lord
Üye
- Ad Soyad
- hüseyin
- Meslek
- eletronik
- İlgi Alanı
- Eklem Bacaklılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lord' Alıntı:arkadaş bu kuş kaçan kuşun dişisi ben bunu dayımlara götürdüm abim kutudan bakayım derken kuş kaçtı bu kuşu ayağından bağladım çünkü bunu görürse iner belki dedim 1 saat sonra çözdüm ayağını bantlamayı da düşündüm ama orda kediler vardı onu yapmadım ayağında bir problem yok sizce ayağında bir problem mi var herkez öyle demişte
rahatsız' Alıntı:bu sekilde kus beslemeye devam ederseniz, daha cok kusunuz kacar bence... kusun ayagı degil, kanatını bantlamanız lazım... allahm yarabbim.
basoglanh' Alıntı:rahatsız' Alıntı:bu sekilde kus beslemeye devam ederseniz, daha cok kusunuz kacar bence... kusun ayagı degil, kanatını bantlamanız lazım... allahm yarabbim.
Bakın kaç defa söyledim bilmiyorum artık ama lütfen rica ediyorum profilizden ad soyad, yaş, memleket, telefon, yetiştirdiğiniz ırk kısımlarını doldurunuz.
rahatsız' Alıntı:basoglanh' Alıntı:rahatsız' Alıntı:bu sekilde kus beslemeye devam ederseniz, daha cok kusunuz kacar bence... kusun ayagı degil, kanatını bantlamanız lazım... allahm yarabbim.
Bakın kaç defa söyledim bilmiyorum artık ama lütfen rica ediyorum profilizden ad soyad, yaş, memleket, telefon, yetiştirdiğiniz ırk kısımlarını doldurunuz.
ya bırakın bizi kendi halmize, kuraldısı bir hareket gorurseniz forumda o zaman mudahale edersiniz..
yasal bir islem baslatılacaksa tck'ya uygunsuz yzımdan dolayı ip adresimde gerekli bilgilerim var zaten..
size veya bir baskasına kendi kisisel bilgilerimi vermek istemiyorum,vermek zorunda mıyım ayrıca?
polis misiniz? gebete aratırması mı soz konusu?
güvercin sitesi burasi, hayvan severler toplandıgı.
iş bulma kurumu degil, zaten orayı dolduran kisiler yanlıs bilgilerle de doldurabilir.
ben burda bilgilermi paylasıyorum ve tabiki de tecrubeleri ogreniyrum.. gerekirse ve ben uygun gorursem kisisel bilgielrimi istedigim kisilerle paylasırım.
basoglanh' Alıntı:rahatsız' Alıntı:basoglanh' Alıntı:rahatsız' Alıntı:bu sekilde kus beslemeye devam ederseniz, daha cok kusunuz kacar bence... kusun ayagı degil, kanatını bantlamanız lazım... allahm yarabbim.
ya bırakın bizi kendi halmize, kuraldısı bir hareket gorurseniz forumda o zaman mudahale edersiniz..
yasal bir islem baslatılacaksa tck'ya uygunsuz yzımdan dolayı ip adresimde gerekli bilgilerim var zaten..
size veya bir baskasına kendi kisisel bilgilerimi vermek istemiyorum,vermek zorunda mıyım ayrıca?
polis misiniz? gebete aratırması mı soz konusu?
güvercin sitesi burasi, hayvan severler toplandıgı.
iş bulma kurumu degil, zaten orayı dolduran kisiler yanlıs bilgilerle de doldurabilir.
ben burda bilgilermi paylasıyorum ve tabiki de tecrubeleri ogreniyrum.. gerekirse ve ben uygun gorursem kisisel bilgielrimi istedigim kisilerle paylasırım.
Günümüzde herşeyin bir kuralı ve bu kurallara da saygı gösterecek kişiler olmalıdır. Burasında da bir kural var biz senden adını soyadını yazmanı gidip bir yere yasal işlem için başvuralım diye değil tanımak daha iyi hitap etmek için istedik. Korkma sen birşey yapsan seni bulmamız en fazla 10 dakikamızı alır. Tc kimlik numarana kadar herşeyini çıkarırız sorun değil.
Heryerin olduğu gibi buranın da kuralları var ve bu kurallara bende dahil diğer yöneticiler de dahil herkes uymak zorunda.
Uymak istemeyenler için buyrun İnternetteki Türkçe Güvercin Sitelerinin Adreslerine Ulaşmak İçin Tıklayınız. Herkes başka yere gitmede özgürdür sizi tutacak değiliz. Şahsen ben sizin yazdığınız her konuyu kilitler veya silerim. İsminizib ile yazmıyorsunuz size rahatsızmı diyelim.
Bu konununda Başlığı GÜLLÜ BANGO KAYIP tır. Bu konu hakkında yorum yapın lütfen site hakkında eleştiriler için forumda gerekli yer mevcuttur. Meslek alanınızı düzgün doldurunuz. Meslek belirtmek zorunda değilsiniz belirtmemek istiyorsanız Belirtmek İstemiyorum Yazmanız yeterlidir.
Uyarı aldınız. Uyarı sebebide uyarınızda size yazacaktır.
hadi cıkar bakalım kimlik bilgileri mi de ben goreyim. proxy diye birsey var, sen burda bu sekidle hazır bir forum uzerine basit islemlerle site hazırlarken ben php, asp de o gordugun butun siteleri yaptım.
begenmiyorsanız, defolun gidin tarzı ancak egitimsiz kisilerin basvurdugu bir yontemdir. akıllı insan uzlasmacı olur, uyarı vermismis. senin gibi cahil kisilr yuzunden turk interneti ilerleyemedi zaten.
basoglanh' Alıntı:hadi cıkar bakalım kimlik bilgileri mi de ben goreyim. proxy diye birsey var, sen burda bu sekidle hazır bir forum uzerine basit islemlerle site hazırlarken ben php, asp de o gordugun butun siteleri yaptım.
begenmiyorsanız, defolun gidin tarzı ancak egitimsiz kisilerin basvurdugu bir yontemdir. akıllı insan uzlasmacı olur, uyarı vermismis. senin gibi cahil kisilr yuzunden turk interneti ilerleyemedi zaten.
Az daha terbiyeli ol. Benim de terbiyem bozuktur. Durmak zorunda değilsin bak dikkat et ben seni uzaklaştırmaya çalışmıyorum sadece söylüyorum sana defol gitte demiyorum sadece buranında kuralları olduğunu söylüyorum. + sen bana kursana hadi böle bir forum. asp php deme bana, asp php için destek alacağın yer çok+ sen yoksa forummu yazıyorsun bırak bu işleri phpbb, smf, vbulletin, mybb hepsi hazırdır. sen yazmıyorsun yani. bu phpbb3 tür. http://www.simuzer.com tarafından özelleştirilmiştir. İndirildikten sonra çoğu kısmında birçok değişikliğe gidilmiş kapı gibide sunucuya koyulmuştur. Ben bu site için hiçbir maddi beklenti olmadan cebimden aylık 400 500 para çıkarıyorsam adam akıllıda yönetmeliyim. Benle ilgili sorunun varsa foruma taşıma lütfen. Bana mail atabilirsin. Php asp yapmışsın ama daha mail atmayı bilmiyorsun sanırım. Birde bana referanslarını da mail olarak atarsan görmek isterim malum php benim de ilgi alanım belki anlaşırız. :tamam: