GÜCERCİNİMİN CİNSİYETİ VE IRKI NEDİR?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mithato3152
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cevat Sahilli
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Arkadaşlar geçen gün yolda buldum kanatlarını çekmişler fiyatı ırkı cinsiyeti nedir yardım ederseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• DSC03820.webp
    DSC03820.webp
    70.8 KB · Görüntüleme: 1,269
Düz beyaz mardin taklacısı.Dişiye benziyor.

oğuzz26' Alıntı:
Düz beyaz mardin taklacısı.Dişiye benziyor.

:tamam:

Masallah cok güzel ama öyle yolda bulunacak bir vaziyetde degil.
Kendin bir temizlikmi yaptin yoksa uzun zamandir sendemi?

kuşun dişi kardeş gaga boyuna bakılırsa kırma bir kuş.saya veya taklacı kırması olabilir.

Dişi kelebek Mardin gagası bu kadaru uzun olmaz

güvercini bulduğumda böyle tertemizdi bende dişi kelebeğe benzettim kuşu kesin bişey söylücek varmı ?

Ekli dosyalar

• DSC03822.webp
    DSC03822.webp
    112.5 KB · Görüntüleme: 1,189
  • DSC03824.webp
    DSC03824.webp
    114.6 KB · Görüntüleme: 1,165
uçurmadan ne olduğunu anlayamazsın.kanat sesi olmayan ama fişeğe gelen cok kuş gördüm.

bence arkadasların dedigi gibi kus kelebek te olabilir cünkü gagası uzun hatta kelebek diyorum ben cinsiyeti ise dişi.
saygılarımla :)

Bendede nerdeyse ayni kus var Kanat sesi ilk basta yoktu takla atmaya bel kirmaya basladiginda kanat sesi basladi.

Kardeşim kuşu uçur ilk takla atıomu ses çıkıomu ikiside oluosa besle :D yani güzel kuş şimdiden araıza h.geldin

Kelebek ve Mardin beyaz taklacı kırması kuş ise bana göre erkek boynu kalın gibime geldi. Gagası çok uzun bendede beyazlar var ve gözü çok büyük gibime geldi heralde resimden kaynaklanıyor.

Bana kalırsa bu dişi beyaz saya ama yinede uçuşda herşey kesinleşir.

KUŞ KELEBK DEİL BENCE BU KUŞ DAHA YAVRU BENCE ONDAN GAGASİ BİRAZ BÜYÜK GÖSTERİYO BU BENM DÜŞÜNCEM AMA GÜZEL SAGLIKLIDA GÖRÜNÜYO

Geri