göz nezlesine %100 çözüm resimli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozkan1979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ozkan1979

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özkan sezgin
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kuşlar
arkadaşlar kullandıgım ilaç 3 adet
vigamox bu ilacı almanız yeterli olur. 1 haftada gözle ilgili şikayetlerden eser kalmayacak vigamox gerçekten çok süper bi ilaç bu ilaçı kullanın geçmesse bana istedigini söyleyin okadar garanti veriyorum sabah akşam 1er damla güvercinlere her hangi bi zararı yok

ayrıca patanol diye ilaç var onuda kullandım oda başarılı yani bu 2 ilaç başarılı
ben 3 adet kullandım isteyen 3nüde alabilir.efemoline olan ilaç ise diger ilaçlarla bir kullanılıyor gözdeki yanmayı gideriyor. asıl işi yapan vigamox veya patanol

ilacı nasıl buldun derseniz bende göz nezlesi oldu oradan çucuguma çocugumdan eşime bulaştı özel doktora gittim bu ilaçları verdi ve en kısa sürede 2-3 günde hastalık geçti ve
bi baktımki güvercinlerim göz leri sulanıp akmaya ve şişmeye başladı ve 1 ken 3 kuşuma bulaştı hemen bu ilacı kullandım ve 1 haftada eser kalmadı ve bulaşmayıda önledi

PAYLAŞIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLERDE AYNI KONUYU 1 DK ARA İLE ÜST ÜSTE AÇMA HASTALIĞINIZ VAR SANIRIM

Bilgi için teşekkürler,emeğine sağlık.

arkadaşım özürdilerim resim yüklerken sorun yaşadım
yeni konu açtım diger konularda düzenle linki yoktu konu üst konu olması açısından yeni konu açmak zorunda kaldım

bilgi için teşekkürler ama ornimiği tek geçerim sadece güvercin sağlığı için üretilmiş ilaçtır :tamam:

ben bu ilaçları kullandım bulaşıcı göz nezlesine kesin çözüm diyebilirim hiçbir zararı yok kuşa
vigamox çok etkili bir ilaç
kullanın bana hak vereceksiniz
göz nezlesini geçirmesse bana burdan istediginizi diye bilirsiniz.

%100 DENİLİNCE VE RESİMLİ HASTA HALİ VE İYİLEŞMİŞ HALİ ANLAŞILIYOR.. OYSA BAŞLIK FİYASKO..!

GÖZ DAMLASI İLE * BULAŞICI NEZLE * YOK OLMAZ..

ORNITOSİS DENİLEN İLLET * DOKSİSİKLİN ETKENLİ ANTİBİYOTİK VE 14 GÜN TEDAVİ İSTER..

Geri