Gözündeki Sarı Kabuklaşma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReplaXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ReplaXX

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
taner kumral
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar

1 tane kuş almıştım arkadaşımdan eskiden benim bir kuşumdu kuşun 2-3 gündür sol gözü üstü sarı bir kabuk gibi gözü kapandı kuş yem yiyebiliyor ama gözü kapalı kabuklu gibi acaba neden olmuş olabilir ne yapmalıyım gözü kapalı şekilde üstü kuş kanatları makaslamış ark ben çektim geri geldi çoğu ama gözü oluşmaya başladı kuş sabuni acaba kuşu nasıl iyi edebilirim o gözünü sarı kabuk gibi kaplanmış..

Kardeşim aynı dediğin olay benimde başıma geldi ben göz damlası kullanmıştım göz nezlesinde kullanılan göz damlasından 2 şer damla damlatıyordum ve o göz üstündeki sarı kabuğu ılık suyla ıslatıp koparmıştım bir kaç günde kuş kendini toparlamıştı benim önerim bu belki değişik metodlarıda vardır daha bilgili tecrübeli arkadaşlarımız abilerimiz yazarsa ona göre bi uygulama yaparsın inş en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

fotoğraflayabilirsen daha çok yardım alabilrsin. Ezbere konuşmayalım.

şuan çalışmakta olduğum için resim çekemedim bu akşam eklerim resmi ama dün akşam baktığımda kabul göz üstünden kalkmış köşeden tutuyordu gözünün yani köşesinden ama gözü açılmış inş düzelck...

arkadaşlar kuşumu dün akşam ölü şekilde buldum çok üzüldüm kuş sabuniydi ve damarı güzel bi kuştu kimsenin başına kuş ölmesi gibi bir durum gelmez inş kuşlarından çok üzücü bir durum

sağolun genede..

Başın sağ olsun ama o kuşun başka hastalığı vardır sadece gözünün öyle olmasıyla ölmez kuş...

..........SİNAN ÖZTEKİN.............

Geri