günde bir kere yemleme yeterlimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafer199
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

zafer199

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
zafer değirmenci
Meslek
mühendis
İlgi Alanı
Köpekler
selamunaleyküm.arkadaşlar bir sorunum var.benim kümes bahçede.ve dibinde inşaat yapılıyor.kuşları açamıyom onlar çalışırken.ben günde 2 sefer yapıyordum.sabah 6:40 da açarım düzenli olarak.akşamüstü 5 gibi açarım.artık açmıyorum saat 5 te sabah 6:40 da yemlesem yeterli olurmu.eğer olmassa yemlik alıcam onu koycam kümese.cevaplar için şimdiden teşekkürler.

zafer199' Alıntı:
selamunaleyküm.arkadaşlar bir sorunum var.benim kümes bahçede.ve dibinde inşaat yapılıyor.kuşları açamıyom onlar çalışırken.ben günde 2 sefer yapıyordum.sabah 6:40 da açarım düzenli olarak.akşamüstü 5 gibi açarım.artık açmıyorum saat 5 te sabah 6:40 da yemlesem yeterli olurmu.eğer olmassa yemlik alıcam onu koycam kümese.cevaplar için şimdiden teşekkürler.
alekumselam
eke kuslar icin biraz sikinticekerler uzun sure olursa hastalana bilirler ama yavru varsa kisa sure dahi olsa olmaz
siz isterseniz yemlik alin sadece aksam yemlemelerinde kullanirsiniz
saygilarla

saolun bilgiler için.gittim yemlik aldım.çokta iyi oldu.kümese yem atınca yemlerle beraber pislikleride yiyolardı.hem bi yere gittiğimde de kuşları kafama takıyodum.artık daha rahatım.Teşekkürler.

aslında eke kuslar için pek sorun olacagını zannetmiyorum..fakat yemlik en ideali tabikide...

Geri