Güvecnlerm yuvaya ne zaman alısırlar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan amedli21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amedli21

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Böçkün
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Taklacı 7 Tane Güvercinm Var Yuvaya ne zaman aLışırlar . ? 5 tanesi van taklasıcı. 1 tane arap hepsi hakiki 7 tanenin. (:

Hayır Balkonda Besliyorum mahalle felan bişi görnmyr sadece havayı görüyorlar :( napabilirm önerielerinizi bekliyorum :hungur:

slm kardeşim bende balkonda besliyorum benim 2 tane posta yavrusu var ben ilk aldığımda kanatını bantladım ve balkona koydum 2 gün sonra bantlarını çözdüm daha önce den tar yapmıştım onun üstüne ikisinide koydum 3-4 dk sonra yere yem attım 2 günde öyle etrafı öğrendiler ve 5 gün yavaş yavaş ucurmaya başladım...

Hmm Bnde duvarın üstüne bırakıyorm sonra 2 dk sonra yere iniyorlar. kanatlarını çektm. :hungur:

kanatlarını cekmeseydin daha iyi olurdu bide 4o gün bekleyeceksin. ama daha garanti olur alışması

İnş aLışır . 4 tanesi soy zaten . Koyurom balkonun duvarına yem atmadan hemen iniyor

ben ilk aldığımda 2 tane almışdım biri kaçmıştı biride evi biliyordu gecen pazar günü yanına bir tane yavru posta daha almıştım
bugün 2-3 tur ucurdum cok güzel oluyor ucurması inş sende ucurursun bu pazar günü 3 tane daha alıcam 5 tane olacaklar
keyifli beslemeler...

saolun ama pek iyi öneriler almak istiyorum ben :hungur:

bence iki haftada alisirlar benim iki yeni kus almistim bir hafta sonra disari cikardim yem yiyorlardi cok sakin bir sekilde, bir anda kedi gecti kuslar urgup kactilar disi indi ayni gun erkegi 3 gun sonra geldi etraafta dolanip durdu

Düzgün Türkçe ile mesaj yazın lütfen.
Ayrıca sağ üst köşedeki arama kutucuğundan arama yaparak sorularınıza cevap bulabilirsiniz.
Konu -kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri