güllü paçalı ve diger kuslarım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan amt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
A

amt

Misafir
grnt0252.jpg

grnt0250.jpg

grnt0254j.jpg

grnt0246.jpg

grnt0271.jpg

grnt0269.jpg

grnt0258.jpg

grnt0260t.jpg

grnt0274.jpg

grnt0029.jpg

grnt0131.jpg

grnt0262.jpg

maaşallah kuşlarınız bi harika. Bol yavrulu kazasız sezonlar...

yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar..

maşşallah kuşlarınız çok guzel ve saglıklı görünüyor güle güle besleyin

Masallah kuslarınız cok guzel duruyorlar renkleri fln cok guzel yerinizide begendim bace guzelmıs saglıklı bol yavrulu gunler :)

Açıkçası sitedeki en iyi kümes ve kuşu olan sayılı kişilerdensiniz.Ayrıca;kuşlarınız özellikle şebaplarınız çok güzel .

kuslar güzel ve makbul olanlar.Tuyleri kadar yavrularını alırsın işallah...

maşallah allah nazarlardan saklasın kuşlarınızı hava performansları nasıl acaba?

yorum yapan herkeze gercekten tskkrle bırtek oyun kusu olarak mıskılerım ıyı onlarıda ucurmaya gercekten kıyamıyorum pacalılarıma gelırsek onlarıda bı hobı olarak olarak hıc ucurmuyorum catıdan catıyo ole ter kusu gıbı baslarına bırsey gelmesınden korktugu ıcın gercekten herkeze yorumları ıcın cok tesekkur herkeze saglıklı bol yavrulu bı donem dılıyorum

Genelde kostüm ağırlıklı bakımlı güzel kuşlar maşallah . Allah can pekliği versin.. selamlar.ŞEREF

maşallah kuşlar güzel bol yawru alman dilegiyle ... gurkan sahın...

maş. süper kuşlar allah istediniz gibi kuş wersin
ALLAHA emanet olun iyi forumlar
KUBİLAY saygılarımla.......

maşallah güzel kuşlar özellikle çift tepeli olan çok hoş allah saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin

[email protected] msn'm

erdek ocaklara tatile geldigimde zabıta yaşar die bi abiyle tanısdım cok guzel mardinleri war tatil yapmaya gıttım 4 gun onun kusları ucurduk :D tatil yapamadan döndük ama zevkliydi erdekdekı kuslar harbıden cok kral kökö damarı saglam kuslar 1 mılyardan aşşada kuş yok pahalı ama :D

ben bu kuşları gördükten sonra kendi kuşlarıma mardin demeye utanıyorum:( maşallah süper kuşlarınız var

gerçekten güvercinler süper paça tepe olrak süperler

arkadaşım kuşların cok güzel ve temiz görünüyor fakat ucuramamak cok kötü, bu işin zevki ucuşlarını, performanslarını seyrederken harcadığın emeğin değdiğini anlayarak keyfini cıkarmak tabi bu benim fikrim yinede ucuşlarını merak ederdim doğrusu.

kuşlar gerçeklen çok güzeller harikalar hele çift tepe ve bango muhtesem.

kuşların çok güzelmiş allah hayırlı yavrular nasip etsin

Kuşlarını çok beğendim kardeşim süper kusların var insallah tüyü kadar ömrü olur :tamam:

Geri