Göz Nezlesi Yardım ACİL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tarumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

tarumm

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Adem Ay
Meslek
Serbest
İlgi Alanı
Diğer
Arkadaşlar Kusum Göz Nezlesı Olmuş Acıl Yardımınızı Beklıyorum Ve Bu Hastalık Bulaşicimidir Ve Nasıl Düzelir

Diğerlerine bulaşmaması için ayırın gözüne 1 damla limon damlatın 2 ya da 3 gün arayla fazla damlatmayın geçene kadar ben limonla bu hastalığı geçirdim önemli olan diğerlerine bulaşmaması salgına yol açıyor.

Kümes ortamın sağlıklı olmadıktan sonra ne verirsen ver iyileşsede bir süre sonra tekrar başlar.Daha önceleri benim kuşlarda cok olurdu, havalandırma baca sistemi yaptım kuş sayısını azalttım , kuşlar kendine geldi.

HAVALANDIRMA OLARAK BACA OLMASI ÇOK ÖNEMLİ HEM HASTALIK OLMUYOR KÜMESTE HEMDE KOKU KUŞLARDA DA KAYDA DEGER BİR TOPLANMA OLUYOR.

ORNIMIX Güvercinlerimiz solunum, akciğerleriyle ilgili hapşırma, kıhlama, göz nezlesi, sümük, balgam gibi tüm sorunlarının giderilmesi ve korunması içindir. Bu tür şikayetler en sık rastlanandır. Havadan kümese bulaştığı için sık görülür ancak erken önlem alınırsa bulaşması engellenir. Tedavisi kolaydır ancak kümeste dikkat ve gözlem gerektirir. Erken teşhis ve tedavi edilemezse kronikleşir, güvercin taşıyıcı kalacağından maalesef imha edilmesi gerekecektir. İnsana da bulaşabilen bu mikrop bizlerde kuru öksürük yapar. Tedavi ve korunması Ornimix ile kısa ve kesindir. Kullanım şekli ve dozu: ORNIMIX uygulamadan önce kümesten tüm kalsiyum kaynaklarını (Grit, mineral, taş) kaldırınız. Kalsiyum Ornimixin etkisini azaltır. Poşetin tamamını 2 litre içme sularına karıştırınız. Korunma amaçlı herhangi bir belirti olduğunda 1 gün. Tedavi amaçlı 2-4 gün üst üste. Tek kuşa yarım çay kaşığı (darı büyüklüğünde) Not: Beraberinde solunum destekleyici sky-vit kullanınız.

eczaneden genta damla al damlat 4 saat arayla 2 günde düzelir

eczaneden genta 80 mg iğneyi günde 2 defa sabah akşam 1 damla damlatın. (ilaç iğnedir fakat damla olarak kullanın) 3 günde düzelmeyi göreceksiniz. ayrıca gözü kapandıysa açın (kapanmasını önleyin) kümesi hergün havalandırın ve özellikle o hasta kuşu iğleşene kadar ayrı tutun. bulaşıcıdır. kesinlikle elinizi gözünüze sürmeyin.hemen yıkayın.

BEN SANA EN KESIN ÇÖZÜMÜ YAZAYIM, ECZANEDEN GENTA VE MONODOKS AL, MONODOKSU ŞIRINGAYLA KUSUN AZINA BAS, GENTAYIDA GÖZLERINE DAMLAT, BUNU GUNDE BIRER DEFA 2 GUN YAP, ÜÇÜNCÜ GUN BISE YAPMA 4. GUN KUSUN IYILESTI...

Geri