 3 liraa
Arkadaşım bir ilaç ismi öğrenip her hastalığı iyileştireceğini düşünmen açıkçası beni çok üzdü.Tetra dediğin ilaç hayvanın sindirim sistemindeki parazitleri temizlemesi içindir.Döz nezlesiyle alakasını nasıl kurabildin şaşkınlıklar içerisindeyim....
Tetra faydalı olmaz bu kuşun hastalığını boşuna uygulayıp hayvanı yıpratma güzel kardeşim.
abi şu göz damlasını nisim fiyatını yazarsan sevinirim..delicem46' Alıntı:sefa gidip göz damlası alıcaksın bu kadar basit ? her gun sabah aksam gozune bir damla sık yeter.. düzelmezse tekrardan buraya gelir yazarsın.. sen bakma herkes bir şey yazar buraya aklın çok karısır..