Güvencinin cinsi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bakbi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

bakbi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ahmet avaz
Meslek
doktor
İlgi Alanı
Arkadaşlar bu güvercinin cinsi nedir? Piyasası nedir? Bilen yardımcı olabilirmi?

Sayın Ahmet Bey güvercinin ırkı büyük ihtimal taklacı. Göz rengi tam belli olmuyor.Cinsiyeti yapısı bakımından dişi bir kuşa benziyor.Yine de tecrübeli kardeş ve abilerimiz daha iyi bilir.Sadece fikrimi belirttim.Saygılar...

bendece dısı kafa yapsına bakıldıgında bılye gıbı deıl kafa duz bılye gıbı olsa erkek olur duz oldugu ıcın dısı ama yınede tecrubelı ustadlarda baksa ıı olur :)

Bence mardin şekeri. Benim tahminim .

İZMİRDEN SELAMLAR... BEN DÖNEKÇİYİM. TAM OLARAK EMİN DEĞİLİM AMA BU KUŞ MARDİN TAKLACI GİBİ DURUYOR.

Bence taklacı kırması.Kesinlikle şekeri veya mermeri değil.

mermeri mi :hayir: büyük ihtimalle van yüksek uçucusu bu kuş

Mermeri olduğundan eminmisin? Bak bakalım.

Ekli dosyalar

• mere.webp
    mere.webp
    32.6 KB · Görüntüleme: 1,164
tipp mardin kırığı

arkadaşlar beslediğiniz ırkta taklacı yazıyo ama.siz hiç mermer görmediniz heralde?

muygun' Alıntı:
arkadaşlar beslediğiniz ırkta taklacı yazıyo ama.siz hiç mermer görmediniz heralde?
Bu kuş Mermeriden gelmiş olmalı kursağı kınalı kınası orjınal degil el ile vurulmuş bu kuş mermeri

pes diyorum ya!bu kuşu taklacıyı gerçekten bilen birine gösterin.mermerle en ufak bir bağlantısı yok.kuş beyaz göğsü çilli bir kuş(muhtemelen Van kuşu).nerde kına iyi bak.mermerin envayi çeşidini gördüm ben afyonda

muygun' Alıntı:
pes diyorum ya!bu kuşu taklacıyı gerçekten bilen birine gösterin.mermerle en ufak bir bağlantısı yok.kuş beyaz göğsü çilli bir kuş(muhtemelen Van kuşu).nerde kına iyi bak.mermerin envayi çeşidini gördüm ben afyonda
Ben hakan filizin fotodaki mermerilerin kınalarına dedim o konuyu acan adamın kuşuna biz burda mermeri deriz düz mermeri çizgisiz ama her kafadan bir ses cıkar dogrudur ne biliyorsanız öyle yapın

Van yüksek uçucusuna benziyor.

Geri