GÜLLÜ BANGO KAYIP

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

lord

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin
Meslek
eletronik
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar

BU KUŞUN ERKEĞİ GÜLLÜ BANGO KOCAELİ DE KAÇMIŞTIR BULANLARI BANA MESAJ ATMASINI RİCA EDERİM

gecmis olsun, umarım en kısa surede bulunur.

kardeş geçmiş olsun.ama yaptığın uygulama yanlış ayağını bağlamışsın herhalde kuşun :asla: :asla: :asla: çok yanlış...

Hocam bu kusun ayağı haala bağlı ise hemen çözmeni tavsiye ederim.Kusa zarar were bilirsin Kus Uçmaya calısırken bacagını incite bilir veya bacağı cıka bilir.İple ayağını baglamak yerine Kanadını bantlamalısın bence...

bencede kuşun ayagı baglanmaz hardeş ucmaya calışır ve kuşun ayagını sıkarsa kangıren olur ama zaten kacırmışsın gecmiş olsun bende 4 gün önce bi sabuni kacırdım alalı 4 gün oldu bıraktım 4,5 gün uçtu geri geldi ama en sonun da bıraktı gitti dişiside yumurtladı nasip gecmiş olsun

arkadaş bu kuş kaçan kuşun dişisi ben bunu dayımlara götürdüm abim kutudan bakayım derken kuş kaçtı bu kuşu ayağından bağladım çünkü bunu görürse iner belki dedim 1 saat sonra çözdüm ayağını bantlamayı da düşündüm ama orda kediler vardı onu yapmadım ayağında bir problem yok sizce ayağında bir problem mi var herkez öyle demişte

bu gün bana telefon geldi erkek dolaşıyormuş hala ne yapmam lazım bu kuşda biraz durgunmuş nedeni ne olabilir sizce eşi olmadığından olabilir mi??

lord' Alıntı:
arkadaş bu kuş kaçan kuşun dişisi ben bunu dayımlara götürdüm abim kutudan bakayım derken kuş kaçtı bu kuşu ayağından bağladım çünkü bunu görürse iner belki dedim 1 saat sonra çözdüm ayağını bantlamayı da düşündüm ama orda kediler vardı onu yapmadım ayağında bir problem yok sizce ayağında bir problem mi var herkez öyle demişte

Kuşun Ayağı Değil Kanadını Bantla Dediler Sana.

Son yazım olacak bu konudaki Profilinden ad soyad, memleket, beslediğin ırk, telefon alanlarını doldururmusun.

lord kardeşim ne olursa olsun,hangi şartlarda olursa olsun kuşun ayağı iple bağlanmaz.
giden kuşunu yakalayım derken elindeki kuşuna eziyet ediyorsun.
bunun hiçbir mazereti olamaz.kuşun huzursuzluğu keyifsizliğide reimden gayet net görünüyor.

bu sekilde kus beslemeye devam ederseniz, daha cok kusunuz kacar bence... kusun ayagı degil, kanatını bantlamanız lazım... allahm yarabbim.

rahatsız' Alıntı:
bu sekilde kus beslemeye devam ederseniz, daha cok kusunuz kacar bence... kusun ayagı degil, kanatını bantlamanız lazım... allahm yarabbim.

Bakın kaç defa söyledim bilmiyorum artık ama lütfen rica ediyorum profilizden ad soyad, yaş, memleket, telefon, yetiştirdiğiniz ırk kısımlarını doldurunuz.

basoglanh' Alıntı:
rahatsız' Alıntı:

Bakın kaç defa söyledim bilmiyorum artık ama lütfen rica ediyorum profilizden ad soyad, yaş, memleket, telefon, yetiştirdiğiniz ırk kısımlarını doldurunuz.

ya bırakın bizi kendi halmize, kuraldısı bir hareket gorurseniz forumda o zaman mudahale edersiniz..

yasal bir islem baslatılacaksa tck'ya uygunsuz yzımdan dolayı ip adresimde gerekli bilgilerim var zaten..

size veya bir baskasına kendi kisisel bilgilerimi vermek istemiyorum,vermek zorunda mıyım ayrıca?

polis misiniz? gebete aratırması mı soz konusu?
güvercin sitesi burasi, hayvan severler toplandıgı.
iş bulma kurumu degil, zaten orayı dolduran kisiler yanlıs bilgilerle de doldurabilir.

ben burda bilgilermi paylasıyorum ve tabiki de tecrubeleri ogreniyrum.. gerekirse ve ben uygun gorursem kisisel bilgielrimi istedigim kisilerle paylasırım.

rahatsız' Alıntı:
basoglanh' Alıntı:
rahatsız' Alıntı:

ya bırakın bizi kendi halmize, kuraldısı bir hareket gorurseniz forumda o zaman mudahale edersiniz..

yasal bir islem baslatılacaksa tck'ya uygunsuz yzımdan dolayı ip adresimde gerekli bilgilerim var zaten..

size veya bir baskasına kendi kisisel bilgilerimi vermek istemiyorum,vermek zorunda mıyım ayrıca?

iş bulma kurumu degil, zaten orayı dolduran kisiler yanlıs bilgilerle de doldurabilir.

ben burda bilgilermi paylasıyorum ve tabiki de tecrubeleri ogreniyrum.. gerekirse ve ben uygun gorursem kisisel bilgielrimi istedigim kisilerle paylasırım.

Günümüzde herşeyin bir kuralı ve bu kurallara da saygı gösterecek kişiler olmalıdır. Burasında da bir kural var biz senden adını soyadını yazmanı gidip bir yere yasal işlem için başvuralım diye değil tanımak daha iyi hitap etmek için istedik. Korkma sen birşey yapsan seni bulmamız en fazla 10 dakikamızı alır. Tc kimlik numarana kadar herşeyini çıkarırız sorun değil.
Heryerin olduğu gibi buranın da kuralları var ve bu kurallara bende dahil diğer yöneticiler de dahil herkes uymak zorunda.
Uymak istemeyenler için buyrun İnternetteki Türkçe Güvercin Sitelerinin Adreslerine Ulaşmak İçin Tıklayınız. Herkes başka yere gitmede özgürdür sizi tutacak değiliz. Şahsen ben sizin yazdığınız her konuyu kilitler veya silerim. İsminizib ile yazmıyorsunuz size rahatsızmı diyelim.
Bu konununda Başlığı GÜLLÜ BANGO KAYIP tır. Bu konu hakkında yorum yapın lütfen site hakkında eleştiriler için forumda gerekli yer mevcuttur. Meslek alanınızı düzgün doldurunuz. Meslek belirtmek zorunda değilsiniz belirtmemek istiyorsanız Belirtmek İstemiyorum Yazmanız yeterlidir.

Uyarı aldınız. Uyarı sebebide uyarınızda size yazacaktır.

basoglanh' Alıntı:
rahatsız' Alıntı:
basoglanh' Alıntı:
rahatsız' Alıntı:

Günümüzde herşeyin bir kuralı ve bu kurallara da saygı gösterecek kişiler olmalıdır. Burasında da bir kural var biz senden adını soyadını yazmanı gidip bir yere yasal işlem için başvuralım diye değil tanımak daha iyi hitap etmek için istedik. Korkma sen birşey yapsan seni bulmamız en fazla 10 dakikamızı alır. Tc kimlik numarana kadar herşeyini çıkarırız sorun değil.
Heryerin olduğu gibi buranın da kuralları var ve bu kurallara bende dahil diğer yöneticiler de dahil herkes uymak zorunda.
Uymak istemeyenler için buyrun İnternetteki Türkçe Güvercin Sitelerinin Adreslerine Ulaşmak İçin Tıklayınız. Herkes başka yere gitmede özgürdür sizi tutacak değiliz. Şahsen ben sizin yazdığınız her konuyu kilitler veya silerim. İsminizib ile yazmıyorsunuz size rahatsızmı diyelim.
Bu konununda Başlığı GÜLLÜ BANGO KAYIP tır. Bu konu hakkında yorum yapın lütfen site hakkında eleştiriler için forumda gerekli yer mevcuttur. Meslek alanınızı düzgün doldurunuz. Meslek belirtmek zorunda değilsiniz belirtmemek istiyorsanız Belirtmek İstemiyorum Yazmanız yeterlidir.

Uyarı aldınız. Uyarı sebebide uyarınızda size yazacaktır.

hadi cıkar bakalım kimlik bilgileri mi de ben goreyim. proxy diye birsey var, sen burda bu sekidle hazır bir forum uzerine basit islemlerle site hazırlarken ben php, asp de o gordugun butun siteleri yaptım.

begenmiyorsanız, defolun gidin tarzı ancak egitimsiz kisilerin basvurdugu bir yontemdir. akıllı insan uzlasmacı olur, uyarı vermismis. senin gibi cahil kisilr yuzunden turk interneti ilerleyemedi zaten.

hadi cıkar bakalım kimlik bilgileri mi de ben goreyim. proxy diye birsey var, sen burda bu sekidle hazır bir forum uzerine basit islemlerle site hazırlarken ben php, asp de o gordugun butun siteleri yaptım.

begenmiyorsanız, defolun gidin tarzı ancak egitimsiz kisilerin basvurdugu bir yontemdir. akıllı insan uzlasmacı olur, uyarı vermismis. senin gibi cahil kisilr yuzunden turk interneti ilerleyemedi zaten.

Az daha terbiyeli ol. Benim de terbiyem bozuktur. Durmak zorunda değilsin bak dikkat et ben seni uzaklaştırmaya çalışmıyorum sadece söylüyorum sana defol gitte demiyorum sadece buranında kuralları olduğunu söylüyorum. + sen bana kursana hadi böle bir forum. asp php deme bana, asp php için destek alacağın yer çok+ sen yoksa forummu yazıyorsun bırak bu işleri phpbb, smf, vbulletin, mybb hepsi hazırdır. sen yazmıyorsun yani. bu phpbb3 tür. http://www.simuzer.com tarafından özelleştirilmiştir. İndirildikten sonra çoğu kısmında birçok değişikliğe gidilmiş kapı gibide sunucuya koyulmuştur. Ben bu site için hiçbir maddi beklenti olmadan cebimden aylık 400 500 para çıkarıyorsam adam akıllıda yönetmeliyim. Benle ilgili sorunun varsa foruma taşıma lütfen. Bana mail atabilirsin. Php asp yapmışsın ama daha mail atmayı bilmiyorsun sanırım. Birde bana referanslarını da mail olarak atarsan görmek isterim malum php benim de ilgi alanım belki anlaşırız. :tamam:

basoglanh' Alıntı:

Az daha terbiyeli ol. Benim de terbiyem bozuktur. Durmak zorunda değilsin bak dikkat et ben seni uzaklaştırmaya çalışmıyorum sadece söylüyorum sana defol gitte demiyorum sadece buranında kuralları olduğunu söylüyorum. + sen bana kursana hadi böle bir forum. asp php deme bana, asp php için destek alacağın yer çok+ sen yoksa forummu yazıyorsun bırak bu işleri phpbb, smf, vbulletin, mybb hepsi hazırdır. sen yazmıyorsun yani. bu phpbb3 tür. http://www.simuzer.com tarafından özelleştirilmiştir. İndirildikten sonra çoğu kısmında birçok değişikliğe gidilmiş kapı gibide sunucuya koyulmuştur. Ben bu site için hiçbir maddi beklenti olmadan cebimden aylık 400 500 para çıkarıyorsam adam akıllıda yönetmeliyim. Benle ilgili sorunun varsa foruma taşıma lütfen. Bana mail atabilirsin. Php asp yapmışsın ama daha mail atmayı bilmiyorsun sanırım. Birde bana referanslarını da mail olarak atarsan görmek isterim malum php benim de ilgi alanım belki anlaşırız. :tamam:

burdan yazısılan bir konun e-mail'le cevaplanması sence mantıklı birsey mi?
bence degil.

senin iyi sekilde yonetmek hakkın, sadece kullanıcıya yapilan "dayatma" dogru degil. kabadayı tavrı hos degil.
ben gereken kisilere bilgilerimi veririm, eger insanlar birbirine ismiyle hitap etmek zorunda olsalardi, "nick" diye bir kavram olusmaz, herkes isimiyle internete girerdi.

ve ben baska sitelerde boyle bir zorunlulugun oldugunu hatırlamıyorum, zaten kendimi tanıttım, dolayısıyla ikinci bir kez tanıtma geregi duymuyorum. ayrıca internette herkes iyi niyetli degil, onune gelenin benim kuslarımın, ve benim bilgilerini ogrenmesini istemiyorum, bu benim en dogal hakkım sanırım.

400-500 cok veriyorsun bence, trafik bilgilerini bana yolla, sana iyi bir server ayarlayayım aylık 100$ a.

o paralara 2 bin aktif kullanıcılı bir page idare ediyorum ben.

sana refans verme gerekliligi duymuyorum, hazır kod uzerinde degisiklikle coderlar olmaz, gider catur cutur yazarsın, photoshop ta yaparsın tasarımını, yazarsın kodunu, olur biter.

neyse uzatmayalım, iyi gunler.

Sana da iyi günler servar konusunda biz firma ile çalışıyoruz. Her türlü desteğimizide alıyoruz. + 100 dolarlık bir sunucuda 4 gb ram, 1000 gb trafik, 10 mbit hat hızı, 500 gb hard disk olmaz. Ve dolayısıylada 4 gb ram altı bizi malesef kurtarmıyor. + günlük ortalama 7 gb trafik yiyoruz.
Sana da iyi günler.

Son olarak diğer güvercin sitelerinde böyle birşey yok demişsin en basitinden bir örnek biz diğerleri gibi tc kimlik no ile ve nick olarak ad soyad kullanma zorunluluğu getirmedik. tgyb tc kimlik no ve ad soyad zorunluluğu getirdi.

sana rahatsız diye hitap etmek benim hoşuma gitmiyor ben utanıyorum ama senın için sorun yoksa ole hitap ederiz rahatsız arkadaşım.

kus yetiştirmek ve uçurmak için bağlı kus gerekir bangolar cabuk alısan ve sadık hayvanlardır o yüzden diğer kuslara göre daha kolay alısırlar 10 gün karantina süresini doldurmayan bango salınmaz(taklacılar a bu 10+3-7)
bunun yerine kusunkanadını bantlayın ama ben bunu da tavsiye etmem çünkü uzun süre kanadı bantlı kusun kanadı kangren olabilir o yüzden en sağlıklı kusun kanadını çekmek ama bununda süresi uzundur fakat etkili ve sağlıklıdır seçim sennin

hastalık için ise; güvercin yetiştiricileri güvercin uçmadan önce,uçtuktan sonra ilaç ve vitamin-mineral verir senin kusun bitkinliği bu yüzden olabilir,güvercin yetiştiricileri uçmaktan gelen hayvanın hastalıklı geldiğini bilirler ve bu nedenle gelince sprey uygularlar ki hastalık kümese tasınmasın senin kusun bitkinliği bu yüzden dee olabilir,güvercinler insanlara muhtaçtırlar (yem-su vs. bakımından)senin hayvanın yemi suyu nerden bulcak bu yüzden senin kusun bitkinliği olabilir,ayrıyetten havada güvercin karsıtı;martı,atmaca,doğan,sahin,karga vs. yerde ise yılan,fare,kedi vs. hayvana zarar vermiş olabilir

bence o hayvan dan ümidi kes ya geri gelmez ya da hastalıklı falan gelir

AYBERK BEY SİZİ TEBRİK EDERİM YANİ BU FORUMDA BU YAZIDAN SONRA YAZI YOK ZATEN OLMASINADA GEREK YOK.
YİNE ON NUMARA BİLGİLER
TEŞEKKÜRLER

Geri