gözünde ur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşcu_halit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
felç olan güvercinimin gözünü gagalamışlar.yara olmuş kuşumun gözü göremiyor bununla ilgili tavsiyeniz neler
felç olan kuşuma nasıl bir tedavi uygulamalıyım

arkadşlar başlığın yanlış açmışım özür dilerim ama birde gözündeur oaln kuşum var

bu göz damlaları satılıyor onlardan kullanabilirsib bir de o kuşu ayrı tutarsan iyi olur

felç

birde felçli veremmi diye düşünüyorum ayrıcada damla olarak nerden bulabilirim tam olarak

nerde oturuyorsun sen oralarda kuş pazarı varsa orda satılır ya da veterinere git bir sor

felç

güvercinimdeki belirgiler halsizlik çok su içiyor hiç yürüyemiyor başını biyerlere çarpıyor devamlı ağzı açılıp kapanıyor

arkadşlar size bir ilaç tavsiye ediceğim Beklometazon diropionat%0,025 bu ilaç kuşlardan çıkan urları tedavi ediyor bunu kuşlarınızdan ur çıkan yeri tüyleri yolun kısa bir süre kullanın yanlız fazla uzun süreli kullanmayın benim kuşumda işe yarıyor kullanmaya başladım

sizinde bir öneriniz varmı kuşumdan çıkan ur için birde sallabaş için

ur varsa alıyorlar bide ben yaptırmadım ama siz yinede sorun

kuşcu_halit' Alıntı:
ur tedavisi için bir tavsiyeniz varmı
Halit kardeşim,veterinerler urları alıp tedavi ediyorlar,fazla maliyetli bişey de değil.Aldığınız ilaç paralarından bile ucuza yapıyorlar.

Senin Gibi Dalllamaların Yeri yok Burda Telekom İp'in,e-Posta Adresin-Kullanıcı Adınla Beraber Uzaklaştırıldın. Sana Tavsiyem birine yardım edeceksen hiç biryerde ağzını bozmayacaksın.
Terbiyessizliğin lüzumu yok.
Seninde her kimsen burda olmana gerek yok.

biiii de sarımsak sür geçe bilir

hafta da bir diş sarımsak verirseniz kuşunuz sallabaş olmaz...en azından olmama ihtimali artar..

saygılar

Geri