göz nezlesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrebaba123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre altan
Meslek
mimar
İlgi Alanı
Diğer

Ekli dosyalar

• 20140916_144402.webp
    20140916_144402.webp
    540.3 KB · Görüntüleme: 1,209
  • 20140916_144426.webp
    20140916_144426.webp
    522.9 KB · Görüntüleme: 1,162
Canım kardeşim kuşun göz nezlesi olmuş yani Üst solunum yolu enfeksiyonu sitemiz de biraz araştırma yapsan bulabilirdin halbuki ne güzel de bilgisayar kullanıp yazışabiliyor ve resim gönderebiliyorsun yarın semt Eczanesine gidip 250 mg Largopen Şurup 250 mg Nidazol Şurup 250 mg Sanasol Şurup alıyorsun Largopenin içine kaynayıp soğumuş suyu işaretli yerine kadar su doldurup iyice çalkala eczaneye gitmişken 2lik enjektör de alıver çoçukların içtiği meyva suyu va süt pipetlerinden birkaçtane al bu ilaçları önüne al Largopen güzel kokar pembe renklidir nidazol beyaz renkli sanasol de talı ve sarı renkli dir elindeki 3 adet enjektörün tamanını şişelerden çek doldur kuşlarının yem yiyip yemediğini bilmediğm için eğer yemiyorlarsa 15-20 adet bezelyeyi ağzına gagayı kırmadan aç ve gursağa at pompa var ama yapamazsın hayvanların ciğerini patlatır ve kanatırsın pipeti eline al gagayı kırmadan aç gursağın yan tarafından nefes borusuna kaçırmadan içeri sok o 3 dolu şırıngayı pipetin delşğinin ucuna tak 2lik enjektör 5 bölümdür yani 5 gün kullanacaksın 4 yazan yere kadar sık arkadan başka şırınga ila 2 şırınga su sık bu bir günlük tedavi 1 hafta yapman lazım kafan takılan varsa E postama veya mesaj at selamlar.

hastalık baya ilerlemiş. ben genelde hastalığın ilk zamanlarında genta-gut göz damlası (eczanelerde satılır) kullanıyorum. çok iyi neticeler aldım...

Erhan abinin sölediği gibi bu ve bunun gibi göz nezlesi olan güvercinlerde Genta Göz Damlası Eczanelerden 2,5 tl ye satın alıp çokta etkili çözüm üretebilirsiniz.
2-3 gün içerisinde hastalıktan eser kalmaz.

Geri