Gruplaşma Yapan Kişiler Hakkında [Açıklama]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Selamlar.
Sevgili arkadaşlar son günlerde (özellikle bir aydır) aldığımız mailin, telefonun haddi hesabı yok. Neymiş efendim; sitede belli kişiler bir grup kurmuşlar site üzerinden rant sağlamaya çalışıyorlarmış, site üzerinden deli para kazanıyorlarmış. Sitedeki üyeleri dolandırmaya yelteniyorlarmış. Biz adminlerde bu kişilerden para alıyormuşuz, o yüzden ses etmiyormuşuz. Varmı böyle birşey......... Kim rant sağlamaya çalışmış, kim adminlerin cebine para sokmuş, kim üyeleri dolandırmaya çalışmış. Soruyorum sizlere varsa admine ben şu kadar para verdim oda benim sitede mesajlarıma, yazdıklarıma hal hareketlerime, kural dışı davranışlarıma karışmıyor diyen ?
Allaha şükür kimseden para yemedik, farkındayım son günlerde yeni üyelere karşı bir saldırıdır gidiyor, bazı kişiler gruplaşmaya çalışıyorlar, bunlar hakkında aldığım şikayet (bir aydır) bir yığın oldu. Bu kişiler uyarıldı.
Yok efendim rahmetli Saim ustanın kuşları var bende, en özleri bende. Saim usta konusu kilitlendi, konuya net bir açıklama iletisi yazıldıktan sonra belki açılır. Ama bu sitede bundan sonra özellikle Rahmetli Saim ustanın kuşları bende var diyen kişiler resmini ve videosunu koysunlar. Koymayacak kişinin mesajları silinir, rant sağlamaya çalıştığıda anlaşıldımı üyelik hesabı kapatılır. Bende var diyen kanıtlayacak, site üzerinden dolandırıldım diyenin bile sayısı kat kat fazla. Dolandırıldım diyenlerde almasın kardeşim, kuscular.org sitesi diyormu ki; bu sitedeki kuşçularda bu meşhur kuşlar var alın diye, veya birtek yönetici yazmışmı forumda bende var alın veya sitede şunda var alın diye. Akıl mantık var, gidip izlemeden nasıl alıyorsunuz, resmine bakarak kuşmu alınır, öyleyse site admini olarak ben günde milyar kazanıyor olurdum. Herkeste akılvar nizam var, kuş alacak kişilere alım satım kısmında kaç defa yazdık, kuşu izlemeden görmeden almayın diye.

Sohbet bölümünde yazılan mesajlar hakkında Burada açıklamada bulunmuştuk, ağza alınmayacak mesajlar alıp veriyor sohbet kısmını, bu mesajları yazanların hepsi uzaklaştırıldı.

Siteye yeni gelen üyelere belli birkaç kişi; en iyisini ben bilirim, site benim, burada ben öterim gibi tarz sergiliyorlar, iyice açıklayayım buradan rant sağlamaya çalışan, bu site benim istediğimi yaparım diyen kişi yoktur. Sitede her üye aynı hesaptadır. VİP üyelerden bazılarının bunları yaptığını söyleyenler, bizimde buna ses çıkarmadığımızı belirtenler var, böyle birşey olması imkansız. İsterse bu kişiler buraya site açıldığı zaman kayıt olsunlar, isterlerse 10.000 mesajı olsun, isterse siteye aidat veriyor olsun (böyle birşey zaten yok).. Kurallara aykırı kim hareket ederse uzaklaştırılır.
Bunun gibi konular açmak bile artık canımızı sıkmaya başladı, bu gibi konu yerine iki tane bilgi paylaşsak daha iyi olmazmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri