gözün mikrop kapması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bolıfona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

bolıfona

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özgür gerçekçi
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar beyaz güvercinlerimden birinin gözü mikrop kapmış sulanmış kanlanmış kabuk bağlamış ne yapmak lazım :hungur:

büyük ihtimalle göz nezlesi geçiriyor kuşun, bulaşıcı bir hastalıklır dikkat et, büyüklerde ölmücül değil ama yavrularda ölümcül sonuçlar verebiliyor.

tedavisi bir çok şeyler söyleniyor ama sana özellikle tavsiyem,ornitab ve roniplus haplarından ,
ilk gün 2 ornitab 1 ronipulus, iki,üç ve dördüncü gün 1 tane ornitab ver hiç birşeyi kalmaz, kesin çözümdür.

kuşun arkadaşın dediği gibi göz nezlesi geçiriyor eczanelerde terraamycın diye bir damla var onda iki üç gün birer damla damlat hiç birşeyi kalmaz... bir ay önce aynı astalık benim kuşumdada vardı üç gün kullandım bir şeyi kalmadı ilaç 5-6 tl filandır geçmiş olsun.

Bulaşıcı bir hastalık diğer kuşlarınıza ve size dahi bulaşabilkir arkadaşların yazdığı ilaçları kullana bilirsiniz ayrıca insanlar için kullanılan enfeksiyona yönelik olan göz damlalarınıda kullana bilirsiniz tada viden sonra elinizi yıkamayı unutmayın.selamlar.ŞEREF

arkadaşlar size bir ilaç ismi vereceğim sadece birdefa ilaçı toz haline getirerek gözune surun sonucu göreceksimiz DEVEMİSİN antibakteri icin kullanılan bir ilaç gecen yazim diyarbakırda tum kuşcular bu ilacı kullandı herkes cok memnun oldu

selam kardes devamisin al toz gibi ez gözlerinin icine dök bir kac kez uygula gecer yada tükür gözüne bu hastalik kuslarin coksa yer dar sa onda tozdan oluyor iste yada asit cok yuvada yuva pisse dikkat et temizle devamli
yazin su koy kaba yikansinlar bol bol

benim kusumdada aynı sorun vardı gözde akıntı ile basladı kanlandı sonra kabuk tuttu kafasının büyük kısmını kapladı bu kabuk bir süre sonra acı cekmesine dayanamadım kafasını cektim kusun belki yanlıstı ama ilac tedavileri fayda vermedi cok ilerlemişti

Geri