Günden Güne Eriyor Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mrsheytan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mrsheytan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tolga omak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Merhaba arkadaşlar kuşum sürekli köşeye çekilip kabarıyor çok zayıfladı ve nefes alışını ben bile 2 metre geriden duyabiliyorum ayakta bile duramıyor suyuna Tylol-Hot koy dediler koydum ama bi işe yaramadı şu an ilaç alabileceğim bi pet shop da yok eczaneden temin edebileceğim bi ilaç veya doğal bi tedavi yöntemi varmıdır ?

bir an önce kümesten çıkar o kuşu diğerlerine bulaştırmasın. o kuş ölecek. 3-4 gün sonra .

kümesten çıkartıp karantina kümesine aldım çok önemli bi hastalık gibi görünmüyor elimi yaklaştırdığım an ordan oraya uçuşuyor.dışkısı normal ve ağzının içinde de bi problem yok ama çok hafif ve nefes alışında bi problem var bi bilaç bilgisi verirseniz sevinirim

bulabiliyorsan orbitab kullan.eczaneden tetra 250 alipta kullanabilirsin bi kapsulu acip 3 te 1 ni sabah askam agzina dokerek kullanabilirsin 2 3 gun yeterli olucaktir

ornitab olucak yanliş yazmisim dernek varsa cevrende ordan bulabilirsin diye dusunuyorm.varsa bu ilaci kullanmani tavsiye ederim

aynısı benim kuşumdada vardı yumurtaya yatıyordu dişi birden rahatsızlandı kendi haline çekildi kabardı 2-3 gün sonra öldü..veterinerden vitamin (vetavit fort) ve ilaç (hipradoxi s) aldım dediği gibi sularına karıştırdım halsiz kırgın kuşlar hepsi düzeldi bir tek 2 tane kuşum hariç tekinde çok feci hırıltı var diğeride ölen kuş gibi kenara çekilip duruyo yem yemiyo...acaba kümesleri komple desinfemi yaptırmak lazım ? gerçekten moral bozucu bir olay

Geri