Gursakta şişlik ve kusma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan izmiremre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

izmiremre

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre demirdag
Meslek
Depo
İlgi Alanı
Kuşlar
Güvercin yediğini kusuyor neden acaba gursakta şişlik var ... mikostatin kullan dedi bazı ustalar kusmaz dedi ama sorun devam ediyor varmı bilgisi olan
d2c82210c80ba2a0c9d8c2a5996e7c87.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kuş daha çok küçük annesi babası bakmıyormu buna. Bakımda kötü bir durum varsa malesef elle beslemek zorundasınız. Kusma konusunda da elle beslendiği zaman belki durum değişecektir.

Bu kuş daha çok küçük annesi babası bakmıyormu buna. Bakımda kötü bir durum varsa malesef elle beslemek zorundasınız. Kusma konusunda da elle beslendiği zaman belki durum değişecektir.
Annesi babası tecrübesiz oldugu icin tekrar yumurtladi bunlarada bakmiyor bana kaldi ama kuş kusuyor pompayla yem basiyorum hemen kusuyor
448b8bc68168aca3ffce292993bbf41e.jpg

Elle besleme konusunda açılmış konular olacaktı belki birşeyleri yanlış yapıyorsunuzdur kuş o nedenle kusuyor olabilir. Yemi iyice ezmeye çalışın. Bu elle besleme konusunda açılmış konularıda incelerseniz daha net bilgi sahibi olabilirsiniz.

Elle besleme konusunda açılmış konular olacaktı belki birşeyleri yanlış yapıyorsunuzdur kuş o nedenle kusuyor olabilir. Yemi iyice ezmeye çalışın. Bu elle besleme konusunda açılmış konularıda incelerseniz daha net bilgi sahibi olabilirsiniz.
Dostum ilkkez beslemiyorum elle 10 dan fazla elde yavru besleyip uçurdum sorum şu gursakta şislik yediğini kusuyor hayvan

Tikladim.ikisinede çikmadi her hangi bir sey

Canım kardeşim sana yazı yazma lutfunda bulınan insanlara biraz daha kibar olmanı tavsiye ederim.Yavru büyüttüm ve uçurdum diyorsun bu da güzel fakat her usta sanatını öğretmez bağzı şeyleri dili dödüğünce eksik söyler sen bu yavruları kuru yemle mi? yoksa sıvı yemle mi? büyüttün Pompa terimini kullandığına göre sıvı yemle büyütmüşşün İstanbul şivesiyle yazıyorum süper civciv yemi alacaksın yem oranı düşük su oranı fazla placak bildiğimiz boza kıvamında ve pompayı bir kere bas ikinciye kullanma hayvanın gursağını hava ile doldurma besledikten bir kaç dakika sonra gagayı kırmadan aç iki tutam mineral taş ağzının içine at arkadan gagayı kırmadan açıp biraz su ver (şu an gursak şiş ise bildiğimiz gül ün dikenini eline al gursağın karın bölgesine yakın yerinden bir delik açıp o havayı boşalt o delik kendiliğinden daha sonra kapanır) bu işlemi yaptıktan yarım saat sonra mikostatin şurubu 2lik enjektöre 1 cc çekip hayvanın gursağına boşalt .İşin müsait mi bilmiyorum sabah ve vakşam doyurmanı tavsiye edicem ve lütfen neticeyide yazmanı tavsiye ederim selamlarımla.

Geri