GUŞU NASIL ALIŞTIRIRIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selim duran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
selim duran
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BANA Bİ YARDIM EDERMİSİNİZ YENİKÜMES YAPTM KUŞU NASI ALIİTIRABİLİRM KANADINI BANTLAYACAM KAÇ HAFTA SONUNDA ALIŞIR LÜTFEN ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ PAZAR GÜNÜ KUŞ ALACM ÇÜNKÜ

Kardeşim ortalama 3 ile 7 gün arasında değişir...Damarlı kuş ise 1 haftada yetmeyebilir...
Saygılar....

Kuşu çift olarak alacaksın. Önce ikisini de bantlayacaksın. Sabah ve akşam yemlemek için çıkarıp etrafı tanımalarını sağlayacak ve ürkütmeyeceksin. Erkek dişinin peşinden ayrılmamaya başladığında, erkeğin bantlarını çözersin. Dişi bantlı kalsın. Dişiyi bırakıp da bir yere gitmez. İlk bir iki ay fazla uçurmaya çalışıp da ürkütme. Unutma ki, kuş evi olarak bileceği yeri kendisi seçer. Kendisini nerede mutlu ve güvende hissederse, orası onun yuvasıdır. Aynı bizler gibi. :) Herkes huzurlu olduğu yeri yuva bilir. Saygılarımla...

TAMAM ARKADAŞLAR SAĞOLASIN DAHA ALMADIM KUŞU BU ARADA DAMARLIMI BİLMİYORUM ÇÜNKÜ DAHA ALMADIM GUŞU

BİDE 8 TANE TELEK BANTLASAM YETERMİ YOKSA 2 KANADINIDAMI BANTLAYIM

TMM KARDEŞ SAĞOLASIN O ZAMAN PAZAR GÜNÜ ALACA GUŞU HERGÜN SALATIM ALIŞMASI İÇİN BAKARIM DURUMLARINA CUMARTESİ GÜNÜ FİLANDA KANADNI ÇÖZERİM KARDEŞ OLURMU

:) Dereyi görmeden paçaları sıvama kardeş. Taklacı mı alacaksın? Hele bir kuşları al. Alışma durumlarına bak, ona göre hareket edersin. Ben buralarda olurum, durum değerlendirmesi yaparız.

selim duran' Alıntı:
TMM KARDEŞ SAĞOLASIN O ZAMAN PAZAR GÜNÜ ALACA GUŞU HERGÜN SALATIM ALIŞMASI İÇİN BAKARIM DURUMLARINA CUMARTESİ GÜNÜ FİLANDA KANADNI ÇÖZERİM KARDEŞ OLURMU
Selim kardeş acele etme derim ben.en az 1 hafta tut eğer alıştıklarını düşünüyosan erkeği çöz abimizin dediği gibi.dişiyi sonra çözersin yaklaşık 3 4 gün sonra.yani erkeği en az 1 hafta dişiyi en az 10 gün beklet.bana kalsa ben daha fazla bekletirim de sitede abilerimizin tavsiyeleri genel olarak bu yönde.ha bu arada bantladıgın kuşlar aşağı atlarlar onu engellemen lazım.besledgn yerde öyle bi problem yoksa sorun yok o zaman.

Erkek kuşun eş tuttuysa kaçmaz (: Ben kuşumu aldıktan 3 gün sonra erkeği tek saldım kaçmadı ama 2sini birden salarsan kaçabilir (: Eş tuttuktan 2 3 gün sonra salarsan kaçıcağını sanmıyorum ama sen işini sağlama al 1 hafta salma (:

ARKADAŞLAR GUŞLAR ALIŞTI UÇURURYORUM BİR TANESİ KAFASINDAN FELÇ OLDU YEMDE YEMİYO AMA SU İÇİYO NE YAPMAM LAZIM

Her 2 sını bantlamana gerek yok aslında tek 1 tane kanadını sıkı olsun ama oyle sıkı dedıysekte fazla sıkma.

Cıft alırsan daha ıyı olur erkegı acar yavas yavas ucurursun dısıyı acma o zmn kacma durumuda baya duser

alıstıktan sonra dısıyıde gonul rahatlıgıyla acabılırsın.

Umarım yardımcı olabılmısımdır.

selim duran' Alıntı:
ARKADAŞLAR GUŞLAR ALIŞTI UÇURURYORUM BİR TANESİ KAFASINDAN FELÇ OLDU YEMDE YEMİYO AMA SU İÇİYO NE YAPMAM LAZIM

Selam
Benim dikkatimi senin kelimeler çoğu yerde düzgün arada sanki kasıtlı olarak kelimeleri bozuyorsun.Burda daha öcede açılmış konuları tekrar açarak dalga geçer gibi geldi bana...
İyi niyetimiz suistimal edilmesin Lütfen...

Geri