Göz nezlesin tetra250 sonuç alamadım fikriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eren874
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

eren874

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
eren eren
Meslek
kuşcu
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar forumda okuduklarım üzerine göz nezlesine tetra 250 aldım sarı hap şeklinde ikiye bölüp kuşun gözüne döktüm birkaç gün uyguladım ama sonuç alamadım kullanımda mı yanlışlık var başka bi ilaçmı alıyım kesin çözüm olrak

usta gözünün üstüne neden döküyorsn suyuna dökeceksn böyle bir işmi olur neyse gelelim tedviye bildigin çay vvarya
onun demini soğut ve her gun kuşun göz çevresine pamukla uygula. bir haftada sonuç alacaksın

bulabilirsen Hipradox adlı ilaç kesin çözüm

mehmet abi fiyat olrak nedir kullanımı fallan

merhaba,öncelikle bazı arkadaşlar suyuna kat demiş diğer kuşlarda hastalık yoksa suyuna katılmaz,kuş ayrı bir kutuya alınabilir.kapsülün 3 te birini kola kapağının dibinde sulandır kuşa ver sabah akşam sabah olmak üzere kapsülü bitir.(ben monodoks kullandım)yuvanın havalandırma ve temizliğine bir gözat, varsa fısfısın kuşlar dışardayken dezenfekte et yuvanı çamaşır suyuda işini görür (taban tavan tünek ve yuvalıklar):slm:

havalandırmada promblem yokkta aldığımda vardı çok faklı ilaçlar kullanıyorlar net kesin çözüm ilacı nedir

satan adamda ve onun aldığı adamda ne zamandır hasta olduğunu bilemeyiz,buna göre tedavide öneremeyiz kuşta neden hastalık olmuş bilemeyiz,belki tüy yutmuş belki yuvalık arkasına sıkışmış,belki hastalıktandır ,ama kuş sende olduğuna göre bulabilirsen baytiril bul ver sonrasında kuşu rahat ettir inşallah uzun zamandır rahatsız değildir bazen kronikleşip tedavi işe yaramıyor.iç parazit ilacın varsa kullan yoksa neguvan toz (banyoluk)veya alacağın kişiden tavsiye ile ilaç al ve kullan hemen eşlemeki eşinede bulaşmasın alırken bunlara dikkat etmek daha iyi oluyor 5lira ucuz diye alıp 10 lira ilaç parası yada kuş kaybı inşallah düzelir :slm:

akşam remini çekip koycam yenioldu kuş yavru daha

Bildiğim kadarıyla göz nezlesinde her gün hayvanın ağzına 1 tane Tetra250 atıcaksın.Tedavi 3 gün sürcek.Ben denedim ve 1 günde iyileşti.

arkadaşlar göz nezlesine net çözüm olrak şunu yaptım konu netlik kazansın tetra 250 ve genta göz damlası bu ikisin mantık olrak şöyle kullandım tetra250 tek hapını 3kullanımlık şekilde yaptım kuşa ağır gelmesin diye ve göz nezlesinin temelini içten çözüyor ve genta göz damlasın gözün üstüne damla olrak damlatarak dıştan çözüm yolu uyguladım 3günlük kullanım sonucu hastalığı mükemel derecede yok eti sonucu sizle paylaşcam iyi akşamlar tavsiye ederim herkeze

selamın aleykum
aynı sorun bendeki kuslardada vardı evde kullandıgım göz damlasını damlattım gectıı ismi aklıma gelmiyo
receteyi oku geciriyo emin ol

tam tehsiş koyamayız ama bir adet foto yollarsan yardımcı olabiliriz kuşun ağız boşluğunuda resimle birde dışkı rengi .ağız içi damak kısmına bak burun delikleri tıkalımı mantar oluşumu varmı

Kuşunuzun gözünde aşırı sulanma ve enfeksiyon varsa - ''GENTA '' Göz damlası kullan , birkaçgün günde birkaç defa temiz göze damlatgözü sabunla yıkama .. fiyatı 3 tl civarı birkaç günde geçer .. selamlarŞEREF

arkadaslar göz nezlesı ıcın güvercin mezatlarında damla satılıyo ben onu tavsıye ederım aksam dok sabaha hıc bıse kalmıyo + agzına sıktıgın zamanda balgamada cozum saglıyo goze 1 damla agıza 3 damla ılacın ısmını satanlarda bılmıyorlar tek bıldıklerı ızmıtten geldıgı

(Onadron) Tüm Eczanelerde :)

Paylaşım için teşekkürler.

arkadaşım al bir panteramisin günde birkaçdefa 1 damla damlat agzınada ver 6 damla birkaç güne kadar birşey kalmaz

arkadaşım her kuşçunun kümesinde bulunması gereken bir ilaç panteramisin göz neslesinin düşmanı ARKADAŞIM EGER TETRA VARSA ELİNDE YARIM TETRA YUTTUR GÖZÜNEDE 1 DAMLA PANTERAMSİN DAMLAT BUNU GÜNDE MÜMKÜNSE 3DEFA TEKRARLA PAN TERAMİSİN BULAMAZSAN GİT ECZANEYE GENTAGUT AL ONU GÜNDE 3 DEFA DAMLAT AMA MUTLAKA YARIM TETRA VER HİÇ BİRŞEYİ KALMAZ

ornitap diye bi hap var hastalık ilerlemişse 4 gün üst üste ver kesin çozüm iprodoksinde bi çozüm ama hap kesin

ARKADAŞLAR LÜTFEN DAHA DİKKATLİ İLAÇ KULLANALIM:
ÖNERİLERDE YARIM TERA 250 VE PANTERAMİSİN İ GÜNDE 3 DEFA UYGULA DİYE BELİRTEN ARAKADAŞLARIMIZ VAR BU İLAÇLAR İNSAN İÇİN ÜRETİLMİŞ VE 6 SAAT DE BİR ALINMASI GEREKN İLAÇLAR GÜVERCİNLERE GÜNDE 3 DEFA ÇOK AĞIR GELİR VE KARACİĞERLERİNİ HASARA UĞRATIRSINIZ KUŞ DAHA VAHİM DURUMA GELİR. GÜVERCİNLERDE YOĞUNLUKTA 2 TÜR GÖZ HASTALIĞI MEVCUT OLUR ÇOĞUNLUKTA TERAMİSİN GÖZ MELHEMİ VE GENTAGUT(GENTAMİSİN) GÖZ DAMLASI İYİ GELİRKEN BİRAZ DAHA AĞIR VAKALARDA TERAMİSİN GÖZ MERHEMİNİ SÜREREK ÜZERİNE ÇOK AZ TETRA 250 TOZU DÖKMENİZ YETERLİ GELECEKTİR. 3 GÜN BU TEDAVİYİ UYGULARSANIZ KUŞUNUZDA GÖZ NEZLESİNDEN ESER KALMAYACAKTIR.
2. GÖZ YAŞARMASI VE İLTAHAPLANMASINDA İSE TERAMSİN VE ONADRON (DEKSAMETAZON) GÖZ DAMLASI ETKİLİ OLACAKTIR.
BELİRTİĞİM GİBİ İKİ GÖZ DAMLASI ÇOK FARKLI İÇERİKLERDEDİR. MUADİL OLARAK KULLANILMASI HATALI OLACAKTIR.
TÜM KUŞÇULARA GEÇMİŞ OLSUN

nskyigit' Alıntı:
usta gözünün üstüne neden döküyorsn suyuna dökeceksn böyle bir işmi olur neyse gelelim tedviye bildigin çay vvarya
onun demini soğut ve her gun kuşun göz çevresine pamukla uygula. bir haftada sonuç alacaksın

açıkçası ondan ben çok denedim altın baş yavrumun tek gözü iyileşmediği için kör oldu :(

EN BABA TEDAVİSİ İSTANBULDAYSANIZ EDİRNEKAPI KUŞ PAZARINDA VAR SARI Bİ DAMLA VAR İSMİ FALAN YOK KUŞUN GÖZÜNE 2 GÜN DAMLATIN TEK DAMLA AMA DAMLATINCA KUŞU BİRAZ SIKI TUTUN GÖZÜ YANDIĞI İÇİN HEMEN SİLMEYE ÇALIŞIYOR GÖZ İYİCE YESİN 2 GÜNDE TAMAMDIR ESER KALMAZ.

eren874' Alıntı:
arkadaşlar forumda okuduklarım üzerine göz nezlesine tetra 250 aldım sarı hap şeklinde ikiye bölüp kuşun gözüne döktüm birkaç gün uyguladım ama sonuç alamadım kullanımda mı yanlışlık var başka bi ilaçmı alıyım kesin çözüm olrak

yanlıuş tedavi yapmışsın kuşun gözü dahaçok kötüye gidebilir.

tetra 250 yada 500 kullanım şekli agızdan su ile karıstırılarak yapılması gerekir.
göz nezlesine genta göz damlası insanlar için eczaneden alırsan oda iş görüyor 5 gün sabah aksam 1 damla yada günde 1 -2 damla olarak uygulaman gerekir. ben gentayı kullanıyorum herzaman % 90 olumlu sonuç aldım.

bu hafta yeni birşey denedim 5 tane enjeksiyonlu ilacın karışması sonucu yapılan bir karışım ilaç var ilaçların ne oldugunu bilmiyorum ama toplamda 13.5 tl tutarı oluyormuş ucuz yani kuşda ateş yapmaya.halsizlige.kırgınlıga.gözde olusan pisliklere.ugur tedavisinde kısmen kullanılıp olumlu sonuç alınabi,liyor. sahsen ben göz de kullandım kusun göz kapakıgında et büyümesi aynızamandada göz kapagında deri içinde sarı iltihap oluşmuştu gözü kapanmıstı % 80 oranında çok zor görüyordu önünü. o ilacı gozune hergün 1-2 damla yada 1-2 cc olarak uygulasın göz kapagındaki deri içerisindeki pislikleri bile yok etti göz eski haline geldi çok hafifi bir et kaldı gözünde süper birşey diyebilirim sadice.

igneyi aldığım kişide ateş yapmış kusa ve halsiz kırgınlıgı olan kuşa vurdu kus ertesi gün dişi koşturmaya başladı.

igne içeriği ile tek bilgidim atlara vurulan doping niteliğinde bir enjeksiyonun oldugu.

kesin çözüm hipradoxi adındaki damla. ama bu ilaç kuşların canını biraz yakıyo. yavrular için tetra 250 veya terramicin göz merhemi olumlu sonuç veriyo.

Geri