GÖZ DEĞDİLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

tolga40

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLGA ÖZKAN
Meslek
teknik eleman
İlgi Alanı
Kediler
arap dişim 20 cm sekiden inerken takla atarken kafasını betona vurdu gözünün 1 patladı ben 1 gözü kör oldu yaşar zannettiğim kuş 1 dk geçmedi diğer gözüde şişti yerde çırpınmaya başladı ve elerimde can verdi ben o kuşu çok seviyodum çok üzüldüm kümesler dolusu kuş verseler yine vermezdim yıllardır damarını tuttuğum bi hayvandı kendisi ve öz kardeşleri çok uzun fişekler çıkartmıştı geçen sendede babası 30 cm yemliğe takla vurmadan çıkamayıp ölmüştü allahtan elimde o kandan 4 tane özlerinden var herkezin kuşu kendine güzel bu kuşları bu kadar sevmemin nedeni 1 hafta uçan yavrular oyun sökmekte uzun fişekli altı sağlam kuşlar çıkmakta persler dediğim bu damarı inş izlettireceğim

geçmiş olsun tolga kardesim çok üzüldüm kem gözler vardır insanın kendi gözü bile deger anlatımına göre kus terslemiş bende yasadım bir kaç kez ama sana bir sey olmasın saglık olsun tekrar geçmiş olsun üzüldüm gerçekden ortada emek var

SAYGILAR

Geçmiş olsun , üzüldüm , Allah önce bizlere sağlık sıhat vesin, sonrada kuşlarımıza . Sizi çok iyi anlıyorum , gerçekten bazı insanların nazarı değiyor, buna defalarca şahit oldum .
.Bu tarz insanları belirledi isek kuş göstermemek lazım .
Benimde yakın zaman içinde çok kuşum öldü , hastalık gelmişti çoğuna yanmadım ama bir tanesi nin ölümü çok zoruma gitti.. Bu işin cilveleri geride kalanlarla yola devam etmek durumundayız .. selamlarŞEREF

sağolun arkadaşlar göz değen arkadaşıda biliyorum kümesten 1 yavruda hediye vermiştim ziyaretinde. bizde gidiyoruz başka kümeslere bereketli olsun diyorum sahibi kümesi açmadan beğendiğim kuş olursada maşallah diyorum. göz değmesin diye

tolga abi geçmiş olsun üzüldüm adına göz değer gerçektende
göz adamı mezara danayı kazana gönderir maşallah damaylede geçeçek bişe değil
nazar duası var onu kuşlarına okursa belki faydasını görürsün
nazar bonçuğuda hurafe dir
nazar bi tür enerji olayıdır
bazı taşlar var ortamdan kötü enerjiyi kovar diye duymuştum televizyonda biraz araştırırsan bu taşları internette bulabilirsin ama abi bi gerçekte var
ecel geldimi ne bi an ileri ne bi an geri satinde can gider
kuşlarımızın vadesi doluyor ölünce biz de nazar değdi diyoruz galiba
saygılarımla

Tolga kardeşim geçmiş olsun,kuştur eceli gelir bir şekilde ölür.

Sana bir şey olmasın yeterki.

Şayet otür kazaları azaltmak istiyorsan,kuşlarını iyice makasla kanatlanıp perdalanmasınlar alt kutluklarda yer tutturur

san daha iyi olur bu tür kazaların önüne geçmiş olursun.

Nazar işine gelince bazıları yürüyen mandayı çöktürür,aklına geldikçe 3 kuluvallah bir elham oku kuşlara ve kümeslere.

Selamlar sağlıcakla kal,sağlıklı kuşlar ve kümesin olur inşallah.

Kuşlarınında cümlesine MAŞŞALLAH.

başın sağ olsun

Geri