19 Eyl 2009 #1 K krcn55 Üye Katılım 16 Haz 2009 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Yaş 34 Siteyi ziyaret et Ad Soyad ömer karacan Meslek ögrenci İlgi Alanı Kediler beyler bi bi tane yavrum var işte gözü durmadan sularnıyor neden acaba? bana bi yardımcı olursanız sevinirim
beyler bi bi tane yavrum var işte gözü durmadan sularnıyor neden acaba? bana bi yardımcı olursanız sevinirim
19 Eyl 2009 #2 A aliiş Üye Katılım 14 Ağu 2008 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 Yaş 42 Siteyi ziyaret et Ad Soyad ali iş Meslek öğrenci İlgi Alanı tek gözü mü sulanıyor yoksa iki göümü ishali var mı ve kuşta griplik varmı yani burun delikleri tıkalımı başka belirtileri neler
tek gözü mü sulanıyor yoksa iki göümü ishali var mı ve kuşta griplik varmı yani burun delikleri tıkalımı başka belirtileri neler
20 Eyl 2009 Konuyu Başlatan #3 K krcn55 Üye Katılım 16 Haz 2009 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Yaş 34 Siteyi ziyaret et Ad Soyad ömer karacan Meslek ögrenci İlgi Alanı Kediler ewet 2 gözüde sulu burun tıkan yok tekce gözleri sulayına kardaşım acaba ne olmuş bi yardım olurmsun silah varmı fazla dikkat etmedim ama
ewet 2 gözüde sulu burun tıkan yok tekce gözleri sulayına kardaşım acaba ne olmuş bi yardım olurmsun silah varmı fazla dikkat etmedim ama