günlük vitamin gereksinimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maskeler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

maskeler

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan arslan
Meslek
işsiz
İlgi Alanı
Kediler
merhaba bir güvercinin günlük vitaminleri nasıl karşılanır . hangi yemler kullanılmalı varsa hangi mineraller kullanılmalı sadece buğday ne gibi sorunlara yol açar. kireç ,tuz, mozaik, toprak, yeşillik, çay. bunlardan hangileri verilmeli ya da verilmemeli. ben oyun kuşu beliyorum performans açısından kuşlarımın besin ihtiyaçlaarını eksiksiz karşılamak istiyorum. bu konuda yeterli bilgiye sahip tecrübeli abilerimizin,kardeşlerimizin yardımlarını bekliyorum
sağlıklı günlere teşekkürler.

Bende devamlı vitamin kullanırım.sana tavsiyem vitoligomin dir.bira mayalarıda var yanılmıoyrsam biyopharmatox.harika sonuç alırsın.slmm

selamlar arkadaşım güvercin vitamin takviyesi kuşun durumuna göre yapılmalı bence sıcak havalarda özellikle uçurduğum kuşlar için sularına elektrolit takviyesi kuşun uçar iken kaybettiği mineralleri almasına yardımcı olacaktır onun haricinde farklı yemler kullanmanı tavsiye ederim ama bu yemleri satılan hazır karışıklardan değilde ayrı olarak ve tohumluk olanlardan almanda fayda var bunların haricinde benim kullanığım grit ve pirinç mozaik birde sularına bir dolu bir boş yaparak 5lt suya çay kaşığının ucu ile süpervit kullanırım ve bir sorun ile karşılaşmadım bunlar benim uygulamalarım bence herkesin dediklerinden ve fikirlerinde faydalanarak daha iyi çözüm alman mümkün

Geri