gözün alt kısmındaki et parçası resimli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet şen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet ŞEN
Meslek
Elektrik Teknisyeni
İlgi Alanı
Köpekler
arkadşlar ben ne oldugnu anlamadım böyle bişeylede ilk defa karşılaşıyorum.bilgisi olan varsa ne yapmam gerektiği hakkında bilgi vrirse çok sevinirim.(çiçek değil ama)

Ekli dosyalar

• 02052010115.webp
    02052010115.webp
    193.9 KB · Görüntüleme: 2,237
Salmonella'nın sebeb olduğu ufak çapta bir ur.Eğer yeni oldu ise salmonella-tab alıp kullanabilirsiniz.Ornitab ile aynı firmanındır.Kullanım şekli aynıdır.Bulamazsanız "Noroxin Film Tablet" alabilirsiniz bu insan ilacıdır eczanelerde bulunabilir.Bir tableti 4 veya 5 parçaya bölüm verebilirsiniz. :)

genta göz damlası kullan o iyi gelir fakat orasında ( gözün alt kısmında ) leke kalıyor mutlaka: ama genta iyi geliyor eczanelerden alabilirsin ucuz bir göz damlası sabah ögle aksam 1 er damla damlatsan 4 günde iyilesir istersen o kusu ayır

salmonella değil bu.. eczaneden insanlar için satılan göz için terramycin adında bir mehlem var bunu kullanınız..

Ahmet abi eminim salmonella.Bizzat kendim kullandım 3 gün içinde geçiyor.Tecrübem 1 kuşla sınırlı değildir aynı halde 5 kuş vardı salmonell-tab ile düzeldiler :)

ben de salmonella olabileceğini düşünüyorum.geçmiş olsun..

filo' Alıntı:
salmonella değil bu.. eczaneden insanlar için satılan göz için terramycin adında bir mehlem var bunu kullanınız..

bencede teramisin( terramycin )ben kullanıyorum çok etkili

TETRA ANTİBİYOTİK kullanılması da düşünülebilir.teramisin sürmeye de devam diyorum. sevgili Mehmet Şen e bursadan selamlar. :slm:

[email protected]' Alıntı:
TETRA ANTİBİYOTİK kullanılması da düşünülebilir.teramisin sürmeye de devam diyorum. sevgili Mehmet Şen e bursadan selamlar. :slm:

Türker abiye katılıyorum tetra antibiyotik kaçtane kuşumu ölümlerden döndürdü... nasıl bir antibiyotiktir bu yapandan allah razı olsun :)

Saygılarımla

arkadaşım bu kuş nezle olmuş oda göze vurmuş .kuşa gambamix hap günde1 tane 3 gün yuttur kesin çözüm.kesinlikle eminim arkadaşlar yanlış teşhis koymuş kolay gelsin..

Geri