GÖZDE PERDE

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blacknessman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Burakkk
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
s.a daha önce başıma gelmemiş birşey oldu her zaman uçurduğum posta güvercinimin gözlerine perde indi birnevi kör oldu babasının tek gözünde yakaladığımda vardı sizce neden böyle olmuştur çözümü varmıdır?

Gözü çapaklanmadan dolayı kapanmıştır.Demli çaya bir miktar pamuk batır ve gözüne sür.Veya eczaneden genta damla alıp perde olan göze günde 2 defa 1 damla damlat.

GÖZE PERDE ; ATEŞLİ HASTALIK

YÜKSEK DOZDA İLAÇ

ÇARPMALAR

TOZ KİREÇ SEBEP OLABİLMEKTEDİR..

ismailada' Alıntı:
Gözü çapaklanmadan dolayı kapanmıştır.Demli çaya bir miktar pamuk batır ve gözüne sür.Veya eczaneden genta damla alıp perde olan göze günde 2 defa 1 damla damlat.

[email protected]' Alıntı:
GÖZE PERDE ; ATEŞLİ HASTALIK

YÜKSEK DOZDA İLAÇ

ÇARPMALAR

TOZ KİREÇ SEBEP OLABİLMEKTEDİR..

abilerim ne çapak ne çarpma nede toz kireç hiçbirşey yoktu hafta sonu uçurdum biraz sarsaklık vardı 3-5 gündür bu akşam baktım gözleri görmüyor olduğu yerde duruyor el ile kovalıyorum kıpırdamıyor kör oldu bildiğiniz ölmesini bekliyorum resmen dedesinde vardı aynı şey ama bu tamamen kör oldu

Eğer dedesindede varsa genlerinde olabilir. Kendin ağzınla besle diyeceğim ama virüs felan varsa sanada bulaşır mazallah onun için şiringaya koy yemini yemler düşmeyecek şekilde ayarla kendin besle günahtır. Tabi iyileşene kadar.

saygılar..

onurc98' Alıntı:
Eğer dedesindede varsa genlerinde olabilir. Kendin ağzınla besle diyeceğim ama virüs felan varsa sanada bulaşır mazallah onun için şiringaya koy yemini yemler düşmeyecek şekilde ayarla kendin besle günahtır. Tabi iyileşene kadar.

saygılar..

2 gözde kör dedesi 2 sene tek gözle yaşadı sonra kayboldu ya kör tarafına gelip bi yere tosladı ya atmaca vurdu artık ama bunun 2 gözüde kör yapılabilecek bişey yok su dahi içmiyor inş sabaha çıkmaz ama nedenini çok merak ettim bir anda 2 göz yani

Abi babamdada vardı öyle bi kuş onun ilk kuşuydu. O ağzıyla yem su veriyodu. Sonra kedi kaptı onu yaşıyodu yani.

Canım kardeşim Genta insan göz damlasıdır kaçlığı falan olmaz ama bence o kuşta soy yaklaşımı vardır çaprazlama yapılmadığından (Tipik akraba evliliği) bağzı kuşlarda gözlere,bağzılarında ayaklara ,bağzılarında da kanatlara vurur mümkün olduğu kadar bunlara dikkat edersek iyi olur hastalıklı kuş üretmemiş olur sağlıklı kuşlarla devam edip 3-4 senede bir başka ve bildik kanla çaprazlama yapmalıyız selamlar.

Geri