göz nezlesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayk_77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

mayk_77

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan ışık
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar kusum goz nezlesı oldu nasıl gecırcem bıraz yardım pls

Forumu detaylı incelerseniz bu konunun cevabını bulursunuz.
Eczanelerde satılan genta göz damlasını , denemeni tavsiye ederim, fiyatı 2.30 civarında.Sabah akşam 1 er damla.

eczanelerden tetra 250 al sulanan göze kapsulunden çıkarıp ilaçı biraz dök sonra ertesi gunde göze bak ki ilaçtan kapanmasın 1 2 gun uygula sonuç alırsın

mrb genta damlayı kullan geçmezse neokort damlası var kuşlardaki göz nezlesi için tavsiye ederim.

selam tükür gözüne kapanmasini önler bide ezcaneye git devamisin sari büyük kap 60 kurus felan birtanesi al onu toz gibi ez cay kasigiyla gözünün icine dök korkma gecer bir kac kere uygula gecene kadar

arkadaşlar benim kuşlardada var göz nezlesi ne yaptımsa tam sonuç alamadım teremısın kullandım limon damlattım damla kullandım ama yok olmuyo aksine diğer kuşlarada bulaşıyo tam etkılı bir ilaç varmı sonuç alabıleceğim şimdiden tşk ederim saygılarımla

Değerli arkadaşım Burhan bey göz etrafında kızarıklık ve sulanma varmı.Varsa 250lik tetra kapsul eczaneden alabilirsin.Kapsulu ikiye böl ve yarısını gözün üzerine dökve bir müddet kuşu salma tutki gözün üzerindeki toz ucmasın.Birkere kullanman yeterli.SAYGILAR

selam
ilk önce gözünün icine tütkür oda olmuyorsa visine göz damlasi dök ama en iyisi devamisin diye sari büyük bir hap 60 kurusa tanesi eczaneden al ez toz halininde kasigin ucuyla gözüne dök iyilesir

araştırmalarıma göre göz nezlesinin sebebi üst solunum yolu enfeksiyonunun gözdede baş göstermesi bulaşıcı bir hastalık.göze yapılan tedavi hastalığı ve diğer kuşlara yayılmasını geçirmez.hastalığı kökten temizlemek gerekiyor bunun için hastalık kümese yayılmıssa ornimix bi kaç kuşda varsa ornitab ilacını kullanmalısınız ama önerim ornimixdir ornimix toz seklinde 2 lt suya karıstırılıor ornitabsa hap seklinde hasta kusa ilk gün 2 tane diğer günler 1 tane olmak üzere 3-4 gün sürüyor.Bu arada ilaçlarla birlikte göze teramycin yada genta vb. antibakteriyel göz damlaları kullanabilirsiniz.ben suan göz damlası kullanıorum ama gözlerin düzelmesine rağmen hastalık yayılmaya devam ediyor tüm kümesi kaplamadan yarın ornimix alıp tedaviye baslıyıcam birde öneri olarak bu tars antibiyotik tarzı ürünlker kuşda yaralı bakterierlide öldürdüğünden tedaviden SONRA sularına taze az miktarda ayran olmasın yani :D ev yogurdu karıstırıp içirin şimdiden geçmiş olsun.

:slm: :slm: :slm:

göz nezlesi bulaşıcıdır ama çabuk iyileşebilen bi hastalıkdır.
2 günlük bir tedavinin ardından 3 gün içinde hiç birşeyi kalmaz yalnız diğer kuşlardan ayırmanız gerekiyor.
1.gün pan teramisin şırangayla 1 veya 2 damla nezle olan göze damlatıyorsunuz.
2.gün teramisin merhemiyle kulak pamuğuyla vs. göze sürülüyor .
3 gün içinde bişeyi kalmayacakdır o kadar büyütülecek bi hastalık değil bence ama bulaşıcıdır.
Hastalıksız ve bol yavrulu kümesler dileğiyle dostça kalın..

s.a orni tab adlı tablet bir ilaç var onu al ve agız yolu ile bir tane ver kesin geçer takib et eger tam olarak geçmezse ertesi gün bir tane daha ver inş düzelir

Tetra 250 al 2 gün ard arda ağızdan ver hiçbieşeyi kalmaz inşallah..

SİNAN ÖZTEKİN

GÖKSEL ' İ TEBRİK ETMEK İSTİYORUM. ÖĞRENCİ GENÇ BİR ARKADIŞIMIN MERAKLI , GÜZEL BİLGİLERİ OLMASI BANA MUTLULUK VERDİĞİNİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTERİM. G Ö K S E L BÖYLE DEVAM GÖZLERİNDEN ÖPERİM. SEVGİ VE SAYGILARIMLA. [email protected]/ BURSA :oley: :kitap:

burhan3455' Alıntı:
arkadaşlar benim kuşlardada var göz nezlesi ne yaptımsa tam sonuç alamadım teremısın kullandım limon damlattım damla kullandım ama yok olmuyo aksine diğer kuşlarada bulaşıyo tam etkılı bir ilaç varmı sonuç alabıleceğim şimdiden tşk ederim saygılarımla
BENDE AYNEN SENIN DURUMUNDAYIM MALESEF ÇÖZÜM BULAMADIK DAHA

eczaneden tetra 250 mg al çok az miktarda kuşun gözüne dök brz kuş çırpınır ama meraklanma bşy olmaz 2-3 gün uygula bşy kalmaz ben 5-6 kuşumu öle geçirdim çok etkili yöntem burda birisine önerdim kuş kör olmuş dediğine göre nasıl uyguladı bilmiyorum ama ben denedim oldu

TETRASIKLIN TOZUNUN GÖZE DÖKÜLMESİ KÖRLÜĞE (perdeye)SEBEP OLABİLMEKTEDİR.!

bende bi posta var aldıktan 3 gün sonra kuşun gözü kapanmaya başladı hiç ilaç vermedim kuşun gözü sapasağlam ama bazan kapatıyo .. genelde açık

Geri