Göz nezlesimi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurcambaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

onurcambaz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Cambaz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Tam emin olamadığım için resmini koyuyorum göz nezlesi olduğunu onaylarsanız teramisin alacağım.

Ekli dosyalar

• IMG_0550.webp
    IMG_0550.webp
    371.9 KB · Görüntüleme: 1,068
s.a her iki gözüde aynıysa ( tek gözde farsa kavga da etmiş olabilir)kenara geçiyor pusuyorsa tüylerini kabartıyorsa neşesi yoksa ağzından nefes alıyorsa göz neslesi olabilir..kış geliyor hastalıklar hortlamaya başladı.kuşların bakımlarına biraz daha önem vermek gerekir..
tetrayı alın ayda bir iki tablet sularına koruyucu amaçlı vermekten birşey olmaz..

Ben güvercinin gözüde böyle oldu teramisin sürdüm geçti yavaş yavaş, o et kaplayan yere sür yeter ..

kuşun gözunde sık sık sulanma ve halsızlık varsa göz nezlesıdır kı saten goruntuden ona benzıyor..dovmuslerse saten anlarsın..göz nezlesı oldugu kanaatıne vardıysan Ornitap ver yada 250 lik tetra kapsülü ikiye bçl kusun gözune dok..göz damlası olarak ta gentagut ver düzelır insallah

Kuş göz nezlesi olmuş GENTA göz damlası al ve 2 damla damlat çok iyi gelecektir.Fiyatıda 2 3 lira bişe eczaneden alabılırsın

BEN 14 GÜN ''TETRASİKLİNLİ ANTİBİYOTIK VERİLMESİNİ ÖNERİRİM..

GEÇMİŞ OLSUN..

Önerileriniz için çok teşekkür ederim yarın tedaviye başlayacağım

arkadaşlar sadece tek gözünde vardı.yani kavga etmiş ama geçen gün şiddetli yağmur rüzgar olduğu için üşütmüş. Tetra 250 verdim 1 kapsül çok fazla su kustu kursağının tümü suyla kaplıymış. Yarın sularına vitaminde koyacağım yapacağım başka neler olabilir bilglendirirseniz çok sevinirim.

not:Şu an kaldıkları yer yel alıyor pek güzel bir yer değil yazın sorun olmuyordu. Bide kuş yeni olduğu için uyum sağlayamadı. Yeni kümesimiz hafta sonu bitmiş olacak onuda paylaşacağım.

Mehmet sümer arkadaşımın dedigi gibi onodron veya genta göz damlası günde bir defa 2 damla iyice içine alsın damlayı bir dk.bekletin elinizde yan tutun kuşu 3 veya 4 gün sonra gececektir selamlar ...

teşekkürler yarın alacağım. Peki tetra vverdim bu gün işe yararmı?

Geri