Gözünde hastalık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İstanblue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

İstanblue

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tayfun arıcan
Meslek
memur
İlgi Alanı
ARkadaşlar kuşumun sol gözü gittikce kapanıyo ve etrafındaki tüyler dökülmeye basladı diger gözü sapasaglam nasıl bir hastalık bu geçmesi için napmam lazım yardımlarınız için şimdiden tesekkür ederim

ÇİFT GÖZÜ DE; OLSAYDI, BULAŞICI NEZLE DER TETRA KAPSÜL ANTİBİYOTİK KULLANIRDIK........................BU HASTALIĞIN ADI, ONE EYE COLD' DUR.(tek göz soğukalgınlığı ) bulaşıcı olup , ölümlerle sonuçlanabilir.( körlük ve şekil bozuklukluklarına rastlanır.) ECZANEDEN alınan, tetrasiklinli antibiyotik 14 gün (her gün taze sularına ,içirilir.) göz çevresine teramisin merhem sürülmesi iyileşmesine destek olacaktır , kanaatindeyim. sevgi ve saygılarımla. [email protected].../ BURSA/05396621626

Sana cok ucuz bir tedavi yöntemi, eczaneden teremasin göz merhemi al, göze ve etrafına sür, 1 lira falan fiyatı, 2 gün dene ,faydası olursa 3 gün daha devam edersin.

Bak sana 2 günde kesin geçirecek bi yol söyleyeyim. Eczaneden çocuklar için teramisin göz melhemi al ( 1 tl).
Kuşun gözüne sür. Birde tetra 250 kapsül ilaç al ıslat ağızdan ver ( Bu ilacı verirken ıslatmanın nedeni kuşun ağzına boğazına falan yapışıp kalmasın).Bu ilacı 2 gün ard arda kullan hiçbirşeyi kalmaz kuşun aynısı bana 4-5 gün önce oldu..

SİNAN ÖZTEKİN

İstanblue' Alıntı:
teşekkürler arkadaşlar hastalık geçti sayenizde :)

Geçmiş olsun... Umarım başınıza gelen en zor hastalık bu olur..

SİNAN ÖZTEKİN

250 mg lık tetra kapsülü kuşa yutturmak ağır bir doz ilaçtır. özellikle yavru ve genç kuşlarda körlük yapabilmektedir. PAYLAŞMAK İSTEDİM. :slm:

göz sulanmasının bir iki ılacı vardır bır tetra kapsulu göze az mıktarda dokmek 2.si MONADOKS dıye eczanelerde satılan bır hap kapsul var hasta kuşa 2 gün yutturun kuş düzelıyo benım kullandıgım ılaçlar bunlar denemenızı tavsıye ederım, :heyo:

barakuda' Alıntı:
göz sulanmasının bir iki ılacı vardır bır tetra kapsulu göze az mıktarda dokmek 2.si MONADOKS dıye eczanelerde satılan bır hap kapsul var hasta kuşa 2 gün yutturun kuş düzelıyo benım kullandıgım ılaçlar bunlar denemenızı tavsıye ederım, :heyo:

Murat abi izninle bi düzeltme yapmak isterim 2.si MONODOKS ..

SİNAN ÖZTEKİN

valla arkadaslar bu dedıklerınızın hepsını denedım ancak ben fayda gormedım bu yıl benım genel de yavrularda cıktı hemen hemen hepsınde dıyebılırım 1 tane yavru kendını kurtardı dıgerlerı öldü iki gözün ikiside çapaklanıp kapanıyo baska bı tedavı öneren olursa sevınırım

delipoyraz' Alıntı:
valla arkadaslar bu dedıklerınızın hepsını denedım ancak ben fayda gormedım bu yıl benım genel de yavrularda cıktı hemen hemen hepsınde dıyebılırım 1 tane yavru kendını kurtardı dıgerlerı öldü iki gözün ikiside çapaklanıp kapanıyo baska bı tedavı öneren olursa sevınırım

Valla tetra 250 benim hasta olan tüm kuşlarımı iyi etti. Ben devamlı tetra 250 kullanıyorum...

SİNAN ÖZTEKİN

lütfen dozajlara dikkat edin.FAZLA verilen dozajlarda , pollat ne olduğunu biliyor. sevgilerimle
:slm:

[email protected]' Alıntı:
lütfen dozajlara dikkat edin.FAZLA verilen dozajlarda , pollat ne olduğunu biliyor. sevgilerimle
:slm:

Evet valla sonra kuşu iyileştiricez diye küt toptan gidiyo :hungur:

SİNAN ÖZTEKİN

Arkadaşlar ben tetrayı 5 litreye bir kapsül dökerek veriyorum acaba yanlış mı? yapıyorum birde yaptığım bu ilaç kuşların önünde ne kadar durmalı ve ne sıklıkla kullanmamız gerekir bilgi verirseniz memnun olurum.

Geri