gözdeki şişlik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgulgokhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan özgül
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
damızlık güvercinimin tek gözünde resimde görüldüğü gibi şişlik vardır.forumda benzer konulardaki yorumları inceleyip eczaneden terramycin göz merhemi aldım 4 gündür sürüyorum.fakat bi değişiklik yok.tetra 250 kapsül aldım bir gündür veriyorum bir kapsülü 3 e bölerek sabah akşam sabah olarak verdim.sizce yaptıklarım doğrumu başka yapmam gereken nedir.sonucu hep birlikte uygulayıp görelim

Ekli dosyalar

• 001.JPG
    001.JPG
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,766
  • 002.webp
    002.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 2,119
  • 003.webp
    003.webp
    972 KB · Görüntüleme: 2,120
hener' Alıntı:
Çiçek hastalı bu. Viral bir hastalıktır ve bulaşıcıdır.
cicek-hastaligi-t1519.html
yorumunuz için teşekkür ederim diğer arkadaşların abilerin yorumlarınıda alıp doğru bir tedavi uygulamak istiyorum.sonucuda burada resimli olarak paylaşıp herkeze faydalı olmak istiyorum.doğru ve tam teşhis koymak benim için çok önemli.

ozgulgokhan' Alıntı:
hener' Alıntı:
Çiçek hastalı bu. Viral bir hastalıktır ve bulaşıcıdır.
cicek-hastaligi-t1519.html
yorumunuz için teşekkür ederim diğer arkadaşların abilerin yorumlarınıda alıp doğru bir tedavi uygulamak istiyorum.sonucuda burada resimli olarak paylaşıp herkeze faydalı olmak istiyorum.doğru ve tam teşhis koymak benim için çok önemli.

Doğrusu da bu zaten. Linkini gönderdiğim başlığı okursanız size yararlı olacaktır.
Kolay gelsin..

yokmu bu konuda bana başka yardımcı olabilecek fikrini söyleyebilecek abimiz kardeşimiz.

Kuşun diğer, ayak, anus, gaga bölgesinde benzer oluşumlar yoksa çiçek olma ihtimali az.Kuşun hal ve hareketlerinde gerileme yoksa kuşa ilaç vermeye gerek yok.Bazen bu tür oluşumlar kendinden gecer ,yağ bezeside olabilir sıkınca patlayacaktır.

gökay' Alıntı:
Kuşun diğer, ayak, anus, gaga bölgesinde benzer oluşumlar yoksa çiçek olma ihtimali az.Kuşun hal ve hareketlerinde gerileme yoksa kuşa ilaç vermeye gerek yok.Bazen bu tür oluşumlar kendinden gecer ,yağ bezeside olabilir sıkınca patlayacaktır.
teşekkür ederim yorumunuz için çiçek olduğunu bende düşünmüyorum çiçek hastalığını biliyorum tek sorun bu şişlik büyüyor ve uyguladığım tedavi bir sonuç vermedi.kuşu ayırdım ayrı bir yuvada besliyorum.

Canım kardeşim iki değerli moderatörümüz yazmış kuşu ayırıp başka yere koyduğuna göre o şişlik bir bezelye tanesi gibi olsun iyice kuruduktan sonra kesmeden veya keserek çıkarılır daha olmamışken hiç sıkma öz içeride kalır hayvanın canı yanar o zaman bistürü, maket bıcağı, ve jilet ile kesilip alınır yaşlı kuşçular etrafında vardır herhalde onlardan yardım istersin selamlar.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim iki değerli moderatörümüz yazmış kuşu ayırıp başka yere koyduğuna göre o şişlik bir bezelye tanesi gibi olsun iyice kuruduktan sonra kesmeden veya keserek çıkarılır daha olmamışken hiç sıkma öz içeride kalır hayvanın canı yanar o zaman bistürü, maket bıcağı, ve jilet ile kesilip alınır yaşlı kuşçular etrafında vardır herhalde onlardan yardım istersin selamlar.
çok teşekkür ederim yorumunuz için

BU BİR YAĞ BEZESİ ;
YAĞLI GIDALAR nelerdir.? MISIR,ÇEKİRDEK ..GİBİ ORAN YÜKSEK VERİLDİĞİNDE YAKAMADIĞI YAĞI BEZE OLARAK DIŞA VURUR.
BU KANAATİM DOĞRULTUSUNDA ; YAPILABİLECEK BASİT YÖNTEMLER MEVCUT.
İNCE ,TEMİZ ŞIRINGA İĞNESİ İLE DELMEK İÇİNDEN YAĞLI SIVININ AKIŞINI SAĞLAMAK .siprofloksasinli antibiyotik (CİPRO)en yüksek doz yarım tablet SABAH -AKŞAM yutturmak ( 7 GÜN KADAR VİTAMİN DESTEKLİ ) BEZELERİ KURUTUR.inşlh :slm:
GEÇMİŞ OLSUN !

[email protected]' Alıntı:
BU BİR YAĞ BEZESİ ;
YAĞLI GIDALAR nelerdir.? MISIR,ÇEKİRDEK ..GİBİ ORAN YÜKSEK VERİLDİĞİNDE YAKAMADIĞI YAĞI BEZE OLARAK DIŞA VURUR.
İNCE ,TEMİZ ŞIRINGA İĞNESİ İLE DELMEK İÇİNDEN YAĞLI SIVININ AKIŞINI SAĞLAMAK .siprofloksasinli antibiyotik (CİPRO)en yüksek doz yarım tablet SABAH -AKŞAM yutturmak ( 7 GÜN KADAR VİTAMİN DESTEKLİ ) BEZELERİ KURUTUR.inşlh :slm:
GEÇMİŞ OLSUN !
çok teşekkür ederim türker abi sağolasın kuşlara karışık yem veriyorum.dediklerinizi yapacağım

ozgulgokhan' Alıntı:
[email protected]' Alıntı:
BU BİR YAĞ BEZESİ ;
GEÇMİŞ OLSUN !
çok teşekkür ederim türker abi sağolasın kuşlara karışık yem veriyorum.dediklerinizi yapacağım

Gökhan bey gelişmeler nasıl inşallah problem son bulmuçtur. Bilgi verir misiniz lütfen.

tedavi olarak türker abinin söylediklerini harfiyen uyguladım şişlik resimdede görüldüğü gibi kurudu ve yok oluyor.türker abi ve yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• 001.JPG
    001.JPG
    0 bayt · Görüntüleme: 1,026
  • 002.webp
    002.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,396
tedavi olarak türker abinin söylediklerini harfiyen uyguladım şişlik resimdede görüldüğü gibi kurudu ve yok oluyor.türker abi ve yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim
DURUMU İYİ .MŞLH .GEÇMİŞ OLSUN .sevgilerimle. :)

Geri