Canım kardeşim sana yazı yazma lutfunda bulınan insanlara biraz daha kibar olmanı tavsiye ederim.Yavru büyüttüm ve uçurdum diyorsun bu da güzel fakat her usta sanatını öğretmez bağzı şeyleri dili dödüğünce eksik söyler sen bu yavruları kuru yemle mi? yoksa sıvı yemle mi? büyüttün Pompa terimini kullandığına göre sıvı yemle büyütmüşşün İstanbul şivesiyle yazıyorum süper civciv yemi alacaksın yem oranı düşük su oranı fazla placak bildiğimiz boza kıvamında ve pompayı bir kere bas ikinciye kullanma hayvanın gursağını hava ile doldurma besledikten bir kaç dakika sonra gagayı kırmadan aç iki tutam mineral taş ağzının içine at arkadan gagayı kırmadan açıp biraz su ver (şu an gursak şiş ise bildiğimiz gül ün dikenini eline al gursağın karın bölgesine yakın yerinden bir delik açıp o havayı boşalt o delik kendiliğinden daha sonra kapanır) bu işlemi yaptıktan yarım saat sonra mikostatin şurubu 2lik enjektöre 1 cc çekip hayvanın gursağına boşalt .İşin müsait mi bilmiyorum sabah ve vakşam doyurmanı tavsiye edicem ve lütfen neticeyide yazmanı tavsiye ederim selamlarımla.