Güvercen Çok Öksürüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Güvercen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Güvercen

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Melda Kara
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Seçiniz
Bir kaç ay önce sabah balkonumda bir kuş buldum.Kuş bize geldiğinde gözlerin etrafındaki tüyler dökülmüş.İki gözünde akıntı ve şişlik var.Eczacıdan gözleri için Teramicyn ve göz damlası verdiler.Bir süre ikisinide kullandım ama çok birşey farketmedi.Sonra öksürüğü başladı.10-15 dk kadar öksürdüğü oldu.Bir kaç hafta bu devam etti öksürüğü durdu.Son 2-3 haftadır yine daha uzun süren öksürüğü var fakat bu sefer ağızından kanlı balgama bezeyen bişey attıyor.Gözlerindeki şişiklikte biraz inse de aynı ve hala iki gözünde olmasa bile tek gözünde akıntı var.Ne yapabilir lüften?

bence 250 lik tetra yuttur göz sulanmasını gelınce tetrayı az gözüne de tozunu damlat az olacak şekilde göz sulanmasıda geçecektir tetra 250 lik eczanelerde var 2 500 mılyon cıvarında denemeni ısterım .

bence 250 lik tetra yuttur göz sulanmasını gelınce tetrayı az gözüne de tozunu damlat az olacak şekilde göz sulanmasıda geçecektir tetra 250 lik eczanelerde var 2 500 mılyon cıvarında denemeni ısterım .
Murak arkadaşımız dogru söylemiş bendede bir kere olmuştu bende bunları yaptım ve düzeldi sende uygula büyük olasılık düzelicektir

Ben ilacı aldım ama birkaç sorum var.Bu ilacı güvercinin suyuna mı karıştıracağım ve günde kaç kere vermem gerek?

gırklamayı kesmesı için tetrayı yutturacaksın kuşa ,göz sulanmasınada az mıktarda tetrayı açıp damlatacaksın gözüne .ama dikkatli ol fazla kaçırma çok az mıktarda göze ufala yeter yardımım dokunduysa sevinirim .selamlar. :slm:

Çok teşekkürler.İlac etkisini bayağı gösterdi.Öksürüğü nerdeyse kesildi.Gözleri de artık gayet iyi.Gözlerinde tüyler bile çıkmaya başladı.

Geri