Göz Eti Çıktı !YaRdIm..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bosnak41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

bosnak41

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bosnak41
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
S.A arkadaşlar bir tane arap erkek güvercinim var,sağ gözünün alt kapağında eti gözüküyor resimdede gördüğünüz gibi bir göz damlasıyla müdahale ettim biraz iyi oldu gibi kesin çözüm var diyen varmı .Saygilar..

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    949.3 KB · Görüntüleme: 1,514
  • 2.webp
    2.webp
    590.7 KB · Görüntüleme: 1,471
  • 04032015075.webp
    04032015075.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,537
  • sağlam gözü.webp
    sağlam gözü.webp
    708.1 KB · Görüntüleme: 1,451
buradaki tecrübeli abilerin göz nezlesiyle ilgili tavsiyelerini dikkate alırsan kısa sürede bir şeyi kalmaz diye düşünüyorum. Henüz ilerlememiş, geçmiş olsun...

eczaneden genta-gut göz damlası al. her gün sabah akşam birer damla damlat..
1 haftaya bir şey kalmaz...

Canım kardeşim semtindeki eczaneye git Prefayzır firmasının insan için olan mantar kremini al eline stril eldiveni tak çok az bir şekilde parmağına sık ve kuşun o gözüne sür kendi vucudunun her hangi birine sürme ve bulaştırma 3-4 gün sonra geçeçektir selamlar.

Ezaneden Terramycin göz merhemi alıp sür düzelecektir, kuşların tek gözünde kenarda şişme ve kızarma gibi belirtiler Ornitosis hastalığını gösterir ve diğerlerine de bulaşır, bunun içinde Türker hocamın yazdığı ilaçları suyuna katıp vermen yararına olur, kavgadan veya başka bir nedenden dolayı meydana geldiyse sadece merhem yeterli gelicektir.

Solunumunda problem varmı hırıltı,zor nefes alma,ishal,nefes alıp verirken kuyruğun belirgin şekilde aşağı yukarı oynaması gibi belirtiler varsa ornithosis olabilir ilerlerse kör olma ihtimali var asıl sıkıntı iç organlarıdır ve bulaşıcıdır sana ve diğer kuşlara bulaşabilir.Böyle bir durumda visine göz damlası ve orni special mix gibi sularıyla verilen ilaçla tüm kuşlara uygulaman doğru olacaktır.

Solunumda bir sıkıntı yok sadece gözünnün altında kırmızı birşey oluştu . Yorumlarınız için teşekkürler ..Kesin bir teşhis koyan varsa söylerse sevinirim aklım karıştı mantar kremi diyeniniz var göz damlası diyeniniz..

bosnak41' Alıntı:
Solunumda bir sıkıntı yok sadece gözünnün altında kırmızı birşey oluştu . Yorumlarınız için teşekkürler ..Kesin bir teşhis koyan varsa söylerse sevinirim aklım karıştı mantar kremi diyeniniz var göz damlası diyeniniz..

genta-gut mikrop öldürücü sterilize bir sudur..
o bölgeyi sterilize edip iyileşmesini hızlandırır.. tam anlamıyla tedavi edicidir diyemem..
sen arkadaşların söylediği merhemi kullan, ayrıca merhemi sürdükten 4-5 saat sonra bu damlayı da damlat..
iyileşme sürecini hızlandıracaktır. ben genelde sadece damla ile çok kuşumu iyileştirdim...
geçmiş olsun kardeşim...

Sen damlayla devam et kardeşim. İyileşmezse en yakın veterinere götür en kesin teşhisi o söyler bizimlede paylaşırsın durumu forumada faydası olur..

Plastik suluk kullanan arkadaşlar, uzun zamandır uygulamış olduğum ve çok faydasını görmüş olduğum bir yöntemdir, 5 litrelik plastik suluk kullanıyorum, bunların içine yumruk büyüklüğünün yarısı kadar bakır tel (plastiğinden ayrılmış çıplak bakır tel) koydum sürekli suluklarımın içinde bulundurdum, yaklaşık 5-6 yıldır yapıyorum, öncesinde kuşlarımda ara ara nükseden rahatsızlıklar , bunun sonucu ölümler, sakatlıklar oluyordu,ne ilaçlar kullandım ama fayda etmedi ( ilaçlar için olumsuz düşünmüyorum ama ilaç kullanım ve uygulanmasında bilgisizlik ve başka nedenlerden başarısız olunduğunu düşünüyorum) bir hastalığı yok ediyor diğeri peydah oluyordu, bu yöntemden sonra hastalıklar kesildi , büyük kuşçuların diyarı Nevşehir'den saygılar

LEVENT YILMAZ' Alıntı:
Plastik suluk kullanan arkadaşlar, uzun zamandır uygulamış olduğum ve çok faydasını görmüş olduğum bir yöntemdir, 5 litrelik plastik suluk kullanıyorum, bunların içine yumruk büyüklüğünün yarısı kadar bakır tel (plastiğinden ayrılmış çıplak bakır tel) koydum sürekli suluklarımın içinde bulundurdum, yaklaşık 5-6 yıldır yapıyorum, öncesinde kuşlarımda ara ara nükseden rahatsızlıklar , bunun sonucu ölümler, sakatlıklar oluyordu,ne ilaçlar kullandım ama fayda etmedi ( ilaçlar için olumsuz düşünmüyorum ama ilaç kullanım ve uygulanmasında bilgisizlik ve başka nedenlerden başarısız olunduğunu düşünüyorum) bir hastalığı yok ediyor diğeri peydah oluyordu, bu yöntemden sonra hastalıklar kesildi , büyük kuşçuların diyarı Nevşehir'den saygılar

Bakırın buradaki espirisi ne ne işe yarıyor. Bakır bildiğim kadarıyla ağar bir metal ve fazlası karaciğeri etkiliyor.

Geri