Gözde Et beni oluşdu...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan ozkoyuncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kaan ozkoyuncu
Meslek
Serbest dalıcı,elekrtornik otomoasyon teknisyeni
İlgi Alanı
Kediler
Erkek kuşumun Gözünde et beni oluşdu yaşantısında bir sıkıntı yok ama nasıl bır tedavı yontemı ve ılaç uygulayabılırım yaklasık 1 aylık bı olgu ılgılenırsenz sevınırım saygılar...

Ekli dosyalar

• DSC02932.webp
    DSC02932.webp
    88.4 KB · Görüntüleme: 2,152
  • DSC02930.webp
    DSC02930.webp
    97.2 KB · Görüntüleme: 2,126
  • DSC02929.webp
    DSC02929.webp
    105.5 KB · Görüntüleme: 2,214
gambamix denen haptan hergün bir tane gün yutturacaksın kesin çözümdür.ben defalarca denedim.kolay gelsin...

3 gün tedavi süresi unuttum yazmayı..

Dün Aynı Hapı Bir Arkadaşım Daha Önerdi Saol
Ali Abi Bu Gün Başlıorum Allahın izniyle sonuç alıcaz.

ben defalarca denedim.kullandığım bir ilaçtır.ur değilse eğer göründüğü kadarıyla değil.kesin tedavi ediyor gambamix.ayrıca bu olay genelde nezlenin göze vurmasıyla meydana geliyor.bazılarında göze vurur göz altında iltihap olur senin kuşun gibi bazısında ciğere iner hırıltılı solunum olur.bu hap her durumda günde bir günde kesin çözüyor.tabi 3. gün tamamen kaybolmayabilr.tedaviyi kes.kendiliğinden bir sürede geçer.kolay gelsin...

İnş güzel sonuç alıcaz saolun ılgınız ıcın...

bugun ılaç tedavısını bıtırdık alı abı beklemedeyız ıns sonuç alıcaz...

Malesef 3 gunluk gambamıx sonuc vermedı:( tedavıden 5 gun gecdı alternatıf olarak salmonella onerebılecek olan veya bıldınız baska bır yontem varmı acaba ?

benimde kusum vardı daha kotuydu eczaneden goz damlası aldım genta günde iki defa uyguladım bır haftaya geçti.

Bu hastalığın tek çaresi eczanede satılan genta göz damlası. İlk gün 2-3 defa göz yıkar gibi 2şer damla vereceksin. 2. gün 1 defa 2 damla ver. 3 gün yine 2 damla. 4. gün baya bir iyleşme göstermiş olacak, sadece göz çevresinde tahriş kalır onuda terramicy göz merhemi kullanarak halledersin.

bu kusun gözlerinde sulanma ile basladı 3-4 aydırda bu durumdan daha kötü durumdaydı ard arda genta verdim tetra verdin gözdeki mıkroplanmayı onleyemedim bir ara kusu bırı ındırdı gözüne limon sıktı o ara tam gecmek üzere iken daha kötü bir sekilde hortlakladı birde iki gözüne sıkması daha kötü yaptı gözleri kapandı 1-2 gün ben hergun 2 kere temızledım gözlerini genta sıktım 2 damla oalrak yarıya kadar acıldı gozlerı yem yemeye basladı okadardan fazala ılerlemedı ama goz kapaklarındada sarı sarı ıltıhaplanmalar vardı onlarıda genta 160 enjeksıyonla kuruttuk oyle kaldı 1 ay sonra yıne basladı kapanmaya bu sefer 5 li karısımdam damlattım 3 gun gözlerindeki iltihaplar gitti göz acıldı göz kapaklarındaki yanı der iiçeriidnde bulunan bugday ve mısır tanesi kadar ıltıhaplar derıden dısar ıcıkarak patlamıs ldular ve göz suan bu durumda

foto yuklenmıyorrr....

Geri