Göz Nezlesi Yardımm ACİL!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melee121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 742

melee121

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
oguzhan yılmaz
Meslek
Lise
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar , kelebek cinsi güvercinlerimde (2 tane) göz nezlesi tespit ettim.. gözlerinin etrafındaki tüyler hafifçe yolunmuş... aradabi ağzını açıo .s bişiler yapıo ....lütfen kesin cevap verin denenmiş bir cevap lütfen....bu arada kümeste 5 kuşum var kümes biraz küçük 2 tanesi göz nezlesi heralde... :sinirli: /b]

melee121' Alıntı:
arkadaşlar , kelebek cinsi güvercinlerimde (2 tane) göz nezlesi tespit ettim.. gözlerinin etrafındaki tüyler hafifçe yolunmuş... aradabi ağzını açıo .s bişiler yapıo ....lütfen kesin cevap verin denenmiş bir cevap lütfen....bu arada kümeste 5 kuşum var kümes biraz küçük 2 tanesi göz nezlesi heralde... :sinirli: /b]

yukarıda arama var dene şansını istersen bu konu kapanmadan ben sana böyle bir yardım da bulunayım.

Bu senenin moda hastalıgı hemen hemen herkesin kümesinde olan birşey eczaneden tetra 250 al kapsulün içindeki tozdan çok ama çok az birşey kuşun gözüne dök geçer ayrıca çabuk bulaşır benden sölemesi.benim kuşlarına 7 8 tanesinde oldu ama geçti.

MONODOX Veya TETRADOX antibiyotik kullan,Kuşlara ağızdan,Site aynısından 100 tane konu var okuyuverin bir zahmet.
Tetra 250 yi kendi gözüne dök ilk önce bir şey olmassa kuşlarında gözüne dökersin.

Ne yazıyor Tetra 250 de Tetrasiklin HCl . HCl nin ne olduğunu biliyormusunuz ? Ben söyleyeyim bakkallarda satılıyor Lavabo ve Tuvalet temizliğinde kullanılan asit.Hayvanların gözüne dökmeyin.

Ne modası bende 100 tane hayvn var.Neden bendekilerde yok .?????

Hemen hemen herkesin demişim herkesde var dememişim.

ya deneyipte kesin sonuç alan arkadaşlar yokmu bi cvp lütfen,, kuşlarıımı ayırayımmı başka bi karton kutuya fln ?

ne yapayım peki? ne kullanayım? nasıl kullanaym :s

TETRA KAPSUL 250 mg KONU İSE;

1 LİTREYE 1 KAPSUL KARIŞTIRILIR.SABAH -AKŞAM TAZE HAZIRLANIR.TAVSİYEM 14 GÜN KULLANILMASI OLUP.
MİNERAL TAŞ KUŞLARA VERİLMEZ.DIŞARI SALINMAZ.KUŞLAR HAVADAR YERLERDE MUHAFAZA EDİLMELİ.CİDDİ RAHATSIZLIĞI OLANLAR AYRI YERDE BESLENİR.KÜMES TABANI TEMİZ TUTULUR.DEZENFEKTE BOL YAPILIR. C VİTAMİNİ YA DA LİMONLU SU İLE DESTEKLENİR.BOĞAZINDA BALGAM OLAN VAR İSE KUYRUK TÜYÜ TERSİ YARDIMI İLE KURSAK-BOĞAZ YOLLARI AÇILIR.

Geri