Herkesin , hataları olabilir. Hata yaptığım zaman site sorumlusu ikaz edecektir. Saygı duyarım. Chat gibi oluyor, ama konuyu tamamlamak isterim. kişiliklerimizi değil de, bilgilerimizi eleştirmeliyiz. SİTE SORUMLULARININ DEVREYE GİRME ZAMANI DA GELMİŞ OLABİLİR. Gündem ile ilgili aklıma geldi. Sitemiz ile paylaşmak isterim. 1994 yılı ortalarında güvercinlerime hastalık geldi. O kümesin büyük bir çoğunluğunu kurtaramadım. Öldüler. Haliyle, üzüldüm. Besliyor isek , sağlıklarından -beslenmelerinden tüm yaşamsal faaliyetlerinden sorumlu oluyoruz.Severek de besliyoruz. Hastalanmaları bizleri üzüyor.1 9 9 4 ' te 4m X 3m bir odayı revir haline getirdim.yaklaşık, 20 gözlü çifthaneler yaptım. Burada sadece; .Günde, 3-5 saat hasta kuşlar ile ilgilendim.Amacım, hastalıklara yenik düşmemek beslediğim kuşlarımı ırkı-soyunu tüketmemek adına ilaçlar , hastalıklar üzerine denemeler yapmaktı.yüzlerce kuş, bir o kadar ilaçlar ile uğraştım.Pazarlardan özellıkle hasta olanları toplayarak veterinerlere danışarak zaman zaman kocakarı ilaçları otlar şifalı bitkiler beseri ilaçlar ....aklınıza gelebilecek duyduğum her metodu kafama da yatıyorsa bir çok denemelerim oldu. ve tüm geçmiş çalışmalarım kayıt altındadır. dosyaladım-klasör oluşturdum. BUNLARA NEDEN GEREK VARDI Kİ, zaman , para ,...kayıplarıydı.Bu uğraşları yaparken SAĞLIKLI GÜVERCİN BESLEMEK ADINA bu günkü para karşılığı 5000-6000 TL de harcadım. 5- 6 yıl sürdü böyle . Ben BURSA 'dayım , 1994-2000 yılları veteriner yeterlide değildi. Kesin tedavi, güvercinlere uygulayamıyordu. tavukçuluk, k.baş, byk .baş hayvancılık üzerine deneyimleri vardı.güvercini veye konusunu götürdüğümüzde KES -AT GİTSİN. KÜMESİN HEPSİNİ KESMEN LAZIM. kısaca anlatmaya -paylaşmaya gayret ettim . Belki kendimce ama emekle çaba sarfederek deneyerek laboratuvarda kakalarını inceleyerek. SEVGİYLE AZİMLE AĞIR AĞIR yol katettim. reçetemde böyle oluştu.EN DOĞRU REÇETEYİ BENİM KADAR KOLAYCA VERECEK KİŞİNİN DE ELİNİ ÖPERİM. YAŞI BENDEN KÜÇÜK OLSA DA. Sevgi ve saygılarımla. GÜVERCİN DOSTU HERKESE KAPIM AÇIKTIR. 05396621626 7/24 TÜRKER ÖDEN KİMYA LABORATUVARI TEKNİSYENİ (ŞİMDİ GÜVENLİK) :slm: