Gözlerindeki sorun nedir yardım edin.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
Arkadaşlar benim beyazların birinin gözlerinde ve gagasının kenarında bir gariplik var. Göz yaşarması diyeceğim fakat gözlerde yaşarma görülmüyor. kuş hafiften kabarık duruyor. fakat yem yemesinde ve su içmesinde sorun yok ishalde değil. Gagasının kenarında da bi şişlik var kanamış biraz sizce bu ne olabilir? Ne kullanmamı önerirsiniz? Abimin posta güvercinleri var onların arasında da buna benzer 2-3 kuş var.

resmini yüklersen iyi olur.Hastalıgın teşhisinde, Nasıl bir metot uygululanması konusunda daha net bilgi alabilrsin...

hidalgoo' Alıntı:
resmini yüklersen iyi olur.Hastalıgın teşhisinde, Nasıl bir metot uygululanması konusunda daha net bilgi alabilrsin...

3 Tane resim var zaten görünmüyor mu ?

Geçmiş olsun...
Bana kavgadan dolayı oluşmuş bir yaralanma gibi geldi...
Antibiyotik merhem (terramicyne gibi) kullanılması yaranın iyileşmesini hızlandıracaktır umarım.

Kavgadan olmuştur büyük ihtimal. Kuş kümeste kendisine bir tünek edinememiş ve baya hırpalanmış gibi duruyor o yüzden keyifsizleşmeside normal sayılabilir.

Kuşun kendi folluğu ve yavrusu var. bayağıda sert erkekti diğer kuşların hırpaladığını pek sanmıyorum. Ama inşallah dediğiniz gibi kavga etmiştirde ondandır. Hasta olmasında

merhem sürmen yararlı olur bence.

okulun internetinden forumda ne var ne yok diye bakıyorum video ve resimler açılmoyor evdeki netten bakarım
Gerçi konu hakkında baya bi görüş yazmışlar...

ozkan1979' Alıntı:
http://www.kuscular.org/ust-solunum-yollari-hastaliklari/goz-nezlesine-100-cozum-resimli-t19971.html

Kuştaki sorun kesinleşmeden ilaca yönlendirmek ne kadar doğru bilemiyorum.Ayrıca hiç kimsenin kuşa hasta tanısı koyduğunu da görmedim...

Arkadaşlar kuş iyileşti. Bu olayın olduğu gün kuşa belga-magic yutturdum ve colvit vitamin verdim her ihtimale karşı.
Arkadaşların tanısı doğru çıktı. Benim kümes ile abimin posta kümesi yan yana. postalardan biri benim kümesin gel gelçinden girmiş. Bu olayın ertesi gün tekrar içerde yakaladım postayı beyazın yuvalığına girmeye çalışıyordu beyazda karşı geliyordu. posta daha öncede girmişti. ama kenarda sakin duruyordu. demekki önce dövdü sonra bi kenara çekildi.

Geri